0 oy
127 göst.
Moda kategorisinde (924 puan) tarafından
Kızlar modelim bozuldu pazartesi başladım diyete nerdeyse aç kaliyorum öğlen hafif ekmek hiç yok akşam porsiyon kuculturum ekmek yine yok. 78,5 kiloyum ya hiç vermemisim motivasyonum sıfır Bugünde Leslie başladım bir hafta diyetle destekliycem inşallah bir iki kilo veririm aç kaliyorum resmen bugün öğlen spordan sonra bir elma doğradım üstüne iki kaşık yoğurt koydum kahvaltim buydu ardına maydanoz suyu içtim ondan önce yeşilçay ve kayısı çayı içtim üç günde enazjndan bir kilo ödem gitse yine yeterdi:)

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Se n vazgeçme devam et cnm umarım verirsin
(924 puan) tarafından
İnşallah canım yaza 70 olmak istiyorum fazlasında gözüm yok:))
tarafından
Verirsin cnm inşallah vazgeçme sen
-Reklam-
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Şu an kilonu koruyorsun vermemişsin ama almamışsın da yağ yakimi  yapıyor vücudun böyle giderse güzel kilo verirsin. Bırakma derim
(924 puan) tarafından
İyi geldi şuan canım inşallah pandemide dikkat etmedim aldım biraz 70 e düşüğün.dedjm elbiselerim dar gelmeye başladı
0 oy
(888 puan) tarafından
Canım istersen bi diyetisyene git aç kamaranda kilo verilmiyor porsiyonlarını küçült akşam en geç 8 den sorma yeme ve en önemlisi 2bucuk litre su tüket 
(924 puan) tarafından
6 dannsonra sadece şekersiz çay içiyorum onun haricinde bişey 6 da yemek yenmiş oluyor canım bı bakalım lesliede yapıyım bugün başladım iki hafta devam edecem Ramazan'a kadar tartilmiycam sürpriz olsun inşallah veririm ya:))
(888 puan) tarafından
Umarım verirsin canım pandemide hep kilo aldim verdiğini anlarsın zaten emin ol :))

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 141 göst.
11 saat önce Moda kategorisinde Seher M&M (6,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
18 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seyhan (2,768 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 262 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Seher M&M (6,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 65 göst.

408,631 soru

12,279,263 cevap

37,834 kullanıcı

Kategoriler

...