0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Maydonoz kuru ödem atıyor yoğurt pulbiberli kür yağ yakıyor hangisi önce yapmalıyız?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maydanoz suyunu canım
-Reklam-
0 oy
(2,493 puan) tarafından
İkisini de yapıyordum ben. Haftada iki gün pulbiber yoğurt istediğim zaman da maydanoz kürü
(10,580 puan) tarafından
Maydanoz kürü nasıl yapıyodun
(2,493 puan) tarafından
Bir sürahi suya bir demet maydanoz bir limon 4 e bölüp çbuk tarçın salatalık elma koyup öğlene kadar dinlendirirdim. Akşama kadar tüketmeye çalışırdım onu. Tuvalete çok çıkarıyor ve harika ödem attırıyor. Diyetisyenim yazdı bu kürü bana. Kaynatarak suyunu içen de var ama ben onu sadece adet görmediğim zamanlar adetimi söksün diye yapıyorum
(10,580 puan) tarafından
1 demet maydonozun hepsini ve her gün mu yapılıyo bu kür
(2,493 puan) tarafından
Hayır haftada max 2 defa. Mesela şiş hissedersem kendimi iki defa yapardım. Bazen haftalarca hiç yapmazdım
0 oy
(413 puan) tarafından
Ben ikisini de yapamıyorum yoğrt sevmiyorum maydanozda içemiyorum kapsül aldım tamamen bitkisel 2 haftada 4.500 kilo verdim emziriyorım aynı zamanda 
0 oy
(516 puan) tarafından
Once odem atılmalı 
0 oy
(776 puan) tarafından
Her bünyeye her sey iyi gelmiyor siz once bir doktora gidin inisulin direnci d vitamini demir gibi degerlenerize hormonlariniza baktirin sonra hic bir sorun yoksa spor ve kalori hesaplama yapın sonrasi geliyor 
0 oy
tarafından
Önce maydonoz kuru önce ödem atılır canım sonra yağ yakımına geçilir o zaman da yoğurt kuru yaparsın bunu nereden anlayacak dersen kilo kaybı yavaşladığı hatta durduğu zaman yoğurt  kürüne başla 
tarafından
Oruçken ne ara icmeliyim
tarafından
Iftsrdan sonra iç canım sahura kadar da 2.5 litre suyu mutlaka iç

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 216 göst.
7 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 307 göst.
0 oy
3 cevap 155 göst.
0 oy
5 cevap 212 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde Damliskooo (657 puan) tarafından soruldu

409,509 soru

12,308,649 cevap

38,638 kullanıcı

Kategoriler

...