0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
tarafından kapalı
Sorum yukarda ilk defa yapıcam 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevaplar

0 oy
(1,577 puan) tarafından

Hafiften ocakta isit canım. Parmağın dayanacak şekilde sonra 5 litre için 2 yemek kaşığı kadar falan yoğurt koymalısın. Üzerini ört. 2 saat sonra falan bak tutmuşsa dolaba kaldır canim

-Reklam-
0 oy
(82 puan) tarafından
sütü ısıt serçe parmağını yakmayacak sıcaklıkla olmalı serçe parmağını 10 saniye tut yanmıyorsa parmağın ben 1 lt lik kavanozlara bölüyorum her biri taze oluyo her birine ayrı ayrı maya koyuyorum önceki yoğurt tan ben fırına koyuyorum fırın kapalı olacak ama ben Bi 3 4 dk ısıtıyorum fırını tamamen kapatıp kavanozlara koyuyorum sonrasında 5 6 saat sonra çıkarıp buz dolabına koyuyorum buz dolabında iyice katılaşıyor ve hazır :) 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 98 göst.
0 oy
2 cevap 67 göst.
12 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lavinya01 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
17 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Minikkus0 (718 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 106 göst.
23 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (237 puan) tarafından soruldu

380,042 soru

11,376,581 cevap

34,862 kullanıcı

...