Yalniz degilsin canim. Ailesi karisamazda benim esimde oyledir, beraber gidip alisveris yapariz tek gondermez daha sıkıdır (sacma bir kisitlama) Cok bocaladim, tartistim genisletebildigim kadar o kisitlamayi genislettim. Ama huylu huyundan vazgecmiyor yapi neyse oyle zihniyetteler. Iki cocugum arada puruzlerin disinda mutlu bir evliligim var. Bende bir yerden sonra alistim ve iyi olana bakmaya basladim. Istediklerimi yapabiliyor muyum ? Evet, eksigim yok beni cikarmasada kendi a desem yapar b desem getirir.
Iki oglum var simdi zaten mumkun degil cikabilmem anca hastane postane kendi ailem gidebildiklerim
Gezmek, esimin isleri yogun mumkun oldugunca zaten plan yapar, bir yerden sonra insanin ne gezesi ne cikasi geliyor inan. Simdi ben istemiyorum cunku cocuklar durmuyor rahat edemeyecegim yerde ne gezmesi?
Zaman zamaaannn.. Tabi esinin de anlayisi lazim. Ben hep derim ben dort duvar icine hapise gelmedim diye. Sende insan oldugunu hatirlat. Sen umudu kesersen emin ol hic iyi gunler goremezsin