Kizlar bi arkadasim dogum yapcak hangi bezi öneriyosunuz hangisi kullanisli
Evy baby....
A101 in bezi soffio
Molfiks kullaniyoruz gayet memnunum cis gostergeis var elastik yaoisi var cis dolsada esit yayiyo tasmiyo sizmiyo disari
sleepy den memnunjm canim
molfix cok guzel cok memnunum hic sizdirmiyo pisik falanda yapmio
Ben ilk Prima denicem
Molfiks güzel.. hastanede primanin 4 tane numune bezini verdiler oda çok iyiydi molfiks e devam
Fiyat sorun olmazsa prima derim ben kizim dogdugunda prima ve molfix denedim primadan daha memnun kaldim ve onla devam ettim 8 9 aydan sonra bimin bezine geçtim kizim 16 aylikken de sleepy e basladim suan sleepy gayet guzel ama cok uzun sure tutarsaniz sizdirma yapabilir ben gunde 2 sefer degistiriyorum sorun olmuyor yaza kadar sleepy ile devam insallah sonra da wc egitimi :)
Evy babyi çok beğendim artık bu bezle devam edeceğim hem fiyatı uygun hem prima kalitesinde.
Sleepy kullanıyorum çok memnunum.molfıx de iyi büyük oğlumda kullandım
Sleepy aldim instagramda bir sayfa bir mühendisinoglu diye orayi takip edin kizlar tüm markalarin ürünlerinin iceriklerini kimyasal olup olmadigini yaziyor tavsiye ederim hepinize ben öyle aldim bebegime alacaklarimi
Prima.. başka bez kullanıcam dedim bu 2. Bebişim ama gene primaya başladık memnunum lakiinn fiyatından pekte memnun olamıyor insann
411,372 soru
12,383,083 cevap
43,351 kullanıcı