Çocuklar babaanne, anneanne, dede sevgisi görsün o duyguyu bilsinler engellemeyin. Sonuçta onlar için torun en kıymetli varlık. Hepimiz zaman zaman sıkıntılar yaşıyoruz benimde boşanmama sebep olacaklardı ama düzeldi bir şekilde her şey. Şuan hamileyim bazen konuşurlar büyüyünce yanımızda kalır mı gelir mi gibisine ben küçükken babaannem ve dedemle yaşadım , anneannem de çok kaldım. Çocuklar da öyle olmalı. Hem bakarsınız bu vesileyle sizin de aranız düzelir. Bende çok şey yaşadım neler neler yaptılar ama Rabbim'e şükürler olsun yuvam saglammis yıkılmadı. Ha öyle günlerce bırakmam zaten bırakamam da insan özler evladını. Ama gün içinde mesela birkaç saat durabilir ben de o sırada dip köşe temizlik yaparım , çarşı da işlerim varsa hallederim , kendime zaman ayiririm bakım yaparım kitap okurum. Ve ben bunlarla uğraşırken çocuğum da tek başına bir köşede durmak zorunda kalmaz. Benim kendi ailem Kayseri de ben Karaman dayım. Arada 2,5-3 saat var onlara yollayabilir miyim hiç bilmiyorum ama eşimin ailesi burada. Her ne sorun yaşamış olursan ol çocuğunun eksik kalmasına müsaade etme. Ataerkil bir aile yapısına sahibiz büyükler ne yaparsa yapsın kıymetlidir. Belki alıp satmazlar gezdirip tozdurmazlar ama bizler de o yaşları gorebilirsek ben isterim torunum gelsin benimle vakit geçirsin. Onların yanında yediği yemek , uyuduğu uyku bile farklı oluyor inan. Çocuğumuz için her şeye nasıl katlaniyorsak onun sevgi eksikligiyle buyumemesi içinde büyükleriyle bağ kurmasına müsaade etmeliyiz çünkü Annelik bunu gerektirir. ♥️