0 oy
1,683 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kzialr doğumunuza kayınpederiniz çıkıp geliyor ve kaynananiz da. Naparsiniz?? 

Kaynanasını vs istemeyenler için diyelim:))

32 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ikiside yok:)

-Reklam-
0 oy
(1,145 puan) tarafından

Valla annem yakınımda  1.15 dakika kadar yakın sayılir kaynanam 5 dakikalık  yakinda onların  ilk torunu  olcak ama annemin 3.cu olsun gelsinler okadar da değil =) ama dün eşim  gitmiş annesi yanına kaynanam demiş çocuğun  resmini bize göstermiyor bilmem  ne bi acitasyonlar ben şok oldum neyin  resmini gostereyim  Allah aşkına 3.5 aylık oldum 1 kere geldi 5 dakikalık  yolu ama ben yine sesim çıkmadı yaptığına bak bende merhamet var kendinde  fesatlik oğlunu kiskanmasin  el kızıyiz  die sanki kendileri değil 

tarafından
Bnimkide gelmedi :)
(1,145 puan) tarafından
Aman gelmesin lazım değil valla onun bunun dedikodusu  için geliyor oda
tarafından
Bugün hastaneye yatisim verildi 35 haftaligim sancim geldi. İki serum verdiler geçmedi hala . Annemi aradım yatişim verildi diye. Esimde burda aradı babasını heralde para için. Kaynanam da kaynatam da çıktı geldiler. Bana geçmiş olsn bile demediler. Kaynanama da hiç bir laf etmedim öyle de gttim yüzsüz iste. Bni arasın bni ne diye geldin dicem siilnirkerim çıktı valla.
0 oy
(172 puan) tarafından

Tamda bugunku konumuz buydu kaynanamlar baska sehirdeler ama kaynanamdan cok kayinpederim gelmeye hevesli kendisinide hic sevmem alkoligin teki ne isi var onun allah askina lohusa kadibin evinde oylede patavatsizki neyseki ben onlemimi aldim evimde yer yok malesef sadece ablam kalicak benimle gelirseniz diger.gelinde kalirsiniz dedim bakalim neler olcak :)

tarafından
Oo iyi olan:))
0 oy
(164 puan) tarafından

Biz gurbetteyiz kaynanam kayinbabam 2 tane görümüm hepsi doguma geliyo :) 

0 oy
(5,935 puan) tarafından

Gelecekler cok mutluyum gelecekleri için. Evlatlarının evladı oluyor.nasil kendi ailem yanimda olacaksa onlarin gelmeside beni çok mutlu ediyor

0 oy
(1,350 puan) tarafından

Benim yanimda kaynanm kalicak zaten de kayinpederim yok . O yuzden ne diyim bence gelebilir yani en dogal haklari diye dusunuyorum

0 oy
(668 puan) tarafından

Bende kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyorum 1 tane görümcem var nasipse doğumuna o gelcek ama ben memnunum zaten tek gelinim çok severler beni çok  anlayışlıdırlar ilk doğumuma kendi annem gelmişti nasipse buna da görümcem gelmek istiyor benim içinde iyi olur arkadaş gibiyiz zaten Allah anlayışlı insanlarla karşılaştırsın herkesi 

0 oy
(96 puan) tarafından

valla canım kayınnamdan kayınpederimden bi kötülük görmedim ayrıca sundan eminim kayınnam annemden daha fazlailgilenir ama kayınnamgil bizde diye esimin diger 4 kardessi hergün gelir eminim o kalabalıkda rahat edememm eminim sırf hepsinin gelmemesi icin istemiyorum allahdan havalar ısınmasına yakın olacak bebegim eger mecbur gelirlerse oda ayırmayı düşünüyorum bıraksalar 1 kişi bakmak icin gelse gerisde toplandıktan sonra gelse ah eltimide acıyorum neden görümcelerin götleri yerle bitisik hic kalkmazlar eltim yapar her işi kayınnamıda kaldırtmaz ayıp olur diye onada üzülüuorum kendime de 

tarafından
Allah herkese kolaylık versin. Görümcem yok ektim yok ama kaynanam hepsine bedel :)
(96 puan) tarafından
amin canım daha dün delirti eşime dedim iyiki aban ya yasıtım degil yada benden kücük degil dedim döverdim kimseyi dinlemezdim dedim eltimin evine cagırdı kayınnamgil geldi nese ben yardım etmek icin erken gittim hersey hazr odanınn birine sofrayı falnda hazırladık sadece corbalar katılacak erkekler oturuyoda sen ne hmn oturun oda oturdu bn corba katıyorum servis yapıyorum uzanamadıgım yerlere bile elne almıyo eşim yaptı eltimn yazık 1 yasında oglu var hic durmaz bide hastaymış yemeye başladık corbası bitti bize vermeye cekiniyo kendide kalkmıyo biri bitrr verrse oda verecek nasıl fena nese yedik bulasık yıkıyoz ben hamile eltimn eteginden ayrılmaz cocuk iceri gecmiş hepsi oturuyo eltim bana diyo belin agrımıştir bn yaparım diye bn ona diyom cocuguna bak ben yaparjm diye caydada aynı vermeye cekiniyo kalkmaya üşeniyo önceleri cok icerdi 1 bardak icti tmm meyvedde aynı bn bulaşıkları topluyorum eltim meyveleri boşaltıyo o akllı sofrabezini yerde pisligini almıyoda toplayıp gelmiş tezgahın üzerine cırpıyo iyce sinr oldum yerde alaydın ya pisligini dedim hic seslenmedi onu cırptı koydu gitti iceri beni koyun gelin diyor kocanın olmadıgı yerde ne işin var senin ya kocan gelmiyorsa sende gelme
(96 puan) tarafından
k.b uzun oldu ama hakkını helal et canım
tarafından
Ayyu yazık valla kız. Üzüldüm şimdi. Allah hepimize sabır versin
(96 puan) tarafından
amin canım amin bol bol versin hemde
0 oy
(446 puan) tarafından

Ben ne kendi ailemi ne esimin ailesjni kabul etmedim :))) gelmediler 

Kaynanamda annemde yan yana oturuyorlar bende karsilarinda oturuyorum. Evimizin anahtarını verdik bizi ewde bekleyin dedik. 

Valla eve bi geldim kaynanamla anam yarışıyor. Anam başka kaynanam başka bişey yapmis. Odaya biseyler getiriyorlar ha bire. İç süt yapar 

Ye süt yapar

Su getirdim suya goturdum vallahi pert olmustum. 

tarafından
Çözüm bulmaya çalıştın ama olmamış galiba :)) herkes öyle zaten annelerimzde karışıyor kaynana haydi haydi :)
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Benden önce eşim istemez gönderir heralde evde başka birileri olunca sıkıntı kapıyor :) çok şanslıyım bu konuda 
(96 puan) tarafından
nasıl iyi esin var birazda bize yolla canım:))))
tarafından
He valla kız :)
0 oy
(2,263 puan) tarafından

Yorumum kaybolmuş ya ilginç :) biri sildi mi ne yaptı 

tarafından
Yok okudum bn az önce
–1 oy
tarafından

Canım benim eşim uzmanlığı kazandı inş bir iki aya eğitime gidicwk bende ailemin yanına orda yapıcam doğumu mu Allah iizn verirse o yüzden rahatım kendi babam   içeride olsa çekinmem sadece ailem dentabi ki

tarafından
Haklısın bence :))
(550 puan) tarafından
Bu yorumun nesine eksi vermişler aceba .hahaha
tarafından
Neden uzmanlıği tercih etti benim eşimde uzman ama ben istemiyorum hic kolay değil göründüğü gibi değil yanii uzak olmak
tarafından
Yani ben alışkınım babam da emekli subay ben çok istedim aksine

İlgili sorular

+6 oy
19 cevap 555 göst.
+4 oy
6 cevap 273 göst.
+6 oy
7 cevap 388 göst.
10 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 845 göst.
1 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,861 soru

23,862,874 cevap

320,484 kullanıcı

...