0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
kapalı
Kizlar benm kardeşim 15 yaşında ergenlik falan derken geri zekali erkek arkadaş edinmis kendisine yani erkeklerle konusmus falan tabi bnm haberim yoktu tesadüfen öğrendim bi baktk dersleribe çalışmıyor sürekli sinirli falan megerse bunu tehdit ediyorlarmış bnmle konuştuklarını babana soylerim diye yani ben ne yapicam bilmiyorum o kişiyi nasil bulucm bilmiyorm bide bna msj atmis nerden bulmussa kardesine söyle ayagini denk alsn diye benim geri zekali kardeşim yüzünden ne yapucam bilmiyorm ben
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşine sole canm babana da sole
(22 puan) tarafından
Esime soyledim canim ama babama söyleyemem adam valla kalp kriiznden gider
-Reklam-
0 oy
(424 puan) tarafından
Allah korusun ya

Şimdi öncelikle baban duysa ne tepki verir ama kızsa da ben böyle şeylerim saklanması taraftarı değilim baban bilmeli ve ben olsam polis savcılık suç duyurusunda bulunurdum 
(6,046 puan) tarafından
Utanacak birşey yok bence eşiniz de çocuğun ailesini bulsun bir şekilde. Baktınız olmuyor kardesinizle karakola gidin yada annenizle beraber. Bu tarz tehditlerle kardeşimizi yanlis yönlendirebilirler. Babanız hassas ise duyurmadan bir şekilde halledenilirsiniz. Gerekirse olay da büyüsün yani kardesinize kötü bişey yapmalarından daha iyidir. Bu tarz şeylere boyun egmeyin.
(22 puan) tarafından
O kadar üzülüyorum bide hamileyim korkuyrm cocuguma bi zarar veririm diye ben babam ailem üzülmesin diye her attığım adimda onalri düşünürdüm  ve suan onun yaptiklarina sok oluyrm nasil yapar bilmiyorum
(22 puan) tarafından
Haklisiniz geçen yazmiski benimle birlikte olursan pesini birakirim oda bana soyledi abla boyle böyle ama elimden birsey gelmedi
(6,046 puan) tarafından
Kaç yaşında tehdit eden kişi. Ve mesajları silmeyin
(424 puan) tarafından
Şu tehtidin açıklığına bak lütfen kardeşin daha reşit bile değil gidin şikayetçi olun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 95 göst.
20 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kader2127 (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
20 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 604 göst.
9 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Ebruliiiiii (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 246 göst.