Kızlar anlatmıstım akrabam kocası tarafından başından vurulmustu beyin ölümü gerceklesmisti..bugun fişi cekildi vefaat etti ...3 tane kücük cocuk yetim ve öksüz kaldı en kücügü daha 4 aylık annesinin sütünü arıyor ((((
ya çok kötü napacak şimdi bu çocuklar kim sahip çıkacak annesi gibi kim olacak daha 4 aylık ya Rabbim o adama bu dünyada cehennem azabı yaşatsın ins
Cok uzuldum canım ya allah rahmet eylesin kiyamam o cocuklara ya
Ayy çok kötü bi durum allah sabır versin ailesine bebeğe çok üzüldüm yavrum ya başınız sağolsun
Kalbime hancar saplandi sanki rabbim yerini cennetlik etsin amin kocasinida allaha haval ediyorum en isini o bilir o kucuk yavrularin ahi onu üstüne kaldi rabbim bilir en isini
Yaa inanmıyorum allahım yüreğim parçalandı ya rabbim bu nedir allahım napıcak o bebekler yavrular şimdi ne olacak hayat boyunca basıl unutacaklar bunu ((( benimde annem vurularak öldürüldü ben 22 yaşındayım dört aylık oğlum var ama hala aklımda onlar nasıl büyücek napıcak allahım çok üzüldüm ya çok kötü oldum gerçekten kelimw bulamıyorum boğazım düğümlendi şuan rabbim o yavrulara yardım etsin onları hep korusun
Ayyy kıyamaaaamm.. Ne kötü bir kadermiş bu çocukların kaderi. Baba hapse, anne mezara.. E kim bakacak bu çocuklara? 4 aylıkmış bebeği yavrum yaa.. Allah'ım sen koru o yavruları
409,052 soru
12,294,356 cevap
38,291 kullanıcı