0 oy
420 göst.
Diğer kategorisinde (1,150 puan) tarafından

image

gerizekalı beyin yoksunu

5 Cevaplar

+1 oy
(4,902 puan) tarafından
şeriat olsaydı ve zina edenlerin hali o zaman müstehak olurdu kadın erkek farketmez hükümde . 
(1,150 puan) tarafından
Ben şeriat falan anlamam da canm. Allahın kulunun canını ancak allah alır. Kimsenin haddine değil bence
(10,510 puan) tarafından
Hay ağzına sağlık şeriat olsaydı dünya cennet olurdu bırak kadının öldürülmesini dışarda aç bi hayv.an bile kalmazdı
(4,902 puan) tarafından
Aysel güzel. Şeriat sence bence meselesi değildir.  Allah'ın koyduğu hükümlerdir.
Tecavüz hırsızlık zina vs. Cezaları verilse idi o zaman herkes haddini bilirdi.
-Reklam-
0 oy
(129 puan) tarafından
Çağımızın hastalığı CEHALET konuşur böyleleri ahkam keser evli.bir kadında görse bir dener şansını terbiyesiz insan da ne eksikse en çok onu konuşur bunda da edep eksik namus eksik kadın erkek fark etmez aldatmak kişilik bozukluğudur aldatmak şeref onur yoksunluğudur 
(1,150 puan) tarafından
Ama bunun için öldürülmeyi hak etmezler heralde
(129 puan) tarafından
Asla aldatan aldatılan hiç kimse öldürülmeyi hak etmiyor kimse kimsenin canını alamaz bırak Allahından bulsun

Adamın biri karısını bir adamla yakalamış tam öldürecek vazgeçmiş dönmüş arkasını gitmiş. Adama da bugün bana yarın sana demiş neyse boşanmış aldattığı adamla evlenmiş kadın aradan çok yıllar geçmiş karşılaşmışlar adam demiş ki ne oldu sana bitmişsin hiç sorma senden sonra evlendik beni aldattı ben de ikisini de öldürdüm demiş adam da demiş ki Ben ***** değildim ya öldürmedim boşadım ben yanacağıma o yansın dedim benim mükemmel hayatım oldu ona ne oldu bak bu senin hatan öldürmeyecektin demiş
(1,150 puan) tarafından
Ayyy gerçekten ilginç
0 oy
tarafından
Hiç bir insan öldürülmeyi hak etmiyor canına malına namusuna vatananina göz dikmedigi sürece

Oruspu ise ****** sanane abi 

Erkekler daha orosbu onları öldüren yok
tarafından
Erkeğin oruspusundan yalniz allaha sığınırım kimsenin yolunu öylesine düşürmesin rabbim dağlara taşlara
tarafından
Aminn canım hakikaten oyle
0 oy
(8,084 puan) tarafından
Ne kadar da kibar konuşmuşsun dediklerinden anlamayacak olan bir insanla (!). Pardon hay.van mı demeliydim ?
(1,150 puan) tarafından
O yorumunun altına yazdm ki. Şimdi ben ne desem sen anlamayacan. Kendimi yormayacağım dedm
(8,084 puan) tarafından
Aman boşver ya. Böyleleri laftan anlamaz
0 oy
(29,053 puan) tarafından

Cahil cüheyla beyinsizler 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 283 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Asenaumay (2,182 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 487 göst.
0 oy
3 cevap 182 göst.
23 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifmelek35 (788 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 182 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,074 puan) tarafından soruldu

408,488 soru

12,273,745 cevap

37,673 kullanıcı

Kategoriler

...