0 oy
761 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ağlamaktan çocuk dusermi 

29 Cevaplar

0 oy
(272 puan) tarafından
Canım sakin olamıyorum diyorsun stres ve ağlamak durmadan durum ne anlatırsan sana belki bu durumda kurtaracak Bi yol bulunur Allah imkansıza da çare bulur dermanın nereden geleceğini bilemezsin ki anlat derdini sıkıntı ne bu kadar bebeğini düşürme durumun da yani 
tarafından
Duş aldım biraz sakinlestim :( teşekkür ederim ama İnanki kimsenin elinden birşey gelmiyor bu durumda
(272 puan) tarafından
Allah Allah merak ettim neyse iyi ol inşallah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu kadar durmadan ağlayacak neyin var canım durmadan ağlamak çare değil ki hiçbir şeye 
0 oy
(12,817 puan) tarafından
Düşmez. Ne sinir krizleri yaşadım Allah canı verecekse verir 
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Yok kız emanetmi bu:D
0 oy
(1,055 puan) tarafından

Hamilelikte aglamak cok dogal oyuzden neden düşsün kiz bu düşüncelerde hep hormonlardan çok kasma fazlada kafana takma dugusal bi donem cok normal sebepsiz yere cook agladik hüngür hüngür saçmaymiş meğer doğunca anladm :D

0 oy
tarafından
Ağlamaktan cocuk düşseydi benim hic cocugum olmazdi 3 cocugum var ama hep stresli ve riskli gecti hamileliklerim
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Hayır hatta eşim kalbi ağrıyordu hastaneye gittik nabız gitti yerlere attım ağlamaktan kendimi bişey olmadı şükür. Tabi yüce Allah nasıl isterse öyle olur
0 oy
(157 puan) tarafından
Bende gebeyken çok ağladım üzücü bir sürü şey oldu ama şükürler olsun çok gülen sevimli tatlı sessiz bir çocuğum var ama ben üzülmemek için çok uğraşmıştım yaşanan olaylardan insan illa ki etkileniyor hamileyken ayrıldım yıpratıcı süreçti sen yine de kendini alamamaya odakla 
0 oy
tarafından
Düşük riskim vardı 3 ay boyunca hiçkira hıçkıra ağladım yattım bin şükür iyim şuan iyiz ama hala ağlıyorum :) ağlamaktan değilde çok korktugunda plasenta bebekle bağları ayirirmis eskiler hatta buna emzikten ayrılır bebek derler 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 218 göst.
0 oy
1 cevap 111 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde Biriiste (455 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 207 göst.
7 Mart 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 232 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,131 puan) tarafından soruldu