0 oy
748 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ağlamaktan çocuk dusermi 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
İçten ağlarsan Evet 
tarafından
Nasıl yani
(10,513 puan) tarafından
Puhahahahahaahah
-Reklam-
0 oy
(805 puan) tarafından
Ohoo aglamktan dusseydi şimdi ben karnımdaki ni on kere düşürmüş tüm ama dikat et yine uzmu kendini bebekte olumsuz etkilenir doğduğunda huzursuz sürekli aglanyan bir bebek olur 
tarafından
Çok yeni 8 haftalık hamileyim riskli gebelik diyor doktor ama tansiyon için birşey olmaz dimi ben kendimi tutamıyorum cunku
0 oy
(2,567 puan) tarafından
Düşeceğini zannetmiyorum ama bebekte etkilenir sonuçta
tarafından
Muhtemelen çok etkilencek bu surecte
0 oy
tarafından
Yok canim biz esimle tartistik o zamanlae sinir krisi gecirdim kendimi yerden yere attim cok sukur oyle bisey olmadi
tarafından
Aglama canim uzme kendini bebeginde hisseder anlatmak istersen dinlerim biraz rahatlarsinda
tarafından
Valla pazartesiye kadar bebeğime birşey olmasın da istemiyorum ve ben muhtemelen pazartesiye kadar aglicam durmicam
tarafından
Uzme kendini karnindakini dusun oda etkileniyordur ister istemez ablam hamileligi biyunca agladi cocugu huzursuz surekli hamilelilteki stresten ne icin agliyorsun bilmiyorum ama emin ol degmiyordur bebegin icin uzmemeye calis kendini ara birilerini komus rahatla
tarafından
Kimseyle knusmama annem babam eşimin ailest hariç kimse bilmiyor durumu
tarafından
Rabbim kalbine ferahlik versin insallah canim
0 oy
(725 puan) tarafından
Düşmez ama etkilenme olur ağrılar felan 
tarafından
Ağrıya alıştım basım falan zonkluyor zaten arada kasiklarima ağrı giriyor
0 oy
tarafından
Stres tetikler düşüğü.
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Yok kuzum ya 
tarafından
Aşırı stresli bir dönemden geçiyorum ve bir kaç gün çok kötü olucam üstüne yasicagim şeyi yaşarsam kesin birşey olucak çok korkuyorum
(3,159 puan) tarafından
Sen kendini neden öylle şartlıyosun ki en kötü anında bile bebeğini düşünüp kendini dızgınlemen lazım şuan senin için tekçe önemli olan bebeğin bunu unutma Rabbim yardımcın olsun....
0 oy
(416 puan) tarafından
Bn yerden yere mı atmdm kndmı neler neler brsey olmaz allah'ın izniyle 
0 oy
tarafından

Üzülme canım önceki postunuda gördüm neyin var yavruya yazık günah sakin kalmaya çalış:'(:(

tarafından
Sakın kalmıyorum beynim patlıyor hastaneye gitsem birşey yaparlarmı çok kötüyüm nefes alamıyorum
0 oy
tarafından
Ben 4 aylik hamileyken teyzem vefat etti karnim kasildi aglarken oyle olunca hemen sustum
0 oy
(10,039 puan) tarafından
Nedir seni bu kadar ağlatan..  :/
0 oy
tarafından
Ağlama canım ne den ağlıyorsun ki aman salla ya hayat kısa valla 
0 oy
(5,382 puan) tarafından
Ağlamak strese sokar kaslar kasılır illa düşer diye bsey yok ama ne olur ne olmaz
0 oy
tarafından
Bilmiyorum ki yaaa
(1,055 puan) tarafından
Kendinizi cok kasarak aglamazsaniz normal ama kasarsaniz çocuk etkilenir
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Stresten agladiysan olabilir bende ikizlerimi galiba stresten kaybettim 
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Düşme felan olmuyo ama dogdugunda acayip huzursuz bi bebek oluyo bence sakin stressiz bi gebelik gecirmeye calıs eltimin kızı 2 yasına gircek hala huzursuz
tarafından
Bu gidişle imkansız gozukuyor sakin bir hamiellik
(2,128 puan) tarafından
Niye kendini harab ediyosun ki
0 oy
(51,081 puan) tarafından
stresinden etkilenir
0 oy
(6,922 puan) tarafından
Bebeğin daha çok küçük tutunma evresinde.. bile bile ağlayıp kendini toplamazsan da snn ki bile bile lades olucak.annesn artk topla kendini bebeğinin ölmesinden önemli mi 
tarafından
Ben bebegimi eşim olmadan büyütmek istemiyorum ki riskli bir gebelik geçiriyorum tansiyonum hiç düşmüyor çok korkuyorum
(6,922 puan) tarafından
Nasıl eşin olmadan o nasıl laf kız hee anladım şehir dışına gidiyor onun için mi agliyon ayy sende bak bebeğin ölse düşse üzüntüden vebali sana.topla kendini
tarafından
Keşke şehir dışına gitse
(6,922 puan) tarafından
O zmn ceza evi demek ki başka ihtimal kalmıyor.. ağlayıp duran da anne zor olur anne dediğin her derde derman bulur çare arar.hemen pes etmez
0 oy
tarafından
Ağlama bebeğinde çok etkilenir 

Bir derdin mi var canım anlatmak istersen dinleriz:(
0 oy
tarafından
Ağlamaktan düşmez ama sinir stres zararlı tabi ki

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 218 göst.
0 oy
1 cevap 111 göst.