0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hazır evdeyken bakiversin güzel bir banyo yapayım dedim 

Öyle ağlıyorlar ikiside biri arkamdan banyoya girdi diye ağlıyor biri uykusu gelmiş diye velhasıl ben banyo yapmaya hasret kaldim:'(

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hepsi aynı galiba bunlarin. Bizde aynıyız :D 
tarafından
Vallahi yaaa özledim banyo yapmayı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oyalamayı bilmiyorlar ki 
tarafından
Galiba evet hemen bikiyorlar
0 oy
(9,909 puan) tarafından
:D eşim 10dk bakıypr yoruldum diyor, e ben 24 saat çocukla ilgileniyorum nasl dayanıyorum dedim benim bunye alışkın deil diyor :D
tarafından
Valla bilmiyom da . Bilmiyorlar hakaten bakmayı
(2,513 puan) tarafından
ya erkekler cok rahat ben mkode öyle 24saat gecelere kadar abartısız oturmam ya derm
tarafından
Umurlarinda değil cunku
(2,513 puan) tarafından
aynen işten geliyor yatıyor 2bebeyle bogusuyorum bende yüksek sesle dur kızım söyle böyle dedm uyandı  hep yorgun hep dermanı yok oyun oynat derim halimmyok işe gitcem der bende ozmn bebelernle ilgilenmeye yıllık izin al bari dedim dalgasına tele vakitleri oluypr
tarafından
Amannn Allahım annesid bırakmasın cocuklari
0 oy
(388 puan) tarafından
Bebekler yada çocuk annesine daha alışkın olduğu için o yüzden bence. Doğumdan sonra bende öyle olmasından korkuyorum. Hayırlısı hakkımızda. Bide babayla çok vakit gecirmediklerinden dolayıdır diye tahmin ediyorum
tarafından
Vallahi geldi kapının önüne oturdu sanki dusmaniyla bıraktım nasıl agliyo
0 oy
(5,221 puan) tarafından

babaların kendi susmuyoki çocuklarını susturabilsin :woot:

tarafından
Ahahah doğru :)
0 oy
(327 puan) tarafından
Sanki o çocuğu tek başına mı yaptın sen :) bakıversin bi zahmet oyun oynasın şebeklik yapsın bi şekilde sustursun valla bütün yük şu kadınlara kalıyor ya yazık
tarafından
Ya valla hemen çıktım hemen
0 oy
tarafından

Ay sorma ya bende kendime banyoda cilt bakımları ayaklarıma masaj yapar aromatik kokular ile buhar banyosu yapardım şimdi saçıma saç kremi sürebilirsem şükrediyorum :D

tarafından
Kız ona şükür ben kremde sürmedim şampuan unsur durula cik
tarafından
Ay krem sürmeden saçlarım açılmıyor ki=))
0 oy
tarafından
Çok zor ya şükür ben o duruma hiç düşmedim
tarafından
Vallahi canım üç senedir en uzun banyom 10 dakika
0 oy
(260 puan) tarafından
Seninkiler yine eşinin yanında benimki eşim kucağımda daha ben kovayı tam doldurmadan bu çocuk durmuyor diye banyo kapısının önünde bak anne bici bici yapıyor bak şimdi gelecek gelde delirme yani yav be adam al götür bir pisla bir kapıya çıkar resmen 3 yaşında ki çocuktan korkuyorum Digor ya;))) birde 1 ay bile kalmadı doğuma ne olacak bilmiyorum hs
tarafından
Resmen psikolojik baskı yapıyor esin :)
(260 puan) tarafından
Aynen öyle birde demez mi seni istiyor e ister tabi sen ilgilenemezsen ister demi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 272 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 483 göst.
18 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 305 göst.
0 oy
8 cevap 457 göst.

405,712 soru