Selam arkadaşlar sizlere bi sorum var icimde bitmek bilmeyen bi şüphe var esimin isyerindeki kadin ile ilgili kadin herkesle gereksiz samimi esimin anlattigi kadsriyla ve esim teyzesinjn oglunjn yanında kuzenleriyle calsiyor. Esime sürekli mesaj atıyor sakalasiyirlar ve esim bi kac kere mesajlaei ve arama kaydini silmis en son mesaj attı gördüm esim bilerekten silmemes ben görym diye bende cildrdim kadina mesaj attim kocasi görmüş 1 gün sonra kadına söylemiş birbirlerine girmisler bizi aradilar hoparlörden toplu konustuk ben oyle bi mesaj yazdgimi hatırlamıyorum diyor ben gördm mesaji dynce sesi cikmadi 4 muzun bi araya gelme ihtimali varmi dedi ben söyliycemi söyledim gerek yok dedim sonra biz 3 müz konusurz o zaman dedi sonra tekrar yazdim kac gbi gelceksnz bende gelcem diye gerek kalmadı biz sorunumuzu hallettik dedi. Ben gelicem yinede dedim olur en azindn yanlis anlasilmalar kalkar ortadan dedi. Ve kadinla biz konusuyorduk bu olaydan önce konusmalarimizi ss atmis esime bı bölümünü ve esime dyorki 5 dk hali almistik onlari alirmiyiz araba varken bende dedim senin esin yokmu onla al. O benim is arkadasim aile gibi olduk diye öyle söyledim asla yanlış düşünmedim düşünmem de benim evim yuvam var fln dyp durdu. Ve esimle bütün sosyal medyadan sildik. Ama esimin morali bozuldu gibi?