0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (274 puan) tarafından

8 aylık oğlum herşeyden çok çabuk sıkılıyor evde bir sürü oyuncak var en fazla 5 dakika oynuyor karsisina gecip ben oynatiyorum sebeklik yapiyorum iki gülüyor izliyor sonra gene sıkılıyor çok yoruluyorum sürekli yürümek istiyor emeklemeye hiç çabalamıyor yüz üstü yatırınca çığlık çığlığa ağlıyor. Yürütmeye caliisyorum devamlı ama benimde belim sırtım çok ağrıyor bugün komşudan yürüteç istedim denemek için onda bile 5 dakikada sıkıldı ne yapacağımı şaşırdım sizinde böyle mi ne yapmalıyım siz neler yapıyorsunuz

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Daha çok küçük çok normal. 4 yaşındaki oğlum bile en fazla yarım saat oynar. Seni ister sürekli
(274 puan) tarafından
Yüzüstü de yatmıyor hiç sevmiyor emeklemek için bi çabası yok koltuk kenarlarında falan da dikilmiyor hep bizden yardım bekliyor birşeyler için
tarafından
Çok küçük sende çok şey bekliyon :D
(274 puan) tarafından
Ay ne biliyim herkes emeklemiyor mu daha koltuk kenarlarına dikilt sen yürür o kenardan kenardan diyor da bende bi geriden mi geliyoruz diye strese girdim
tarafından
Benimki yaşında hala yürümedi. Koltuk kenarından da 1 ay önce gitmeye başladı daha dur kucuk
(274 puan) tarafından
Tamam canım sağol
-Reklam-
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Benim kizimda oyleydi mecbur surekli yurutuyodum hic emeklemeden yurudu 11 aylik yapacak bisiy yok ugrascaz gulum 
(274 puan) tarafından
Yüzüstü yatar mıydı bizimde emekleyecek gibi durmuyor
(7,096 puan) tarafından
Yok kiz yatmazdi basarrdi çığlığı hic sevmezdi
(274 puan) tarafından
Aynen bizde öyleyiz
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Hep öyle canım benimde 11 aylik kızım var hiç birşeyle doğru düzgün ilgilenmiyor 1-2 dk. evirip çeviriyor kaldırıp atıyor sonra :)
(274 puan) tarafından
Bizde öyleyiz ya yürütmekten belim sırtım koptu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 92 göst.
2 Mart 2021 Aile kategorisinde Balyavrularim (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 732 göst.
20 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Kübraaaa (13 puan) tarafından soruldu