0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar oğlum dogdunda kaynanamgil yani kaynım oğluma adak adadı kesecem diye güya hemen keseceklerdi oğlum 9 aylık ama üstüne hiç basmiyolar benimde aklıma takıldı korkuyom hani adak gerçekleşmezse bişey olurmu diye bı film vardı güneşi gördüm oğluna adak adayip yapmıyordu ve vefat ediyordu Rabbim korusun aklıma hep o geliyor bişey olurmu eşime diyicem o kessin olmazsa mesela o kesse olurmu

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Adak adandi mi yerine gelmeli ..

tarafından
Ama hiç üstüne basmiyolar güya hemen kesiyorlardi ellerinde de var yani durumları iyi eşim kesse olurmuki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kaynanam ben hamileyken düşük tehlikem vardı adadı doğum yapınca kesti hemen 
tarafından
Bizimkileerin umrunda bile değil hiç lafı bile geçmedi 2 torunlarına kırıkları çıkmadan kesmiler
tarafından
Hatırlat canım belki unuttular belki maddi imkansızlık vardır şu an konuşmayı denesen
tarafından
Yok canım durumları iyi unutmakta sanmıyorum 2 sene önce yapacaz dedikleri şeyi yapıyorlar oglumu zaten adam akıllı gelip görmezler bile umursamiyolar galiba eşim kesse kabul olurmu peki
tarafından
Onu bir hocaya danış hiç bilmiyorum
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Allahtan birsey istersin adak adarsin Allah sana istedigini verir ama sen adagini gerceklestirmezsin.. yani kaynin kaynanan nasil rahat ediyolar anlamadim
tarafından
Bilmiyorum hiç üstüne basmiyolar devamli aklımda belli etmek istemiyom ama oğlum için istiyom yoksa banane diğer torunlarına hemen kesmişler ama hiç umursamiyolar suan
tarafından
Esin soylesin en munasibi o kuzum
0 oy
tarafından
Bn de hamilelikte adak adadım ama bebgim öldü sonra hocaya gitim o da bana adak mi adadin dedi evet hocam dedi m günah dedi bir daha adak adama dedi kadere bırak kurban keseceksen de alah yolunda kes dedu
0 oy
(327 puan) tarafından
Tamam da şöyle bir durum var adağı adayan siz değilsiniz onlar ayrıca böyle düşünüp felaket tellallarını çağırma bırak bu onların aybı ve mesuliyet onlara ait hem bide günah yani Allah'a adanmış bir adak nasıl yerine getirilmez boşver takma kötü düşünme ama gün gelince de yüzlerine vur Allah'a verdiğiniz sözü tutun de
0 oy
tarafından
Esin başkasını nadagini kesemez canım yani öyle diye biliyroum onu kendilerime şöyle adak adamıştınız durumunuz varsa bir an önce kesip yerine getirelim uzatmayalim ne olur ne olmaz de sen dediğin halde yine umursamazsalar artık yapacak bir şey yok sen sürekli sadaka ver oğlun için bir şey olmaz allahin izniyle 
0 oy
tarafından
Hatirlat adak adadiysa yerine getirmesi lazim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 339 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ...... (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde filizzz (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.