0 oy
149 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (364 puan) tarafından
kapalı
Soyle baslıyım. Ben evlendim kıralık ev yok dedıler 2 yıl bırlık oturdum. O sırada arsa alıp 2 katlı ev yaptık. Esımle beraber 3 kardesler. O sırada ıkı kaynım askere gıttı geldi. Evın yapımında genel olarak esım ve kayınpederım var.  Ev bıttı ben evıme tasınalı 1 yıl olacak nerdeyse. Ve evı yaparken benm bılezıkler gıttı. 6 bılezık. 180 gr. Neyse evın olacak dedım ses etmedım. Bı kata ben bırdım bı katta kaynıma.  Kaynım daha bekar.  Bugün kaynanam dıyo kı kaynın eve alıcı bulmus olursa satacaklar evı. Besyuz ellı mılyara. Bende dedım ben evımı vermem kendıkını satacaksa satsın dedım. Sesını etmedı. Satıp 3 4 katlı alacaklarmıs hepımıze. Ben ne kadar yok desem de esımde satma taraftarı işine uzak yol cekıyo dıye. Ne yapsam bılmıyorum. Ama satarlarsa ben altınlarımı gerı ısterım o kesın. Giden benden olacak sahıbı hepsı olacak. 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(2,126 puan) tarafından
Haklısın valla canm başta söyle bunu ya de o kadar bekledik zahmet ettik evimi vermem de yada fazlasıyla çıkar hakkiji
-Reklam-
0 oy
(8,086 puan) tarafından
Bu altınların verilmesini vaizeler bu yüzden uygun görmüyor. Çünkü o aslında sadece bizim hakkımız. Evlendiğimiz için eşimizden bir hediye. O yüzden vermemek gerekiyor
0 oy
tarafından
Eger altınlarını geri verirlerse sorun yok ama vermezlerse asla kabul etme once altınlarım gelsın de 
tarafından
Öyle canım oglusun nasıl oldu
tarafından
İyi kuzum sukur gectı bitti sunnet siz nasılsınız
tarafından
Bizimkiler de iyi biz yapacak dik doktor yedinyasindan sona dedi şimdi tremva olurmuş cinsiyetini yeni öğreniyor iki buçuk yasinda
tarafından
Evet canim baya beklemen lazım 2 yasından sokra yapmıyorlar
tarafından
Aynen birde küçük oğlum var oda babası dedi ikisi bir yapalım birini dokuz birini yedi yaşında yapacaz

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 268 göst.
5 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hayal53 (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
24 Temmuz 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Neyla (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 83 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Azracan11 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 425 göst.