0 oy
1,213 göst.
Aile kategorisinde (2,126 puan) tarafından
Kızlar her yerin adeti tabiki farklıdır ama eşimin ailesinin adeti artık sinirmi bozmaya başladı ve baş edemiyorum artk yoruldum bunca zaman herşeye tamam dedik saygı duyduk o ayıp bu ayıp diye her hareketimize dikkat ettik inanın gelin evden çıkmaz diye ben iki yıl olacak hala bir kere balkona tek cikmadim hapis hayatı gibi. Dünde kaynanam tutturdu anne babanın yanında çocuk sevilmezmis ayipmis ben hamileyim ya şuan temel hazırlıyor. Daha neler ya tamam abartmicaz bizde ama aynı evin içinde ben çocuğumu sevmicem mi eşim sevmicek mi gelde deli olma

51 Cevaplar

0 oy
(5,221 puan) tarafından
bu dünyada evladını sevmekten daha mutlu olunabilecek bişey var mıdır. bırak ne derlerse desinler ozaman gidin köyde 100yıl önceyi yaşayın de ezdirme kendini onlar severler konuşmayı
(2,126 puan) tarafından
Hemde nasıl yüzüme ayrı arkamda ayrı varya
-Reklam-
0 oy
(207 puan) tarafından
Vallah canım bizdede diyor adet ben seviyorum hem de içime sokarcasına seviyorum eşimdemde öyle kaynanam uyardı ama yine öyle yapıyorum insan çocuğunu sevmeyecekmi ya şaştım kaldım
(2,126 puan) tarafından
Kız bende öyle sinirlendim varya anlatamam
0 oy
(5,914 puan) tarafından
O adetler bbenim kaynanamlardada var gelin disari cikamaz tek kayinbabasiyla konusmaz oturup onla yemek yemez cocuk sevmez kucagina almaz sacma sapan garip seyler dger iki gelin bunlari uyguluor cunku ayni yoredenler ahlaki yapilari ayni ama ben ve esim uygulamayiz umrumuzda olmaz 
(2,126 puan) tarafından
Ne güzel kız keşke benim eşim de aldirmasa yada idare etse ama yok
0 oy
tarafından
valla kaynanam dogulu degil ama o da öyle diyor buyuklerin yaninda sevilmez diye bende kulak arkasi ediyorum cocugumu her zaman severim kaynatam varken bile hic de sesini cikartamazlar cikarirlarsa onlara da sevdirmem :/
(2,126 puan) tarafından
Valla canım bunca zamanda beni kendilerinden öyle soguttular öyle şeyler yaptılar ki ben çocuk dahi sevdirmek istemiyorum
0 oy
(9,582 puan) tarafından
Eskiler öyle kuzum bizim arkadaş var ailesinin yanında çocuğa gelsin kucağına alamaz iter git der ama  olmamali öyle eskiler eskide kaldı şimdi olana saygı duymalilar
(2,126 puan) tarafından
Kız hiç deme varya eski yani istediklerini desinler bunun için kavga bile ederim ne demek sevmemek
0 oy
(748 puan) tarafından
Asla kabul etme yasin kucuk degil birakin su buyuklerin sacmaliklaribi allah askina bas kaldirmazsan ezerler susma sakin herseyi onlar bilmiyorlar ben onlarin cocuk buyuttugune bile sasiyorum 
(2,126 puan) tarafından
Kız daha ona da karışırlar dur şimdiden böyle böyle temel hazirlayan doğsa neler yapmaz
0 oy
(344 puan) tarafından
Nerede yaşıyorsun canım çok yanlış ve cahilce işler gerçekten doğu tarafında var genelde bu adetler. Erzurumluyum bizde de eskiden anne babanın yanında çocuk sevilmez yok o yapılmaz bu yapılmaz diye kırk şey derlerdi şimdi kimse saymıyor
(2,126 puan) tarafından
Kız şimdi altlı üstlü oturan bile yok her dediğini yapan yok anlaşan yok Allah için ben slk da işte ona sus buna tamam çekerim işte böyle
0 oy
tarafından
Bizde de öyle bir durum var. . Adini  bile söylemiyoz ...  Odam da seviyorum cocuklii 
(2,126 puan) tarafından
Kız yazık valla ben şimdiden sırf bunun için bile kavga ederim eşimle de ailesiyle de izin verme kiz
tarafından
Valla eşim de  ne  kucağa alır nede adını .. Ben le bile k
0 oy
(946 puan) tarafından
Benim kayınpederimin gençliğinde öyleymiş ayıp görürlermiş anne babanın yanında bebek sevildimi. Ama şuan kendisi diyor keşke sevseymişim hiç bişey anlamadım çocuklar imin bebekliğinden diyor. Bence de çok saçma bişey bu seviyorum ben aynı evde değiliz ama bir araya gelince seviyorum karışamazlar da yani
(2,126 puan) tarafından
İyi şükür de kız bunlar sustukça karışacak yer arıyor valla
0 oy
(321 puan) tarafından
Doğulular falan mı? 
(2,126 puan) tarafından
Evet canm
(321 puan) tarafından
Eşim tarafıda Doğulu, onlarında adeti var ama beni ilgilendirmiyor onların adeti. Ben Doğulu değilim. Oğlunuz sevmezse sevmesin ama ben severim demiştim. Taviz verme gülüm evlat kokusu bol bol içine çek ne dert ne keder kalır
0 oy
tarafından
Baksın işine kaynanan. 
(2,126 puan) tarafından
Hiç deme kız tam sinir

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 680 göst.
0 oy
17 cevap 612 göst.
13 Eylül 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy