Kızlar eşim zaman zaman ilk tanıştığımız zamanlardan konusur bizim eve ailesiyle ilk kez tanismaya geldiginde bizim evin kötü koktuğunu söyledi anasina bak danasini al dedi görev yaptığım ve tek yaşadığım eve geldiğinde TV'min üstündeki tozlara kadar söyledi babam ve annemle onların evine yemeğe gittiğimizde yemek esnasında annem ve babamın,benim kaşığı tutusumuzdan ekmeği isirisimiza kadar laf söyledi evet ailem ortam görmedi birilerini yemeğe davet edip gitmedik ben çocukken annemin psikolojik sorunları vardı ancak lisede,unide ortam gördüm.Bu benim suçum değildi,ki bana tanisali bir ay olmadan evlenme teklif etmişti ben de onun ailesinde bana uymayan bir çok şey gördüm ama hiç birini böyle yüzlerine vurmadım.Kalp kıran bir yapım yok.Simdi üçüncü cocuguma hamileyim babamı yedi ay önce kaybettim babamla da ilgili yemekteki davranışını söyleyince kotu oldum ağlamaya başladım kendimi tutamadim almasaydin o zaman beni dedim.Duygu sömürüsü yaptığımı soyleyerek bana bağırdı.kimse normal değil milleti ben mi iyileştirecegim dedi.İki gündür konuşmuyoruz boğaz ağrım var nasılsın diye sormuyor bile... böyle bir post acmistim arkadaşlar onu terk etmeyi düşünüyorum iki gündür konuşmuyoruz bıktım artık haklı olup ilk adımı atmaktan
Kızçe kafana takma valla bak 1,5 senedir evliyim evladım doğalı 3 ay oldu o doğana kafa ufak tefek tartışmalarımız oluyordu sürekli o tirip ayar Bn nazını çeker özür dileyen ben olurdum yanına yanaşan tmm Bi daha olmaz diyen çocuk olunca daha Bi değişti annesigil korumaya başladı önceden annesigile laf etmese de benim yanımda olduğunu bana hissetirirdi şimdi o değişince bnde boşlayoverdim 6 gündür bak bizde küsüsz koca evde iki yabancı gibi bazen şaka yapıyor yüz bulmaya çalışıyor konuşmuyorum bile istediğine geldi mi dibine yanaşıyor bnde dedim geçen kusura bakma ben senin maşan değilim senin için yjbamı da bozmam sırf evladım babasız büyümesin diye git ikinci avrat mı alacan üçüncü avrat mı al köyde de evi var köy köy diye başımın etini yedin aldığın avradına oraya yerleştir hem anangile gelinlik yapsın hemde sana hanımlık dedim diyeceğim okii resti çek umuna takma bebeğinle ilgilen canın sıkıldıkça ona sarıl öp kokla tek dayanağım bebeğim herşryim diye sev onu
1,488,983 soru
24,338,067 cevap
345,929 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın