0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (2,123 puan) tarafından

Kızlar Allah nasip ederse 3 ay sonra ikinci kızım dunyaya gelicek kızımın tepkisini cok merak ediyorum 2 yasinda Sizinkiler ilk kardesini görünce ne tepki verdi süreç nasıl devam etti kıskanclıklar oldumu bunun önüne nasıl geçtiniz <3;)

5 Cevaplar

+1 oy
(2,005 puan) tarafından
Benimki 4 yasinda 2 ay sonra dogcak bakalım kardeşi karnimdayken seviyo ama doğunca ne olur bilemiyorum kıskançlık olma ihtimali vermiyorum
(2,123 puan) tarafından
Yaa çok tatlsıın :)Bende sanki ikinciyi daha az sevicem gibi geliyo ilkinde bi hevesliydim karnımdayken sever konusurdum bununla hic konusmuyorum hangi ara hamile kaldım hangi ara dogurcam hic bisey anladım :)
(157 puan) tarafından
Bende hiç karnım da konuşmadım bol bol geziyoduk biz :) ben ikinciyi çok istiyordum hamile kalınca havalara uçtum valla oğluma dediğimde inanmadı yalan söylüyon dedi:)  yok be kucağına alınca inan herşey bı farklı oluyor bide küçük minnak bişey oluyorlar:)  bütün gününü bebisle gecircen valla ben doğum yaptım da küçük oğlum kardeşimi özledim eve ne zaman gelceniz fln diye arardı hep şimdi bı dakika ayrılmiyo yiyimmi ben seni diyo kardeşine:)
(2,123 puan) tarafından
Oyy kurban olurum ya bakalım yaşayıp görcez çok saol canım :)
(157 puan) tarafından
Ne demek:) güle güle büyüt inşallah :)
(2,123 puan) tarafından
Saol canım güzel dileklerin icin :)
-Reklam-
0 oy
(157 puan) tarafından
Benim 6 yaşında oğlum var kardeşini hergun hastanede aradı eve gelince yanından hiç ayrılmadi öyle vurması yok ama kıskanır
(2,123 puan) tarafından
Öpünce felan ıkısını birden mi opuyosunuz her seyi esitmi yapmaya calısıyosunuz yani
(157 puan) tarafından
Gelir benide sevin der :) bazen bişey ister beni bırak kardeşime bak sen der :) ona ne alırsak onada aynı yapmaya çalışıyoruz  ama kardeşinin küçük bebek olduğunu biliyor o daha bebek anne diyo:)
(2,123 puan) tarafından
Oy yerim ya ne kadar masumlar yaşayıp ogrencem heralde bide benimki küçük ya heralde anca oyuncak konusunda tartısmalar cıkar :)
(157 puan) tarafından
Valla benimki oyuncağın yüzüne bakmıyor:) ayısı fln var kardeşime Verde oynasın diyo :) eltimin kızı kardeşi olduğunda sürekli gelip gidip vuruyor istiriyordu ama benim.oglumun öyle vurma huyu yok şükür daha ağladığında o koşuyor noldu bişey mi oldu kardeşime diye:)
(2,123 puan) tarafından
Birazda buyuk ya seninki anlıyo galiba benimki anlamıyo fazla vurma huyu malesef bizimkindede var sinirlenince vuruyo sonra opuyo 3 ay icinde unutturmam lazım ya
0 oy
(411 puan) tarafından
22 aylıktı oğlum ilk görünce hiç umursamadı sanki o yokmuş gibi devam etti sonra kardeş cici öp falan diye diye geliyor öpüyor 4 aylık kızım şöyle anlaşıyorlar ama büyüdükçe ne olur bilmiyorum 
(2,123 puan) tarafından
Aa hemen hemen bizimkiyle aynı olcak küçük oldukları icin bilmiyolar benim kızımda karnımı gosteriyorum kardes diye hic anlamıyo op felan deyince oyle oper
(411 puan) tarafından
Zaten sürekli kardeş falan dedim karnımı gösterip ama farkında değildi doğdu eve geldik hiç bu ne diye gelip bakmadı ev kalabalıktı birde ama yalnız kalınca dikkatini çekti baktı herkez gitti ama o kaldı ve annesinin yanında ama gel öp bebek kardeş falan derken geldi öptü öyle engelde olmadım hatta Bi kafasına kafa attı yanlışlıkla kızım baya ağladı ama oğlanı azarlamqdım oğlum yazık bebek ağlıyor dikkat edelim falan diye konuştum vurarak sevdiği oldu oğlum öyle sevilmez şöyle sevelim diye gösterdim şimdi öyle zarar verdiği yok geliyor öpüyor sürekli kızımda abisini görünce gülüyor ona sürekli abisini izliyor. Oğlumun kıskandığı oluyor sabahları falan kız yanımda yatıyor olursa kızı köşeye almamı istiyor tutuyor asılıyor kendi ortamıza yatıyor
(2,123 puan) tarafından
İkiside anne kuzusu sonuçta ya bende kızmamayı düşünüyorum yoksa inatlasabilir
0 oy
tarafından
Oyuncak sanıp ayklarindan çekti ve kucağıma aldığım an üzerine atlamisti şimdi alisti
tarafından
Ama öyle bir atladiki yapma diye halası tuttu valla
(2,123 puan) tarafından
Ne kadar sonra alıştı
(157 puan) tarafından
Ay oyuncakmi sandı ne çocuklar var ya Rabbim acılarını göstermesin:)
tarafından
Canım hemen alıştı ben konuştum kardeşini sev bak abisi bezini getir abisi memesini eve diye diye oda abisi diye seviyor simdi
tarafından
Tunanin ennesi amin canim
0 oy
tarafından
Bende bilmiyorum doğsun görelim 
(2,123 puan) tarafından
Ne kadar olcak araları
tarafından
2,5 yaş hayırlısıyla
(2,123 puan) tarafından
Hemen hemen bizimkiyle aynı insallah iyi anlaşırlar :)
tarafından
Inşallah :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 219 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Birgundoguracam (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 139 göst.
0 oy
9 cevap 490 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 250 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,967 soru

24,378,992 cevap

348,575 kullanıcı