+1 oy
380 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
8.5 aylik.bebegim var en son 85 gun once adet oldum ilk kez idi. Asiri bir kanamaydi.  

Neyse 85 gun gecti daha olmadim 

Dun sol kasigim  hep agridi  acaba niye.

Birde dogum sonrasi ilk adetten sorna surekli olunuyor mu yoksa benimki gibi oluyor

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben olduktan sonra düzenli oldum ama bir yıl normalmiş düzensizlik sen teste yap ne olur ne olmaz
tarafından
Rabbim dilerse neden olmasın cnm kaçak oldumu yoksa:D
tarafından
Ayy dusunsene dogum 7.5 ay varmis birde ne yaparim ben psikolojik  darmadaginim kaldiramam ki Alalh dieleyene versin ya :(((
tarafından
Amin cnm test yap için rahat olsun bence
tarafından
Tamam c9k korkuom
tarafından
Ahaha korkunun ecele faydası yok cnm :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben ilk 3 buçuk aylıkken oldum sonra her ay oluyorum senin neden öyle olmuski 
tarafından
Hic bilmiom  inan sezeryan  oldum ondan da olamaz sanrm
tarafından
Bnde sezeryan oldum canm
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Dogumdan 6 ay sonra duzenli olmaya basladi 

tarafından
Ay bende olmak istiyorum cok stred oluyorum
0 oy
tarafından
Cnm sezeryan mi yaptın . Sezeryan dan sonra bazı insanlar da düzensizlik oluyo bende de fazla olmustumesela ilk 5 aya kadar ayda iki kez girmeye başlamıştım . Kuzenim birsene hiiicccc olmadı.

Sen icinrahat etsindiye bı test yap yada doktora git yinede
tarafından
Korkuyorum  hide 2.5 aylik hamilelik ciksa :((

Evet seseryandi
tarafından
Çıksa da artık olan olmuş kuxum:))) bizim gibi kaza kurbanı olursun:)
tarafından
Sen kac aylik  ogrendin
tarafından
7.5 hafyaydi cnm öğrendiğimde. Küçük kızım daha 13 aylıktı:( önce emzir dediler sorun olmaz sonra çocuk çok ishal oldu Burak o zmn dedi doktor içim acıya acıya rızkını kesmek zorunda kaldım:(  o yüzden Allah in izniyle bu doğumda yeter dedim bağlatcm tüpleri. Yazık günah çocuğa  yetememek te günah, sıkıntıya girince çocuktan çıkarmak ,,,, Allah im isteyenlere olmayanlara versin inşallah
tarafından
Insallah 2. Yi dogurdun mu tupleri  baglatsan  ddaha acmayi  dusunmuon  dimi
tarafından
İkinci değil cnm üçüncü bu . Yok kyzum yok 4. Ye ne psikolojim yeter ne vücudum kaldırır artık. Bı kaza daha beni mahveder
tarafından
Ah bende bu ilk bebeğim  çok zor inan ya . Sadece doğurup temel ihtiyaçlarını karşılamak değil ki tek dert.  Psikolojik olarak da yetebilmek istiyo insan bu kaç haftalık diğerleri yaş kaç
tarafından
Aynen cnm çok haklısın. İnsanın psikilojisi de kaldırmıyor. Ha doğurup doğurup sokakta buyuyeyen sevgisiz ilgisiz büyüyen çocuk annelerinre göre her şey normal...
 En büyük 4.5 yaşında , küçük 1.5, bendeki de 38 in içindeyim canm. Gün sayıyorum artık sezeryan olunca kulağım gözüm bende:)
0 oy
tarafından

Canım düzensizlik olabiliyor kişiden kişiye değişir ama sen yine de doktora bi görün gebe filanda olabilirsin :)

Sezeryanla alakası olamaz bende sezeryanım eş rahime yapıştı ölümden döndüm rahimi resmen kazıdık temizlemek için dedi doktorum o sebeble de artık bebek yasak.. Ona rağmen tam 3. Ayında adet oldum ve her ay düzenli oluyorum..  

Bu arada bebişin yemesi nasıl ilerleme varmı.?

tarafından
Hala kiliktan kiliga giriyom  yedirmek icin  ustelik istah surubu da veriom:(

Valla  dusunsene 2.5 aylik hamileysem:(
tarafından
Valla düşünemiyom bile :) Allah yardımcın olsun :)
Aklıma bişey daha geldi eline bişey versen oyuncak kumanda tlfon ne olursa ağzına götüreceği bişey olsun tam onu agzına sokacakken sen kaşığı sokuştursan.? Ama tabi sevebiliceği bişeyle yapman lazım yoksa ters tepebilir..
Bizde pütürlü yiyemiyorduk ya artık yiyoruz dün büyük oğlana kek yapmıştım sabah çantasına koydum görünce  küçükte istedi 1 dilim keki yedi ben şok hemde boğazına takılmadı kusmadı içinde çekilmiş fındık bile vardı :)  Allahım İnşallah sana da artık yiyor diye post açtırırda bizde okuyup mutlu oluruz :)  Amin Amin çok Amin
tarafından
Ya ne kadar iyi kalplisin ❣❣❣o yontemi  de deniyim tv actim tlf actim onalra donus bakio  agzini  acmio  bari bu dedigini de yapim bi kac cay kasigi yese iyi olur
tarafından
Bak benim oğlan haşlanmış yumurta sarısı 2 cici bebe küçük 1 muz 1 dilim peyniri az kaynar su döküp robottan vızt geçirip yiyordu pütürlü yiyemediği zamanlar böyle yapıyodum lezzetli de oluyodu kalanı ben yiyodum :) dene istersen belki beğenir seninki de
tarafından
Keske :(
0 oy
(12,870 puan) tarafından
Bilemedim ki bende 7 ay sonra oldum hep te düzenli oldum
tarafından
Korkuyorum ya
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Bende 7 aydir ilk kez subatta oldum ama çok çok az geldi ya bakalim bu ay olacakmiyim bugün yarin olmam lazim ama
0 oy
(17,584 puan) tarafından
Benim de 5 gün önce sağ kasigim ağrıyordu. Dün adet oldum çok şükür 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 521 göst.
0 oy
4 cevap 334 göst.
+1 oy
7 cevap 430 göst.
27 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy