0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhabalar. 36 günlük bebeğim var. Hem emziriyorum hem mama veriyorumm. Sütüm yetmiyor. Mama olarak da bebelac veriyorum..

Eşimin is yerinde bir arkadasi aptamil pregomin yardımı alıyormuş  evde 48 paket var demiş. Eşime 1 paket içinde 4 tane 400 gramlık mama vermiş. Kullanmali miyim? 

Ha bu arada o mama süt alerjisi olan bebeklere veriliyormus. 

Bebeğim de 4 günde 500 gramlık mamayi bitiriyor bebelac da. Durumumuz pek iyi değil. Bir mama olmuş 60-70 lira en azından.

Tamam çocuğun sağlığından önemli değil anlıyorum.

5 Cevaplar

0 oy
(847 puan) tarafından
Bebelac.gold en iyisi gaz da yapmiyor. Ama şimdi burada şu marka en iyi de demek istemiyorum sonuçta.formul süt. Hepsi aynı yola çıkıyor da bakma sen. Kötünün iyisi işte. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bol
-Reklam-
0 oy
(783 puan) tarafından
Bebegin ondan icerse ondan devam et  canim ama içmezse mecbursun bebelac a
0 oy
(3,520 puan) tarafından
Bizde bi ara kullanmıştık canım içinde şeker yok o yüzden tadı biraz kötü olabiliyo sevmeyebilir bebiş bide ben diğer mamalara göre 30 ml fazla yapıyordum doyurucu olmuyordu birde gaz problemi de yaşatmıyor bu mama
0 oy
(166 puan) tarafından
Kullanmak istersen bebeğin iciyorsa verebilirm canim bendede var ama alerji maması olduğu için bisey diyemiycem doktora sor istersen yinede ama veririm elimde var 
0 oy
(467 puan) tarafından
benım kızda alerjılı bebek dogdugundan .anne dutu aksamlar sabah erken verıyorum .mama 4defa  verıyorum sımılac hıpoalerjı ıcerısınde palma yagı yok 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
25 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Elif222222 (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde prens-prenses-anne (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 255 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
25 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,598 soru

23,763,397 cevap

315,529 kullanıcı

...