0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (625 puan) tarafından
Gecen sene ramazanda hamileydim tutamadım bu sene ocak ayında bir aylik oruçlarımi tuttum bitirdim vok şükür kısa günlerde tuttum ama yine zorlandım. Şimdi sorum şu oğlum 9 aylik oldu ama geceleri daha sık uyanmaya ve emmeye başladı ek gıda alıyor ama günün çogunu yine emzirerek geçiriyor ve bende 50 kilo bi kadınım bu sene oruç tutamazsam günaha girermiyim borca bırakırsam eğer çünkü oğlum emdikçe bayılasım geliyordu oruç tutarken ne yapmaliyim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sorun olmaz canm seneye tutarsn 
-Reklam-
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Sorun olmaz canım tutmayabilirsin ama sahurda biraz daha kuvvetli beslenirsen sorun kalmaz yumurta peynir ağırlıklı büyük kızım  ramazanda tam 9 aylikti tuttum ben ilk birkaç gün zorlandım sonra bünye alışıyor 
(625 puan) tarafından
Canım ben on yatakta yemek yesem yatıp kalkınca hepsi gidiyor bende zayıfım normalde ama çok yiyende bir insanim yani ne kadar yesem doymuyorum diyeyim sana :) normal zamanlardada oruç tutarken ayılıp bayılıyorum geçen seneninki kaza  yaptım ama bu sene bilmiyorum tutabilir miyim diye kendime güvenmiyorum
(2,039 puan) tarafından
Bir denersin canım 1-2 gün baktın olmuyor devam etmezsin zorlamaya gerek yok
(2,039 puan) tarafından
Benimde çok borcum vardı canım büyük kızımın hamileliginde tutamadım günlerin kısa olduğu zamanda daha küçüktü sütüm gitmesin diye tutamadım sonra kızım 1 yaşındayken tekrar hamile kaldım ve hemen ramazan öncesi doğum yapınca yine tutamadım tam 56 gün borcum oldu birkaç aydır tutmaya uğraşıyorum bende 2 çocukla zor oluyor haliyle hala 20 gün borcum var bitiremedim
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Bebeğin büyük aslında gündüz daha çok ek gıda versen biberonda biseyler versen sadece gece emzirsen
(625 puan) tarafından
Ek gıda veriyorum aslında üç öğün genelde ama yinede gün içinde 4 5 kez emiyor canım aglayinca huysuzlanınca mecbur veriyorum
0 oy
tarafından
Dene önce sen tutamazsan öle seneye çıkacağımızı garentisi yok maalesef
(1,721 puan) tarafından
Aynen katılıyorum bi. Dene valla bnde emziriyorm ama mecbur tutcam borçlrimı tutamadm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 277 göst.
6 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 171 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Asliiada41 (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 290 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Iyiniyetli (704 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 159 göst.