0 oy
1,015 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
Oncelikle zaten uyeyim ama kendi hesabimdan yazmak istemedim.

Esimle cok mutluyum hic bir sorunumuz yok kavga tartisma icki kumar aksam arkadaslari vs hicbirseyi yok. Ise gider gelir surekli iste yazar bana konusuruz cok seviyorum o da cok seviyo. Tek sorun artik eskisi gibi degiliz. Yani 6 da gidiyo 10 da geliyo yorucu isi var bi gun is yerine gittim o halini gorunce cok uzuldum o halde bile bana firsat bulup yaziyo ariyo konusuyo guzel seyler diyo. Eskiden sinema kafe giderdik aksam gezerdik film izlerdik ama simdi oyle degil bende dusunuyorum ki ilgisi azaldi vakit ayrimiyo mutsuzum. Ona da soyledim eskiden mutluydum ama artik degilim. Kaynanamla duruyoz sadece odamizda rahatim guzel seyler giyerim hosuna gider kendisi al derdi smdi aldim giydim resim attim hic cevap vermedi gelince de yemek yedi bebekle oynadi beni optu uyudu. Cok mutsuzum ya. Bir de zaten kaynanalarla sorunlar yasiyoz ayrilcaz ama durum musait degil. Kaynim isten izin aliyo sevgilisyle bulusmaya gidiyo hediyeler aliyo zamanini hep ona ayiriyo acaba o yuzden mi uzuluyorm bizde oyleydik ama artik cikamiyoeuz edemiyoruz. Napiym ben

27 Cevaplar

0 oy
(30,285 puan) tarafından

Yat kalk öp başına koy şükret sessizce .....

-Reklam-
0 oy
tarafından
çabalarının farkındayım ama seninki depresyona girmiş gibi. bu yüzden ilgi istemeden önce ilgi vermen lazım. iş yerinde neler çektiğini kendin görmüşsün. hem iş hem annesi... her şeyi içine attığı için bu kadar bunalıyor olmalı. zaten senin dediklerini yapsa bile aklı o sorunlarda olduğu için onu da zehir edecek. o yüzden onun yanında olduğunu, her şeyi seninle paylaşabileceğini göstermen gerekiyor. sinemaya gidemiyorsanız sinemayı kendi ayağına getir. odanızı süsle, sevdiği bi yemeği hazırla, mısır patlat, film aç. böylelikle ona, sadece çocuğunun annesi değil kadını olduğunu da hatırlatmış olursun.
0 oy
tarafından
Yoruluyormuş işte ondandır canım seviyor sayıyor sende biraz idare edeceksin mecburen 
0 oy
tarafından
Cnm adam yorluyormus bude cocuk olduktan sonra eski ilgi kalmiyor. Bende isten yorgun geldiysem yatar uyurum halim kalmaz. Normal bence
0 oy
(843 puan) tarafından
Canım bence eşine anlat konuş o anlamaz sen anlatmayinca benim eşimin işi yoğun eskiden gezer tozardik sonra artık gelir uyur yorgun olur bende konuştum bunaldım böyle değildin falan sana öyle geliyordur sadece çok yorgun oluyorum dedi cidden bir süre sonra insan yoruluyor aynı iş olsa bile sürekli aynı hayat belki o açıdan yorgun da düşebilir ben konuşunca benim ki haklısın dedi bugün değişiklik olsun bunaldım diye çıkarıp dolaşıp gezdik eski günler gibi sen de konuşmayinca bir yere varamazsın kaynında daha yeni yolun başında diye hediye falan alıyor evlenince eve temel ihtiyaç alsa yeter hediye falan sevgiliyken alırdı güzeldi şimdi ben istemiyorum ben beraber beğenir beraber alırız 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,088 göst.
1 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sedaaaaa (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,028 göst.
19 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 2,842 göst.
9 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,141 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 702 göst.