0 oy
935 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar belki uymuştur bazıları ama kalan saglar bizimdir:D

Benim.sorum oglum 4bucuk yaşında tuvaletini yapmaya kendi gidiyor beni cagirmadan elinide yıkıyor ama poposunh yikamayi/silmeyi bilmiyor nasil ogretebilirim seneye anaokuluna gidecek sonuçta bilmesi gerekiyor :ermm:

8 Cevaplar

0 oy
(3,141 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Yıkamayı yapabilir mi bilmiyorum ama ıslak mendille ilk önce silmeyi sonra peçete ile kurulamayi öğret canim,belli bir süre sadece konuşarak anlatabilirsin,bır de şu çok önemli klozet değilse eğer WC, kesinlikle pijamasıni dizine kadar çekip tuvaletten çıkmadan bacaklarını silmeyi öğret 
tarafından
Klozet cnm normal tuvalete giderken komple cikariyo altini zaten ama bak cok mantikli dedigin dizine kadar cekmeyi ve silmeyi ogretmem gerek her  yerde  klozet olmaya bilir sonucta dimi
(3,141 puan) tarafından
Muhakkak öğret canim çoğu insan buna dikkat etmiyor, çocuklar özellikle çorapla wcye giriyor,çok dikkat edilmesi gerekilen bişey bu,yavsaca ve sıçratmadan yapması gerektiğini hepsini bilmeli
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bi tane video vardı baba iki kızını arkasini almişti balonlarla popo yapmişti nasıl silindiğini gösteriyor du :D ahshhs
(1,550 puan) tarafından
Ay hahaha çok güzelmiş ya aklımda olsun bu gerekirse ben de  kullanırım :)
tarafından
Hahaha cok iyiymis ya bnde deniyim bunu:D
0 oy
tarafından

Kelin ilaci olsa basina sürer diyorumm :D 4 yasinda buyyk ciste kalkamiyor beni bekliyor ogretemiyorum bende düşme korkusu yaşıyor 

tarafından
Ya valla nasil olucak bu iş yaa :/
0 oy
(1,034 puan) tarafından
Peçe ile gösterip sol sen bı kere göster silmeyince sen sildir ona sen yapma tekrarla bunu sürekli işe yarıyor benim de 4 yaşında kız kardeşim var çoğunluk ben bakıyorum poposunu silmeyi bilmezdi ben gösterdim bı kere çıkarken siliceksin tmm mi dedim sürekli ben götürdüm çok kez silmeden çıkıyordu smdi silip çıkıyor hatta poposunu gosteriyo tertemiz oldu ablos diyo akıllı bıdık:))))
tarafından
Yaa Masalalh darisi bizimde basimizA:)
0 oy
tarafından
Bir kere göster sen oda yapar çocuklar çok akkıllı 
tarafından
Aynn artik oyle yapiyim
0 oy
tarafından
 Benim oğlum. V 4 buçuk yasnda  biliyor. .  Ben olgrettim  uygulama li ;)))  sen de öyle yap 
tarafından
Aynn bnde yapmalıyım artik:D
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Canım yaş itibariyle çok fazla temizlik beklememek lazım sen yine göster nasıl silmesi gerektiğini oğlun ise babası da olsun yanında mümkünse okula başlayınca da cici anne dedikleri yardımcılar oluyor genelde anaokulunda belki silip temizlemez ama ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlardi 
tarafından
Off ya gözümün onundeyken ne iyiymiş meger zor olucak dışarı hayatina atılınca benim minigim:)büyüdü yaa okula gidicek Allahin izniyle:))
(1,791 puan) tarafından
Bende senin gibi diyordum bana hep o anın tadını çıkar bırak herşey olacak zamanı gelince derlerdi şimdi 7 buçuk yaşında ve 10 aylık da bir kızım var

Şu an bende sana diyorum bırak canım herşeyi öğrenicek sen o günün o anın tadını çıkar zaman nankördur sen o da olsun bu da olsun derken geçer gider
tarafından
Benimde 4 bucuk aylikta bi oglum var ikisinide yetmeye çalışıyorum  va inanirmisin buyugu beni daha cok yoruyo
Napalim canlari saolsun muhakkak oyledir ogrenirler tabi ki ama gec kalmak istemem demekki daha var zamani:))
(1,791 puan) tarafından
Ah canım ah hiç sorma büyüğü kardeş olunca mahvoldu daha yeni yeni toparladı Allah yardımcımız olsun inşaallah istediğin kadar uğraş yetemiyorsun bende akışına bıraktım herkes kendi halinde ☺️☺️
tarafından
Sanirim ruh sağlığımız icin en iyisi oyle  yapmak:))
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Ay evet ya benim büyükte 5.5 yasında kendi gidiyor yapıyor ama temizlenemiyor kırk kere gösterdim. Yok. 
(12,022 puan) tarafından
Sorma. Ben birde göndermedim bu pandemi den anaokuluna.  1 e gitmesi lazım ama anaokuluna yazdırabilir miyim 6 yasında acaba
tarafından
Canim zaten ilkokula 7 yasinda gidicek 6 yasinda anaokuluna gidebilir tabi
(12,022 puan) tarafından
Bana 5 yasında ana okulu 6 da ilk okul dediler ya ben oyle biliyom
tarafından
Yok cnm ilkokul 7 yaşında
(12,022 puan) tarafından
Oh iyi bari canım zaten bu hastalık boyle devam ederse göndermicem

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 291 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Zeynepp09 (50 puan) tarafından soruldu