0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde (644 puan) tarafından
Gece ne veriyorsunhz acikinca

9 Cevaplar

0 oy
(10,273 puan) tarafından
Gece derken uyannca mı uyumadan once mi
(644 puan) tarafından
Gece uyanınca cnm m
(10,273 puan) tarafından
Bişey vermene gwrek yok ki buyumuş artk su içip yatsn :) emmiyor sanırm
(644 puan) tarafından
Emmiyo cnm uyaniyo cnm bu gece mesela öyle ağlıyo şu verdim istemedi cici bebe verince sustu
(10,273 puan) tarafından
Alışkanlıktan cnm ya aslında gece bslenmesine gerek yok 8 9aydan sonra
(644 puan) tarafından
Süt vereyim artık cnm cici bebe fazla kilo yaptı kizceme
-Reklam-
0 oy
tarafından
9 da yemek yiyor 11 de çocuk devam sütü içiyor pınarın bide sabah 6 da içiyor süt kuzum
tarafından
O zaman mesela beş kere kalkiyorsa 4 ünde süt ver daha sonraki günler 5 kere kalkiyorsa 3 kere ver bu şekilde alıştıra alıştıra biraktir kuzum yavaş yavaş azalt sonra alışır zaten
(644 puan) tarafından
Saolasin cnm deneyecegim
(194 puan) tarafından
Bir tane de 8 aylık bebeğim var 3.500 kilo doğdu bir ay sonra meme reddi yaşadık ve bu aylarca sürdü doktora gittik içmedi vitamin ilaçlarını ıştah suruplarini hep tukurdu şimdi 7 kilo bile değil doktora gittik geçen hafta birseyi çıkmadı ama kilo aldıramıyorum şimdi emiyor ama az ek gıda veriyorum onu da az yiyor ne yedireyim bir tavsiyem var mi bu konuda
tarafından
Kuzum sabah uyanınca keçiboynuzu özü ver pekmezi değil ama keçiboynuzu özü çok güzel iştah açıyor tahin ile birlikte tüketildiğinde çok güzel kilo yapıyor bebeğinin ayı ikisini de kullanmak için uygun kuzum keçiboynuzu özünü yemez diyorsan bir tatlı kaşığından biraz fazla kahvaltısına karıştırarak ver labne peynir yağlı olduğu için o da çok güzel kilo yapıyor tahin de susamin yağı yağ olduğu için o da aynı şekilde gem çok faydalı hem kilo yapıyor kuzum
(194 puan) tarafından
Inşallah canım deneyeceğim sağol
0 oy
(1,720 puan) tarafından
Geceleri emmek için kalkar canım süt içmiyor 
(644 puan) tarafından
Emmıyo cnm benimki
0 oy
(724 puan) tarafından
Uyumadan bir saat önce güzelce yemek yediriyorm sabah da kahvaltı.
(644 puan) tarafından
Gece acıkmıyormu cnm benimki acikiyo
(644 puan) tarafından
8 gibi yemek  yediriyorum 11 gibi uyuyo uyurken cicibebe  yi suyla karistiriyorum  gecede 2 biberon cici bebe iciyo
(724 puan) tarafından
Cici bebeyle doymaz canım yemek yedirip en geç 1 saat sonrası uykuya geçmiş olsun acıkmaz sabaha kadar uyur.Uyanırsa da alışkanlıktandır gece boyu uyuyabilecek kadar büyümüş
0 oy
tarafından
Gece acıkmaz 20 aylık bebek canım uyanıyorsa biberon veya Baska seyı kendine destek yapmsıtır 1 yasından berı gece beslenmesi yok bızım 
(644 puan) tarafından
Maşallah cnm bende artık süt vermeye başlayayım o zmn kilosu fazla gibi geliyo
tarafından
Bence yatarken yedir daha bırsey verme canom gerek yok
0 oy
tarafından
Beslemesi canım ben 
0 oy
(3,136 puan) tarafından
Aslında 1 yaşından sonra gece beslenmesi önerilmiyor sağlık için. Kızım 14 aylık olmasına rağmen 1 yaşına girdikten sonra gece beslenmesini kestim sabaha kadar birşey istemez
(644 puan) tarafından
2 biberon cici bebe iciyo benimki ya durmuyo yoksa
(3,136 puan) tarafından
Ben kestim gece beslenmesini daha doğrusu kendiliğinden kesti. Normaldr 2 kere verirdim bire düşürdü sonradan da içmedi. Uyumadan önce muhallebi  yapar veririm tok tutuyor
0 oy
(6,921 puan) tarafından
Emiyor bnm ki 20aylkk
0 oy
tarafından
21 aylık cnm bnmkide kalkiyir cici bebe veriyorum 
(644 puan) tarafından
14 kusur kilosu benimkinin fazlalaştı iyiye
tarafından
Bnmkide 13 5 civarı cnm doktor iyi dedi hatta iki yaş için bile idael kilosu dedi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 155 göst.
0 oy
10 cevap 244 göst.
0 oy
2 cevap 182 göst.
3 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yenibiranne (616 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
9 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (769 puan) tarafından soruldu

410,247 soru

12,337,315 cevap

39,440 kullanıcı

Kategoriler

...