0 oy
448 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (116 puan) tarafından
Sepet besik almak istiyorum hangi siteden alayım kararisizim alıp.memnun olanlar yardımcı olabilir mi

7 Cevaplar

+1 oy
(780 puan) tarafından
Sakin ol şampiyon :)):))))Soru sormuşsun cevap verenlere kırıcı davranmışsın önce konuşma üslubuna dikkat et öyle soru sor milletin ne derdi var burda kimsenin kalbini kıramazsın lüks alacaksan git al alacağın yere sor buraya deil 
(1,806 puan) tarafından
Kırıcı konusmamis aslinda memnun olanlardan yorum ayarlarını güvenlik istemis memnun olmayanlar yazmis☺
-Reklam-
0 oy
(12,708 puan) tarafından
Daha çok memnun olmayanlar var bacım 
(116 puan) tarafından
O açıdan sormuyorum ben sorunsuz bi sekilde eline kimin ulaştı ben çok uzun süreli kullanmayi planlamiyorum zaten başka beşiği var lükse alicam görüntüsü için
(12,708 puan) tarafından
Hmm bilemicem o zaman
0 oy
(4,907 puan) tarafından
Çok kullanışlı değil uzun kullanılmaz 4 5 ay isini anca görür 
(116 puan) tarafından
besigin kapasitesi belli zaten uzun vadeli bisey bekleyemem başka beşiği var:)
0 oy
tarafından
Sepet beşikler kullanışlı değil malesef 
(116 puan) tarafından
Kullanis acisindan değil görüntü acisindan alicam
tarafından
O zaman birşey diyemem canım :)
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Hepsiburada dan aldım sorunsuz elime ulaştı canim
(116 puan) tarafından
Oyle zaten niye benim cevaplarimi kontrol ediyosunki komiksin gerçekten,1.5 yil oldu hala sağlam deyince sadece fikrini merak ettim :D
tarafından
Fikir olsun diye bakarken denk geldim ayrıca herkese açık bi plartform malum :D
(116 puan) tarafından
Herkese açık bi platform olabilir ama cevaplarimi kollayıp açığımı aramaya çalışmaniz vs cok yersiz ve mantıksız bi hareket :* gayet net ve açık bi sekilde dile getirdim ben lükse alıyorum evet ama diğerlerinden ayri bi cevap gelince arkadasin memnun olduğunu düşünmüştüm yanılmışım bu kadar basit arniyete hiiic gerek yok:)
tarafından
Sakin ol şampiyon :D soruda memnun olan demişsin çoğu değiliz demiş sen pek oralı olmamışsın yani tutarsızlık vardı dikkatimi çekti artniyet yok öyle hissettirdiysem de kusura bakmayın iyi geceler
(116 puan) tarafından
Memnun olan derken siteyi kastettim ben ama eksik olmuş galiba neyse sizede iyi geceler
0 oy
(1,457 puan) tarafından
n11 trendyol hepsiburada bunlar güvenilir site bunlardan ala bilirsin. Yada gidip gözün görerek yerinden alabilirsin. 
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Cok kullanilmaz diyorlar ne alaka 10 aylik hala yatıyor ici bayagi genis büyük kizim bile rahatlikla sigiyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 52 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Symyltkn (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 174 göst.
0 oy
13 cevap 396 göst.
6 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde BusraC (827 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
2 Şubat 2023 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,933 soru

12,167,508 cevap

36,631 kullanıcı

...