0 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde (552 puan) tarafından
Kızlar bebeğinin kilosu doğum kilosunun iki katına çıktı şuan 4 e giricez YouTube da bı doktor var onu dinledim 6 ay olarak kalıplaşmış fakat bebek doğum kilosunun 2 katına çıkarsa ve oturduğunda kafasını dik tutuyirsa yemeğe istekliyse ek gıdaya gecebilirsiniz diyodu siz başladınız mı 6 aydan önce

8 Cevaplar

+1 oy
(1,430 puan) tarafından
Ben başlamadım doğru bulmuyorum zaten ömür boyu yemek yicek bırak annesini doya doya emsin 2 ay daha sabrwt
(552 puan) tarafından
Sağol cnm
-Reklam-
0 oy
(920 puan) tarafından
Ben azar azar tattiriyodum doyuracak şekilde vermiodum ama sadece tadım yapiodu 
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Doktoruna sor bebeğin bağırsakları ne durumda sütun falan yetiyorsa başlama bence 5 5,5 aylıkken başlamıştım ben ben ilk defa duydum 2 katına çıkınca diye 2 aylıkken başlamam lazımdı o zaman bence bu doktora güvenip başlama 
0 oy
tarafından
Biz 5 aylıkken yoğurtla başladık keçi yoğurt u sonra elma  armut kabak 
0 oy
(5,864 puan) tarafından
Bunu en iyi doktor bilir 
0 oy
(2,020 puan) tarafından
En iyi çocuğunun doktoru bilir. Biz doktorumuzun tavsiyesiyle 5 ay da basladik
0 oy
(516 puan) tarafından
Kilosu yeterliyse gerek yok ki erken ek gidaya gecmenin,erken ek gidaya gecis alerji riskini artiyor diye biliyorum, doktorunuza danışın oylw baslayin basloycaksaniz da
0 oy
tarafından
Bizim dün doktor kontrolümüz vardı kızım da 4 ay bir haftalık kilosu gayet iyi fakat istersen yoğurt tadimlarina başlayabilirsin dedi. 6 aylık olduğunda tamamen ek gıdaya geçersin zorlanmaz sın dedi. Ben de bilmiyorum yedirsem yedirmesem mi kararsız kaldım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 111 göst.
27 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Balyavrularim (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 258 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 583 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.

414,269 soru

12,467,481 cevap

46,957 kullanıcı

Kategoriler