0 oy
530 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (889 puan) tarafından
Kızlar diyetteyken mesela 15 20 kilo verirken kilo vermeniz ne zaman durdu  belirli bi kiloya gelince vücut dururmuş diyorlar merak ettim yada bu kişiden kişiye değişen bi durum mu herkese bolca teşekkür ederim 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ideal kiloya yaklastinmi durmaya baslar vucut bunu bi tehlike olarak algılar ve kendini korumaya alır vucudu şaşırtarak kilo vermeye devam.edebilirsin
-Reklam-
0 oy
(441 puan) tarafından
Kilo verme durunca sasirtma  yaptim. 3 günlük kabak detoksu  ya da 3 günlük protein  diyeti  gibi. O zaman yine veriyorsun.23 kg verdim
(889 puan) tarafından
Helel olsun canım benim sporda yaptın mı bende 9 kilo verdim devam ediyorum ama spor çok yapamıyorum çocuklara bakmaktan
(441 puan) tarafından
Spor yapamıyorum maalesef. Sadece yediklerime  cok dikkat ediyorum. Ama  duran oturan biri değilim surekli kosturmaca  halindeyim.  Benim sporum  da bu
0 oy
(354 puan) tarafından
15 günde 10 kilo vermiştim 88 kg'dan 78 kgya düşmüştüm tabi ki ac geziyordum ama
(889 puan) tarafından
Oda sağlıklı değil ama
(354 puan) tarafından
Bı sıkıntı yaşamadım şükür canım
tarafından
Nasıl verdin canim
(354 puan) tarafından
Abur cuburu kestim yemeklerden de ölçülü yedim hamur işi filan hiç yemedim makarna filan pirinç pilavı filan hiç yemedim ekmek olarakla kepekli ekmek yedim ve gudne 3 litre su yarım saat evde spor
tarafından
Ee ben bunları hiç yemiyorum hatta10 gunsw5 10 kilo verilmez..sen bayağı kas vermisin
(354 puan) tarafından
Herkesin metabolizma bır değil hızlı kilo alıp veren bı insanım
0 oy
(8,117 puan) tarafından
Ben 55 kiloyken başlamıştım lisedeyken. O zaman çok kötü duruyordu kilo. Daha sonra bolca yürüyüş bol su ve sabahları bir bardak limon sıkılmış su içiyordum. 45e kadar düştüm. Öyle kaldım. Doğumda aldım. Doğumdan sonra da 48 kadar düştüm şimdi
(8,117 puan) tarafından
155☺️
(13,081 puan) tarafından
Bende 1.57yim 55 im suan iyi yani. 45 çok zayif degilmi :)
(8,117 puan) tarafından
Evet ya. Almak istiyorum ama olmuyor
(13,081 puan) tarafından
55ken niye diyet yaptin kiz. Kilon gayet iyi
(8,117 puan) tarafından
Yok ya. Lisedeyken çok kötü duruyordu. 50 olabilir yani kilom ama fazlası pis duruyor bende :D
0 oy
(1,093 puan) tarafından
40 kilo gittikten sonra durdu. Sanırım başlangıç kilosu fark ediyor böyle durumlarda. Ben 105 kiloydum 65te sabitlendim 1 sene sürdü
(327 puan) tarafından
Maşallah canım benim ablam da 110 kilo ve şuan diyetisyen aracılığıyla kilo vermeye başlamış 3 hafta da 5 buçuk kilo vermiş doktorun dediğine göre 35-40 kg vermesi gerekirmiş ablam vücudum sarkar mı demiş doktor evet sarkar demiş seninki de sarktı mı yani şuan nasıl fiziğin sarkmaması için ne yapması gerek sence
(1,093 puan) tarafından
Benim kollarımda  oldu özellikle. Göbeğimde bacaklarımda falan çok yok. Bacaklarımda kendimi bildim bileli hep selülit vardı,zayıflayınca da geçmedi. Sıkılaşamadım yani. Çok yoğun spor yapmadım günlük yürüyüş ve hareketle kilo vermiştim. Belki düzenli salona falan gitseydim farklı olurdu bilmiyorum. Ama o kiloyu üstümden attıktan sonra zaten öyle aşırı açık giyinen biri değilim diye çok da umrumda olmadı açıkçası:)
0 oy
(1,718 puan) tarafından
Ay benimde kilo vermem lazm ya ama başaramıyorum her ay 1 kilo alıyorum net yani napcam bilmiyorum boğazımı da çok tutamıyorum irade yok bende yani
0 oy
(6,047 puan) tarafından
Ben iki sene önce 70 oldum diyete girdim 4 ayda 20 kilo verdim. Şekeri kestim önce hem ogunlerimi hem porsiyonları mi azalttım. Hergun evde egzersiz yaptım 15 dk kadar birde haftada iki üç gün TV'den zumba aciyordum dans ediyordum. O sekidle aslında yaparken hiç zorlanmadım. Kilo hızım da hiç düşmedi. Sarkma falan da olmadi spor yaptigim için.
0 oy
(70 puan) tarafından
Ben evlenmeden önce 3 ayda 24 kilo vermiştim canım 91 kilodan 67 kiloya düştüm görenler 50 kiloyum falan sanıyordu duraklama dönemim olmadı ve kemiklerim iri olduğu için herkes son durumumu beğenmemişti çünkü kemiklerim çıkmıştı karnım içine falan kaçmıştı etrafımdaki herkes biraz kilo al demeye başlamıştı sonra aldım biraz kilo öyle yani diyetle ilgili soruların varsa cevaplayabilirim
(889 puan) tarafından
Benim merak ettiğim belirli kiloya gelince kilo duruyor mu bunu merak ediyorum canım bu arada maşallah bende 9 kilo verdim.ama arada  motivasyonum düşüyor
(70 puan) tarafından
Canım dikkat etmessen alıyorsun birde benim metebolizmam çok hızlı çalışıyor evet çok hızlı kilo veriyorum ama bir günde 2 kilo aldığımı biliyorum diyeti bozduğumda eski fotoğraflarına bak ve kendindeki değişimi farket motivasyonunu bu yükseltir ben öyle yapıyordum
(70 puan) tarafından
Bu arada hareket çok ediyordum o 3 ayda yani çalıştığım için 12 saat ayaktayım yorgunluktan yemek yemeye mecalim bile kalmıyordu ama vücudum çok sıkılaştı şuan hamileyim kilo almama rağmen bacak kaslarım hâlâ çok fazla yani sarkmam olmadı hareket et elinden geldiğince yor kendini
0 oy
(418 puan) tarafından

Ben değiştiğine inanıyorum.

Herkesin beslenmesi, yaptığı spor ve uyku düzeni farklı, herkesin benindeki direnç kilosu farklıdır

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 294 göst.
0 oy
11 cevap 449 göst.
28 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nalan0718 (12 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 323 göst.
20 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 302 göst.

414,020 soru

12,461,165 cevap

46,716 kullanıcı

Kategoriler

...