0 oy
685 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (52 puan) tarafından
Kiz kardesim cocuklariyla gelir bizde yatar 2 hün kaynanam helir 4 gün kalir  zanki anlaşmişlar gibi bu gün kardesim gitti kaynanam geliyor 5 yildizli oyel saniyolar hizmet ful   evimde hizmetçiye döndüm hani ayda bir de gelmiyolar misafirdir diyim sürekli gelirler kaynnam 2 haftada bir bacim kafasi estikçe evim eli alti oluyor üstelik 3 cocuğum var  bebegim küçük yapamiyorum bile islerimi düzgü dürüst.  Siz olsaniz ne yaparsiniz bide giderken yüzüme bakiyolar sevinimiyorum  diye 

30 Cevaplar

+1 oy
(2,040 puan) tarafından
Aradiklarinda müsait değilim de hastayım de sonra gelin de bunu sürekli yaparsan anlarlar herhalde 
(52 puan) tarafından
Aramadan geliyolar canim kapi çaliyor süprüz
(321 puan) tarafından
Sende o an ayy bizde bikaç gün kaçamak yapacaktık bavulu arıyordum yardım ette hazırlanayım de. O ne öyle çat kapı kalmaya gelecek.
(2,040 puan) tarafından
O zaman yüz verme bacım çok ilgilenme ev işiyle uğraş yemeği filan aksat mesela yada çok sevmedikleri şeyleri yap memnun kalmayınca zaten gelmezler
-Reklam-
0 oy
(454 puan) tarafından
Aman anlamıyorum böyle insanları ben evimden başka yerde tuvalete bile gidemiyrm
(52 puan) tarafından
Kiz kaynanam bana bidakine klozetli ev alin diyor sen ne diyon  bacim desen beğendiği ev eşyalarimi kendine alir gider kendi evleri zanki
(454 puan) tarafından
Soklardayim :)
(454 puan) tarafından
Annene uygun dille anlat o ablana söylesin canım kaynanda eşin söylesin senin ağzından duymamış olurlar:)
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Ben söylerdim rahatsız olduğumu bilsinler yani evimde rahat edemeyip nerde edecehım ki sonucta 
(52 puan) tarafından
İste ben diyemiyorum ne diyim nasil diyim ki
(1,938 puan) tarafından
Beni yanlış anlamayın ama ben artık rahatsız oluyorum evimde rahat edemiyorum eşimle zaman geçirmek istiyorum de
0 oy
(9,666 puan) tarafından
Anam ben evimden başka yerde rahat edemem millet iyi alışmış...bi de sen git kal anlasinlar
(52 puan) tarafından
Ben kalamam eşim rahat etmiuor baska yerde
(9,666 puan) tarafından
Ah bizde öyle eşim hayyatta kalmaz beni bırakır bazenn...2 günlük falan seni biraksa
(52 puan) tarafından
Eşim bensiz hayatta uyumaz annem gile bile birakmaz beni yatiya
0 oy
(5,216 puan) tarafından
seninkiler sana kuyruk olmuş ayrılmıyolar demekki tamam miaafir ama oda biyeee kadar. çocuklarınla ilgilen ekstra bişey fazla uğraşma boşver sennde bi canın var
(52 puan) tarafından
Kiz uğrasmasam bile kaynanm kalkta patpat patlat der helva yapta iyelim der bacimda   de şunuda getir der
(5,216 puan) tarafından
tamam onlae emretmeye başladı mı sen şu işim var bu işim var de kaldırsın totolarıında kendileri yapsınlar madem kalıyorlar okadar
0 oy
(366 puan) tarafından
Açma kapıyı de duymadım ne bileyim uydur birşeyler bir iki anlarlar herhalde
(52 puan) tarafından
Umarim
0 oy
(327 puan) tarafından
Valla canım sorun sende yani hiç kusura bakma kardeşin dahi olsa kimseye bu kadar yüz verme hiç gerek yok vallahi kocana da şaşırıyorum nasıl kızmıyorsa bu duruma ben olsam hiç yüz vermem bu kadar da abartılmaz 
(52 puan) tarafından
Adam ne desin anasi biri digeri bacim
0 oy
(7,127 puan) tarafından
Sinirr olurummm ayy ben dayanamam patlarim
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Kapıyı açma yada geleceklerini tahmin ettiğin an ,gün , çık evinden git başka yere kendini kullandırma o çocuklar yarın oburgun birey olacak bu senin sorumluluğunda. Onlara hizmet etmekten evlatlarının güzel anlarını kaciriyorsun ne için ?? Değer mi ?? Kimse sana aferim demez. Arkandan da bir ton konuşurlar insanlar böyle akıllı ol. Kendini kullandırma 
(52 puan) tarafından
Kapiui açmasam ararlar annemlerde bana bir sokak ötede kaynanam gel eve der kapidayim der zaten başka biryerede hidemiyorum bacima ne derim
0 oy
tarafından
Kaynanam söylenir belki ama kardeşine söyle canım rahatsızım diye enişten istemiyor de
(52 puan) tarafından
Eniştesiyle aralari gayet iyi bilir benim istemediğimi ablam beni istemiyor diye düşünsünde istemiyorum ne yapicam şaştim
tarafından
Rol yapıyormuş de topu ona at
0 oy
tarafından
Misafirliğinde bir sınırı olmalı sürekli ne kadar düşüncesiz bir davranış sergiliyorlar sonuçta seninde kendine göre işin, gücün planın olabilir 
0 oy
(788 puan) tarafından
Çok dusuncesizlermiş gerçekten bı şey de denmez ki ne diyim bilemedim
(52 puan) tarafından
İşte tamda bu durumdayim
0 oy
(6,072 puan) tarafından
Kocaları yok mu bunlarin
(52 puan) tarafından
Kayin bbaam vefat etmiş eniştemde gelir yatar kiz
0 oy
tarafından
Biz tatillik yerdee yasiyorduk bizim evde oyleydi annemin ailesi gelirdi 3 ay 4 ay ev bazen 20 kisi olurdu  en sonunda babamda ecden iyice uzaklasti ve kapanmaz bir uçurum olustu. Ne yap  et bunun onunu kes
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Dış kapıya yazı as. Aş evimiz kapanmıştır diye....:)
(52 puan) tarafından
Ha haaa kiz gülecem yoktu
0 oy
tarafından
Allah aşkına eşimde rahatsız olmuyor mu yazık sana ya benim bir tane misafir kalmaya gelince bile stres çekiyorm
(52 puan) tarafından
Kiz ne desin adam biri anasi biri bacim
0 oy
(883 puan) tarafından
Yüzünü as önlerine adam aklilli yemek koyma sınırlı konuş hani geliyolarmi yinemi geldiler benim.cocuklarim bana yeter kusura bakmayın de az siz musaitseniz biz gelelim de
0 oy
(1,275 puan) tarafından
Ablama birsey demem gelsin hep kalsin ama kaynanama bilmiyorum ya 
0 oy
tarafından
Kiz tasinsan kurtukursun ancak
(52 puan) tarafından
Kiz zaten taşindim öyle olduu eskiden annemlerin dibindeydi evim kaynanam kapimi çalmazdi simdi benden çikmaz kiz kardesim gelir aksam evine giderdi
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Eşin ne diyor bu duruma
(52 puan) tarafından
Annesinin pek fazla gelmesinden rahatsiz annesi bizim en zor zamanimizda arkasini d9ndü iki katli evleri vardi bir katini bize vermedi zamaninda biz herseyimizi kendimiz yaptik o yüzden eşim kötü günde yanimda olmayan iyi günümde hic olmasin diyor

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 460 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Nurella (1,014 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 398 göst.
23 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Lillte garden (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 913 göst.
0 oy
58 cevap 1,053 göst.

412,663 soru

12,424,133 cevap

45,384 kullanıcı

Kategoriler

...