Sahsi fikrim en az 3 ay
Ben hemen soyledim pismanmıyım hayır ama sen kesinleşsin diyosan 8.haftaya kadar bekle
Bende öğrendiğim gün söylemiştim hemen canm anneme abmlere babamlara falan annem söyledi :)
Kendi aileme eşimin ailesine öğrenir öğrenmez söyledik ama akrabalara 3.ayım yeni dolucak yeni söyledik daha
Ailene söylede etrafa 8.hafta da falan soyle bence
3 aydan snra bem öyle yaptm
Kalp atışını duyduktan sonra.
Belki dış gebelik bsy olur vs duyduktan sonra ailelere söyledik
Evde gebelik testi yapar yapmaz bizim herkes duydu :D kalp atışını duymadan kimseye söylemeyelim dedim sonraki gün için doktor dan randevu al dim ama akşamına kızım benim kardeşim olucak demeye başladı hatta doktora giderken anneme birakicaktik arabada bağrını kardeşim olucak diye indi mahallede batıyo yaşasın yaşasın kardeşim olucakkk.. Bizim anında taniyan tanımayan herkes öğrendi:))
Öğrenince söyledim ben canım
Bende o heyecanla herkese soylemistim :D
En doğrusu öğrenir öğrenmek söylemek. Bizim gelin hamile olduğunu öğrendi ve bize 1 ay sonra söyledi cinsiyetini öğrendi onuda öyle yaptı ve hiçte hoş birşey değildi. Ne amaçla öyle etti bilmiyoruz onunda bir bildiği vardır diyoruz. Ben 2.5 yıl bekledim oldu ve olur olmaz herkese söyledim çok şükür birşey de olmadı hemen öğrenince ne olacak ki herkes nazar değer diyor ne alaka ise.
Benimki biraz geç geldi biz üç küçük kardeş zor elde ettik yavrularımızi ben en küçükleriyim 7 kardeşiz ben çift çizgiyi görür görmez annemi aradım abim lerde oradaymış yenge lerim söyledi gözleri dolmus öğrenince herkese söyledim valla ilk gebeligim boş gebelik olmuştu bunada öğrenince sabredemedim şuan 21+4 olduk
Ben ilk gebeligimde 5 haftaliktim söylediğimde. .Şimdi kendimce belli sebeplerden 4 ayliktim söyledik canım..
Ben eşimden de önce kayinvalidem e kan testinin sonucu çıkar çıkmaz söyledim coook istiyordu ben uzun süre yapmadım is kredi felan derken dusunmedim.Allahim istediğimiz vakitte aratmadan nasip etti.kayinvalidem in kalbi duracakti mutluluktan .sonra eşime dedim aileme de ayni gün dedim.
Bence aileler bilebilr ama cevre bilmemeli en az 3 ay tembihlenmeli ailede soylemesn diye.
Ben hic saklamadm hastaneden cikar cikmaz söyledim. Diger arkadaslarima cevremdeb de saklamadim. Birinin "Allah bağışlasın" duasiyla bna bağışlar ins dedim nazardan korkmadm hic. Şükürler olsun 20 haftalik olduk :)
1,491,630 soru
24,374,081 cevap
348,212 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın