0 oy
340 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (6 puan) tarafından
Mrb hanimlar bisey sormak istiyirum yuzumde tuylenme var ev tipi ipl lazer kullananiniz varmi almakta kararsiz kaldim 

7 Cevaplar

+1 oy
(6,858 puan) tarafından
Cnm bnce direk makinaya değilde hormon testi yaptirr derim kökten çözüm olması için bnce
(6 puan) tarafından
Pko var canim daha once gittim lazere suan gitmiuorum
tarafından
+++++
(6,858 puan) tarafından
O yüzden olabilir Cnm evet
(6,858 puan) tarafından
Şimdi normalde Türk kahvesi pişirip içine karbonat atılıyor karıştırıp kıl olan heryere sürülüyor. Şems Arslan yöntemi Cnm. Bı bakiver. Hatta 10 yaşındaki kızlarımıza banyo öncesi vücuduna sürün derdi tüy olmasın diye. Araştır bakım yüz hassas bölge yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben ağda yapıyom :) ufak tuylerse bence alma ya çok belirgin değilse benimki sarı sarı ufakti aldım şuan kalın kalın çıkıyor pişmanım
(6 puan) tarafından
Yok canim ufak degil.malesef iple aliyorum.kalinlasti iyice
tarafından
Ha ozaman ayrı canım arkadaşlar yardımcı olur ben kullanmadimda
0 oy
(5,332 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
ben kullanıyorum memnunum kuzum  lazer attığım yerle atmadığım yer tüyün az olduğu yer lazerli olmayan yan taraf lazersiz  birde çıkıyo kendi dökülüyor

image

(6 puan) tarafından
Yaa bunlarin fiyetida biraz pahali geldi bana uzun zamandir dusunuyorumda butcem.kisitli
(5,332 puan) tarafından
Bende 2 yıl önce aldım çok memnun  kaldım kuzum
tarafından
Cadı kız ya bende düşünüyorum. Ama bırakınca tekrar çıkıyor dediler
(6 puan) tarafından
Valla erkek gibi dolasmaktan yine iyi diye dusunuyorum faydasi olsunda tek
(5,332 puan) tarafından
Yok kuzum çıkmadı tüyler azaldı inceldi düzenli kullanmadım ben hamile kaldım doğum emzirme derken şimdi tekrar başlıyacam
tarafından
Alcam da çok kararsızım yorumları okuyunca.  Atış sayısı filan bitme durumu oluyomus
(5,332 puan) tarafından
Helana atıl sayısı sınırsız ve ben okadar düzensiz attım ki daha bitmedi bile hallen kullanıyorum  bacaklarım düzeldi yüzüm düzeldi bikini bölgezi azaldı bi kollar kaldı
tarafından
Ama onda bulunan IPL teknolojisi tüyleri bitirmeye değil uyutmaya yönelikmis bunu biliyor muydun
(5,332 puan) tarafından
Evet biliyorum fakat uyuyan tüyler çıktığı gbi dökülüyor  ben memnunum kuzum  ağdadan jiletten  epilayörden çok çok iyi
tarafından
Sağol valla kafama yattı bir araştırayım
(5,332 puan) tarafından
Rica ederim  kuzum
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Ben lazer kullanıyorum cnm evde kendim yapıyorum
0 oy
(707 puan) tarafından
Ben ev lazer kullanıyorum memnunum ama sende hormon sorunu varsa onu çözmeden bir faydasını göremezsin yüzüne öyle saçma sapan kahve limon vs sürme ağda ile alma sakın.

Önce doktordan ilaç tedavisi ol zaten o sana vereceği ilaçlar ile tüylerden dökülme olacak 
0 oy
tarafından
Valla ben alcaktim canım ama satan kadın icinde belirli sayida lazer atisi oluyo doldurma imkanida yok ve sonra makina cöp oluyo dedi bende hic almadim
0 oy
tarafından
yuze etki edermi ev tipleri bilmiyorum ama normal lazere gitmisti ablam aksine daha da cogaldi memnun kalmadi. bir cildiyeye gorunmekte fayda var

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 102 göst.
0 oy
4 cevap 179 göst.
0 oy
2 cevap 59 göst.
10 Haziran 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde 1 melek annesi (235 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Nehirrr (944 puan) tarafından soruldu

406,511 soru

12,192,714 cevap

36,720 kullanıcı

...