Böyle bir post yazacağım hiç aklıma gelmezdi eşimin işi gereği hamileliğimin son 3 ayı kaynanamlarda kaldım çok iyi baktılar görümcem ablam gibi onlar annem babam gibi çok iyilerdi hamileyken elimden geldiğince bulaşık yıkıyodum ve evde işlere yardım da ediyordum sonra doğum yaptım (sezeryanli) kaynanam ben bakarım kimseye bırakmam dedi 16 günlük olduk sabah kayınbabam geldi sen artık kendini topladın buda bir can biraz işin ucundan tut yardım et dedi surat asıyomuşum iş yapmıuomuşum çamaşır makinası nasıl çalıştırır bilmiyomuşum ben o evi hiç tutmamışım bana daha ağır laflar söylerler Allahtan eşimde vardı bu kız bu kadar lafları halledecek ne yaptı falan dedi ailesine biz gidiyoruz evden dedi kaynanam kalkıp hazırşanacağımı beklemedi sanırım bana laflar söylüyorlar yine bende tamam ya kalkıp hazırlanıyorum dedim melek dediğim kadının içinden şeytan çıktı içinde ne biriktirdiyse kusuyo o kadar ağır konuştu ki anlatamam sen sürekli oğlumla tartışıyosun benim oğlum ne yapıyo sana sen benim oğlumun s. ç. b..oo. k kurban ol falan sonra bana .... git dedi ayağa kalkmıyodun şimdi ne oldu eşyalarını topluyon diyo ya daha neler neler eve geldik aileme dedim ablam gitmiş konuşmaya eniştemle onları kovmuşlar ablamda demişkş bi kızın bi oğlun var kızının arkasını tooluyonda bi gelini mi sığdıramadın falan demiş sen benim kızıma ne demek istiyon falan diyomuş görümcemde sabah msj atmış nankör ablanla bir oldun arkamdan mı konuştun altındaki eşyalara kadar ben aldım falan yazmış beni engellemiş ki ben onun adını bile anmadım hiç bi zaman. Tamam eşim beni savundu orda ama yinede ağzını çok bi açıpta karşılık çok vermedi tamam hatalılar farkederler diyo dünde geçmiş ablasını falan görüntülü arıyo arkamda durup beni savunuyorsan devamını da getirmeliydi eşimde diyo e senin ablanlar gitmeseydi bu kadar büyümedi haklıyken haksız duruma düştün, benim arkamda durmaları suç mu. Ortada küçücük sebeplerden bana böyle yaptılar tek suçum güler yüz göstermeyip iş yapmamak ve tlfonla uğraşmamdı ama ben hiç bi şekilde hakaret bile etmedim ama ben kötüyüm ablam görümcemi ortaya kattığı için ablamlar beni savunduğu için