0 oy
1,018 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar boşanma durumuna flaan gelmiştik. Barisirken de bı sure bizimkilere sizinkilere gitmeyiz zamanla unutulur dedi. Bugün aramış diyo ki ben bı gün akşam çocuğu alıp annemlere gitcem. Beni istemiyolar heralde dedim  yok sen gelmezsin diye düşündüm diyo . istenmediğim yerde işim olmaz dedim gelir misin ben gelmezsin dedim diyo . Siz olsanız gönderir misiniz böyle bı durumda. Ya da gider misiniz

32 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Sen gitmezsen bu sefer gelin gelmemiş der kaynanan oğlunu fitler anasına gitseydin koşarak giderdi der sende inadına bi kurabiye yap cayın yanına sen üstün ol tavrınıda koy eşine hazırlan o gelecegi zaman oğluşunla beraber gidin ben tek göndermezdim 
tarafından
Yani bu da bir fikir tabi
tarafından
Onlar utansınlar davranıslarından eşin cok mutlu olur senin için önemlisi eşin zaten kaynana kayınbaba kenarda dursun yani cocugu kendilerine çekerler bide hep gitmek ister bu sefer eşin laf vurur sana erkekler hep laf dicek yer arıyo zaten
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Çocuklar babaanne, anneanne, dede sevgisi görsün o duyguyu bilsinler engellemeyin. Sonuçta onlar için torun en kıymetli varlık. Hepimiz zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz benimde boşanmama sebep olacaklardı ama düzeldi bir şekilde her şey. Şuan hamileyim bazen konuşurlar büyüyünce yanımızda kalır mı gelir mi gibisine ben küçükken babaannem ve dedemle yaşadım , anneannem de çok kaldım. Çocuklar da öyle olmalı. Hem bakarsınız bu vesileyle sizin de aranız düzelir. Bende çok şey yaşadım neler neler yaptılar ama Rabbim'e şükürler olsun yuvam saglammis yıkılmadı. Ha öyle günlerce bırakmam zaten bırakamam da insan özler evladını. Ama gün içinde mesela birkaç saat durabilir ben de o sırada dip köşe temizlik yaparım , çarşı da işlerim varsa hallederim , kendime zaman ayiririm bakım yaparım kitap okurum. Ve ben bunlarla uğraşırken çocuğum da tek başına bir köşede durmak zorunda kalmaz. Benim kendi ailem Kayseri de ben Karaman dayım. Arada 2,5-3 saat var onlara yollayabilir miyim hiç bilmiyorum ama eşimin ailesi burada. Her ne sorun yaşamış olursan ol çocuğunun eksik kalmasına müsaade etme. Ataerkil bir aile yapısına sahibiz büyükler ne yaparsa yapsın kıymetlidir. Belki alıp satmazlar gezdirip tozdurmazlar ama bizler de o yaşları gorebilirsek ben isterim torunum gelsin benimle vakit geçirsin. Onların yanında yediği yemek , uyuduğu uyku bile farklı oluyor inan. Çocuğumuz için her şeye nasıl katlaniyorsak onun sevgi eksikligiyle buyumemesi içinde büyükleriyle bağ kurmasına müsaade etmeliyiz çünkü  Annelik bunu gerektirir. ♥️
+1 oy
tarafından
Sevmesem de bende giderim ama bebeğimi tek babasıyla göndermezdim canım. Gözümün önünde olsun çocuğum susar otururum bi köşede. Sıkılınca da hadi kalkalım der evime gelirim.
tarafından
Degil mi en mantıklısı bu gibi
tarafından
Yani canım gözünün önünden ayırma bsver hem alışmasınlar ne onlar ne bebeğin ne de eşin. Sensiz alıp alıp giderler sonra çocugu
0 oy
tarafından
Bende kaynanamla görüşmüyorm eşim götürcem bi gün dedi benım kızım benim olmadığım yere asla gidemez dedim ben nereye o oraya dedm
tarafından
Öyle diyesim var valla sonra konuşalım dedim kapattım telefonu
0 oy
tarafından
Küçükken 3 5 kere gitmişti oğlum babasıyla baktım babası gelince oğlum gelmiyor dedim daha tövbe 
tarafından
Yok ya daha neler hiç gitmesin DHA iyi
tarafından
Babaannesi çok seviyorlar ve bende çok seviyorum kötü bı insan asla değil
0 oy
tarafından
Eşin düşüncesizlik etmiş. Bence gönderme
tarafından
Değil mi.bence de
tarafından
Yani başka zaman olsa normal bi şekilde istese tamam ya da sana gidelim dese sen kabul etmesen tamam ama böyle uygun olmamış
0 oy
(920 puan) tarafından
Sen gitmiyosan gitme kuzum ama onlarında torunları elbetteki gorucekler aynı şey senin ailen içinde geçerli bence
tarafından
Dayım bunları çağırdı konuşmak için annesi tenezzül edip yukarı bile çıkmadı babası da zorla geldi dayım konuşunca geldi .o yüzden hiç godneresim yok .eşim artık bekar değil torununu oğlunu görmek istiyosa bana tahammül etcekler mecbur. Gelinleriym bende .gitmem demiyorum.esimle akşam gider iki saat oturur dönerim en fazla
(920 puan) tarafından
Tabi sende haklsn
0 oy
tarafından
Ben gönderiyorum üst katımda zaten kaynanam bende evimin işini yaparım, bazen görümcemi çağırırım o gelir alır 1 saat sonra geri getirir.
0 oy
(2,204 puan) tarafından
Ben göndermem benim olmadigim yerde çocuğumun  ne işi var.. 
tarafından
Değil mi .ama ya eşim o zaman sen niye annengile gidiyosun gitme derse
(2,204 puan) tarafından
Anneler sorunlu değilse gidebilirsin, kaynananlar sorunlu ve sizin aranızı bozuyorsa ne kendim giderim ne de çocuğumu gönderirim..
0 oy
(10 puan) tarafından
Yani empati kurun yeterli olacaktır bence kötülük yapmanın bı anlamı yok ölümlü dünyada kimin ne kadar yaşayacağı belli mi bı ölse sonra vicdan azabı bosverin şeytanın vesvesinden Allah a sığının iyilik yapın evinizde esinizde ailenizde iyi olsun
0 oy
(7,050 puan) tarafından
Ben gönderirim sonuçta ne kadar kavga edersek edelim onlarında torunu içim rahat etmiyorsa bende giderdim. Aynı şey benim ailem içinde geçerli tabi yine de kendin bilirsin 
0 oy
tarafından
Çocuğunu tek gönderme sende git canım yıkılmadım ayaktayım pozuda verirsin ;) 
0 oy
(260 puan) tarafından
Benim kaynanam yok görümce düşman başına neyse eşim daha 1 yasindakeyken ilk kızım götürüyor du üstelik bebek emiyordu bak yapma etme daha süt kuzusu küçük bensiz bir yere gidecek değil dedim ama bunu kavga sebebi de yapmadım yinede istersen götür ama ben razı değilim diyip yolladım arabada çok ağlamış anne annem diye yinede götürmüş ikincide kızım daha kötü ağlamış onlar gidince bende kendime gezmeye çıkmıştım aradı neredesin dedi surdayim dedim ki o zaman iki yaşını gecikti kızım oraya geldiler ama kızımın beni görünce bir sustu yani yarım saat anca olmuştu ayrılalı çocuğun ağlamaktan sesi kısılmış yüzü gözü şişmiş mahfolmus bunlar daha küçük annesiz durmaz al götür Demede tavrını köy tabi de anne kuzusu bunlar kalmaz anne ararlar eşim de tövbe etti birdaha götürmem dedi benden de özür diledi sandimki sen istemiyorsun dedi
0 oy
tarafından
Ben eşimi kaynanama tek gönderemem sonra fistekliyor eşimi 
0 oy
(913 puan) tarafından
Gönderirim ne olacak sanki 
0 oy
tarafından
Benim ikinci evliliğim bazen üvey babası bensiz götürüyor oğlumu köye onlarda çok şaşırmıştı ama  bir sorun yoksa başında git ben rahatsizdim gitmemiştim. 
0 oy
tarafından
Göndermem ama oraya göndermedim için değil ben olmadım için bensiz biyere salmam
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Öyle bir durumda elimden geldikçe eşimi bile gondermezdim de işte yinede sende takıl git kız sonra aklın kalacak gizli saklı bişey konuşurlar felan 
0 oy
tarafından

Gönderirim ama bensiz asla :) bi kek kurabiye bişey yaparım taş gibi giyinir kuşanırım oğluşumu da alır giderim çatlatırım onları :)

Ama Allahtan kaynanam öyle biri değil dün eşime dedim al oğlunu anana git :) onları yolladım kaynanayı aradım torununu yolladım geliyolar akşama kadar kalsın karnını doyur aç bırakla temizlik yapıcam ben dedim :) bende dip bucak temizlik yaptım :)

0 oy
(137,975 puan) tarafından
Ya git yada gonderme

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 552 göst.
24 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 1,103 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,708 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 264 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Gulchan1-12 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 357 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,941 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,623 soru

23,595,012 cevap

305,754 kullanıcı

...