0 oy
2,321 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Hayırlı kandiller hayırlı geceler ❤️

Ben sevgi 32yasinda 3 çocuk annesiyim Denizli'nin Tavas ilçesinde doğdum yetimhanede büyüdüm ❤️bir erkek kardeşim var çok şükür ❤️

8yasinda idim annemi kanserden kaybettim annemi çok iyi hatırlıyorum hasta oluşunu herşeyi.Annem vefat etti bir yıl boyunca babam baktı bize çok fakir bı aile idik 3 halam 1 amcam var ama ne yazikki destek olan tekbir halam oldu babannem ve iki halam almayanda işçi olarak çalışıyor idi bir halam adı Züleyha bize yardım eden oda Denizli nin Çal ilçesine evli idi eşi sağolsun iyi bir insandı neyse gel zaman git zaman benim babam rahatsizlanmaya başladı annem öleli 7ay oldu babam hastaneye gidip geliyor arada tarla ekiyor koyunlarımiza bakıyor birgün eve yakın köy içi dediğimiz yerde 15 üzüm asmamiz ve bağ deriz biz oraya çapa yapmaya gittik babam iki üç bağ capaladi yoruldu sandık iki dizinin üzerine çöktü yan döndü koştuk yardım ettik ağzı kanıyordu  su döktüm kulağı kanamaya başladı bagirdik ağladık sesimize iki teyze geldi biri koşarak köye gitti elimzden yanımızda kalan Fatmanur abla tuttu kaldırdı köyden bir sürü akrabagmiz geldi babamı eve getirdiler herkes agldi biz agldik doktor geldi ama babam çoktan ölmüştü zaten bir iç hafta evimizde halamla kaldık babannemler cenaze için geldiler geri gittiler ama biz yine yanlizdik Züleyha halm evine götürdü yıkadı giydirdi yedirdi içirdi jel bı düzenleri vardı 4 çocuğu 2 de biz kayınvalidesi kayınpederi derken derken bigun erkenden kaldırdı bizi yıkadı yeni yeni giysiler dikti aldı Denizli minibüsüne bindirdi tuttu elimizden korucuk denilen yerde indik ve hayatımız orada değişti kardeşimle ikimizi çocuk k şükür hiç ayirmadilar arada halam geldi gitti ben evlatlık almak isteyen oldu ama halam hep onlar kimsesiz değil diyip telefonda tersledi Allah varya bir aileye çok isinmistik ama nasip böle imis dedik kardeşim koridorun sonunda küçüklerle yatardı yağmur yagip gök gurledimi koridorda ablaaa diye bgira bağıra çıplak ayakla koşar yatağıma girerdi iyiside denk geldi dayak atanida çok şükür ama okuttular bizi hem beni hem kardeşimi lise için imam-hatip e gittim ama lise kapandı o dönem ikinci siniftim Anadolu mesleğe geçtim üniversite okudum kardeşim liseye gitti köye gelip gidiyorduk eşim le bizi halam gil tanıştırdı o asker sen memur olur bu iş dediler aynı köylümüz onlar bizi biz onları tanirdik nasip oldu söz yaptık KPSS yi kzandim müftülüğün mulakatlarindan geçtim Van Erciş'te camide göreve başladım eşim havacı ozaman ye yıldız teymendi Bingöl'de idi  sonra evlendim 2 sene daha devam ettim tayin istedik olmadı tayin istedik yine olmadı eşim Bingöl deydi hamile kaldım istifa ettim. Şuanda 3 çocuk büyütme mesleğine başladım.....Hayat hikayeni merek ediyoruz diyen güzel arkadaşlarım için insan olan herkesi çok seviyorum Allah'a emanet olun.

41 Cevaplar

+2 oy
(1,467 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Bnde çocuk esirgemede büyüdüm ama hayatım seninki kadar iyi geçmedi maalesef bnm öz annem bizi terkedip gitti babam bakamadı ailem sahip çikmadı sonra esirgemeye verdi 4 sene orda kaldık bn ve erkek kardeşimdik bnden 2 yaş küçük bni de evlatlık isteyen oldu babam kabul etmedi bn çocuklarımı alıcam dedi biz sürekli dayak yedik azarlandık kardeşime hem anne hem abla oldum bn ilk okul 2 ye kadar gidebildim yuvada uzun süre kalsaydım okurdum meslek sahibi olurdum belki neyse gel zaman git zaman 4 senenin ardından babam üvey annemle evlendi bize çok zulüm etti hakaret şiddet kendi evlatlarından ayırdı hep herşeyi bütün işi kendi yaparmış gibi gösterirdi babamın aklına girerdi birde abim var bnm abimde babamın ilk eşinden olma babamın  ilk eşi vefat edince babam kendi öz annemle evlendi babamın şuan üçüncü eşi ilki vefat etti ikinci gitti üçüncü üvey öz abim tarafından üç defa tacize uğradım kimseye söyleyemedim o da çok dövdü sövdü kısıtladı evden kafamın çıkmasına izin vermezdi onlar yüzünden evlenmek zorunda kaldım eşimin şiddetlerine maruz kaldım o yetmedi ailesi de işin içine girdi hayatımı sadece özet geçtim ama yinede rabbime şükürettim beterin beteri vardır dedim annem gibi olmuycam başka adamlar uğruna evlatlarımı feda etmiycem dedim onlarda bnm gibi annesiz ve bir yanları eksik büyümesin istedim onlar için sabrediyorum dayanıyorum anasının kızı damgasını yememek için
(1,101 puan) tarafından
Yaa :((( Rabbım sana hayırlı kapılarını açsın
tarafından
Yacok üzüldüm gerçekten hangi şehirdeydin
(1,467 puan) tarafından
İzmir karşıyaka yuvasında kaldım cnm
(1,467 puan) tarafından
Amin cnm Allah razı olsun
tarafından
Yaâa bizde 1997de geldik ama uzak olduğu için halam hemen dilekce verdi buz gibi biyer
(6,922 puan) tarafından
Hala eşin kötü mü davranıyor.. o abinin Allah bin belasını versin.
(1,467 puan) tarafından
Bize orda erkek kız demeden herkesi bir banyoda banyo yaptırırdılar kafamıza tasla vururdular kendi yapmaları gereken işleri bize yaptırırdılar şiddet uygulardılar o yetim hanenin esirgemenin adı çıkmıştı zaten haberlerde izmir karşıyaka da çocuk esirgemede çocuklara şiddet diye belki yazarzan çıkar nette
(1,467 puan) tarafından
O da bnim yaşantımla kullanıyor işte bni zaten vuran vurmuş bnm vurmamla devrilmez der gibi
(51,131 puan) tarafından
Allah orda kalan cocuklara yardim etsin
(1,467 puan) tarafından
Amin cnm ama o haber çıktıktan sonra tekrar aynı şeylerin yaşnacağını sanmıyorum bizden baya sonra yakalanmış görüntülenmiş keşke bizim zamanımızda yada bizden çok önceki zamanlarda ortaya çıksaydı da o kadar çocuk şiddette maruz kalmazdı
(6,137 puan) tarafından
Peki ya abin abin şimdi ne durum da
(14,164 puan) tarafından
Bu nasıl bir hikâyedir Allahımm Allah sana hayırlı kapılar açsın
(1,467 puan) tarafından
Evli bir oğlu var ve bn onun çocuğunu bir türlü sevemiyorum biliyorum çocuğunun bir suçu yok masum herşeyden habersiz ama onun bana yaşattıklarından bir türlü ısınamıyorum ona karşı oğlu da 9 10 yaşlarında
tarafından
Konusuyormusun peki
(1,467 puan) tarafından
Amin cnm Allah razı olsun rabbim beterinden korusun berkesin imtihanı farklı bnm imtihanım da en çok yakınlarımdan oldu
(1,467 puan) tarafından
Uzun zamandır konuşmuyorduk doğum günümde aradı konuştuk hep o aradı bn hiç arayıp konusayım demedim dememde aradan seneler geçmiş ama bn hâle bugün yaşamış gibiyim unutamıyorum onun ismi geçse o günü yaşıyorum o yüzden nefret ediyorum ondan cehenneme girse gözümün önünde odununu bn tutuştururum orası kesin
tarafından
Ne yüzsüz nasıl arıyor ne yüzle peki bu olay için pişman mı özür diledi mi
(1,467 puan) tarafından
Pişmanlık mı bnm bekarlığımı burnumdan getirdi yok kimseye güvenme yok insanlar şöyle böyle bnde bunları sen bana mı anlatıyorsun bna yanlış yspan bnm burnumun dibindeki bana yaptı babamın oģlu kime ne anlatıyorsun sen bundan daha kötüsü varmı dedim
tarafından
Ne dedi peki yaptığını bilmiyormu hiç pişmanlığı yokmu
(1,467 puan) tarafından
Bi şey diyemedi pişman mı orasını da bilemem pişman olan insan ilkinden pişman olup ikinci üçüncüye kalkışmaz bn böyle düşünüyorum
tarafından
Şuan nasıl yüzüne bakıp araya biliyor ben herşeyi yüzüne silersin ne hakla ararsın bu pisliği bana sen yapmadınmi ne yüzle arıyor sun diye haykirirdim
(6,137 puan) tarafından
En önemlisi de karisi herşey habersiz onu seviyor ne acınası bi durum
(1,467 puan) tarafından
Bazı şeyler elini kolunu bağlıyor diyemiyorsun insanı  en çokta bu zoruna gidiyor her şeyin sebebi onlar bu yaşadıklarım.evlilik hayatım hepsi
(1,467 puan) tarafından
Karısıyla severek evlenmediler aileler vesile oldu hala kızıyla evlendi birde kedi köpek gibi her gün kavga ediyorlar yeni ceza evinden çıktı senelerdir gir çık yaptı cezaevine oģlunun yüzünü bile doğru düzgün görmedi sahip çıkamadı
tarafından
Keşke herşeyi en başında herkese solese idin de o kızın başı yanmasaydi o çocukta kötü bir aileye sahip olmasaydı ne kadar kötü durumlar niye siniyorsun niye bu kötülüğe katlaniyorsun
(1,467 puan) tarafından
Kuzum o kız bile istiye evlendi onunla inat uğruna aileme durumu anlatsaydım kim inanırdı bana o yüzden söylemeye cesaret edemedim kimse inanmaz üstüne yalancı durumuna düştüğümle kalırdım
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Yaaa ağlıyorum zaten tuz biber oldu 
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️niye ağlıyorsun
tarafından
Çok mutsuzum
tarafından
Öle deme sebebi ne
tarafından
Kaynanam la görümcelerle yüzünden eşimden dayak yedim beynim ağrıyor artık bu adamın elinde beyin kanaması geçircem elimle kendimi korumaya çalıştım eli sert bir şekilde elime geldi şimdi elimi oynatamıyorum çok ağladım onun umrunda değil
tarafından
Rabb'im islah etsin inşallah merhamet versin çok kötü
0 oy
(580 puan) tarafından
Rabbim hep güzel gönlüne göre versin ❤️❤️Bingöl'ü iyi bilirim ben de :) 
tarafından
Sağol canım Bingöl lumusun
tarafından
Bingöl'de mi oturuyorsun canm
(580 puan) tarafından
Hayır orda okudum üniversiteyi
0 oy
tarafından
Ahh canım benimm Allah senin ailenin sana zor gününde destek çıkan elinden tutan kim varsa Rabbim feraha ulaştırsın inşallah. Evinize bol huzur bol muhabbet bol bereket versin inşallah, Allah yolunuzu hep hayır, hayır yolunuzu da hep açık etsin inşallah... maşallah ne denir ki gerçekten maşallah...
tarafından
Çok teşekkürler cnm ❤️❤️ sağol
0 oy
(3,838 puan) tarafından
Cok zordur yasadiklarin uzuldum Rabbim her daim mutlu etsin inşallah 
tarafından
İnşallah canım içi ❤️
(3,838 puan) tarafından
Insallah :):):)
0 oy
tarafından
Ah canım benim rabbim annene babana rahmet etsin sen ne temiz yüreklisin Allah halandan razı olsun yinede sahip çıkmış size rabbim evlatlarını sana seni de evlatlarına bağışlasın çok duygulandım peki kardeşin nerde nasıl
tarafından
Çok şükür iyi cnm öğretmen oda evli geçen sene evlendi eside memur çok şükür çok temiz bı aileye denk geldi baba anne oldular kardeşime
0 oy
tarafından

sanki kendim yaşamışım gib his etim kendimi bilmiyorum cok üzüldüm cok Allah annen babanın mekanını cennet eylesin :'(

tarafından
Sağol canım içi ❤️❤️
0 oy
(7,792 puan) tarafından

Rabbim bi omur Mesut etsin canım artik sizleri<3insallah

tarafından
İnşallah canım içi ❤️❤️
0 oy
(10,512 puan) tarafından
Sonunu okumaya kortun açıkçası ama korktuğum 0lmamış çok sevindim canım mutlu olmana
tarafından
Çok teşekkür ederim cnm ❤️❤️
0 oy
tarafından
Çok üzücü rabbim mekanlarını cennet eylesin bende bingölüyüm canm
tarafından
Selâm olsun Bingöl e oraya grlin geldim eşim orada görev yapıyordu sevdiler beni bağrına bastılar
tarafından
Kıyamam ya peki kardeşin ne yapıyor
tarafından
Okudu kuzum oda öğretmen oldu yurttan zaten bırakmıyor lar öle bi meslek sahibi en kötü yapıyorlar yani evli
tarafından
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canm
tarafından
Amin cnm ❤️❤️❤️
0 oy
(1,806 puan) tarafından
Rabbim yüzünüzü hep güldürsün  inşallah  

Size destek olanlardan Allah razı olsun  

Herkesin imtihanı cok cok baska gerçekten  ne denir bilemedim  ❤❤❤❤
tarafından
Çok teşekkürler cnm içi ❤️❤️ inşallah
(1,806 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin anne babana çok  güzel  2 evladi var bu dünyada  ❤❤❤
tarafından
Çok şükür canım içi teşekkürler ❤️
0 oy
(270 puan) tarafından
Ne güzel ayaklarının üzerinde durabilmis mutlu bir yuva kurabilmissin.Allah halandan da razı olsun ilgilenmiş sizinle sahipsiz bırakmamış.Ben kardeşini merak ettim o ne oldu.
tarafından
Sağol canım içi ❤️ öğretmen oldu çok şükür mutlu bir ailesi var evli eşi memur çalışıyor lar
(270 puan) tarafından
Ne güzel Allah sizleri ayırmasın annen ile baban  huzur içinde uyurlar inşallah.Allah rahmet eylesin.
tarafından
Amin canım inşallah ❤️❤️
0 oy
(3,159 puan) tarafından

Eşinle çocuklarına bir ömür boyu mutlu ol<3 peki kardeşinn napıyo 

tarafından
Sağol canım içi ❤️ öğretmen oldu mutlu huzurlu bir ailesi var
(3,159 puan) tarafından
Ohh iyi ya Rabbim bundan sonra sizi kimseye muhtaç etmesin inşallah...Allah ım yetimhanede kalan yavrularımızıda korusun ayaklarına taş değdirrmesin...
tarafından
Aminnn canım çok teşekkürler çok güzel dua ettin çok sağol
(3,159 puan) tarafından
Ne demek kuzum...
0 oy
(4,204 puan) tarafından
Her kışın  bir baharı oluyor. Rabbim geriye kalan imtihaninizı kolay eylesin inşAllahhhh... :(
tarafından
İnşallah canım içi ❤️❤️
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Allahım gönlüne göre versin inşallah hep güzel insanlarla karşılaşmak nasip olsun 
tarafından
İnşallah teşekkürler cnm ❤️
0 oy
(20,334 puan) tarafından
:(( Allah hep yardımcın olsun zor bi hayat yaşamışsın ama ne güzelki kardeşinden ayrılmamışsın
tarafından
Çok şükür cnm hiç ayırmadilar bizi yetişince 2 yıl Afyon'da kaldık o zaman da ayırmadilar büyük büyük yetimhanelre düşmedik biz şanslı idik galiba teyzeler süt kek börek getirirlerdi bizlere ❤️
(20,334 puan) tarafından
Yaa ne güzel yaa kız sen hangi sevgisin profilinimi değiştin kuzum
tarafından
Resim değiştirmiştim eski resim mi yapiyim
(20,334 puan) tarafından
Heeh şimdi oldu canım :)
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(5,597 puan) tarafından
Yaaa kıyamam sana cnm bnm Allah rahmet eylesin inşallah annene babana
tarafından
Sağol canım içi ❤️❤️
0 oy
(1,550 puan) tarafından

Ah memleketlim benim ❤️❤️ Allah seni de evladını da hep iyilerle karşılaştırsın. Yuvana da daimi huzur versin inşallah. Ben denizliliyim ve denizlide yaşıyorum halen. Görüşmek istersen beklerim incilipınar parkının yanındayım hem çocukları oynatırız :) bizim de (kaynımla eltimin)  daimi olmasını istediğimiz emanet 2 minik adamımız var <3kanunlardan dolayı evlatlık alamıyoruz ama koruyucu aile olabiliyoruz. Birazdan gelirler hatta yenge yenge diye yanıma❤️❤️❤️ onlar da sonunda sizin kadar güçlü ve mutlu olsunlar inşallah 

tarafından
Ben Muğla'da yım kuzum ama devamlı gelip gidiyoruz gelince tabikide görüşmek isterim çok iyi bilirim İncilipınar ı rabbim sizlere bagislasinlar iyi erdemli ahlaklı kimseler den eylesin inşallah
(81 puan) tarafından
Canım benim Muğla'nın neresindesin? Benim kaynanam da Denizli Tavas'dan gittim gördüm çok güzel yerler.. Bende Muğla Milas dayım.. İçim parçalandı hayat hikayene ama sevindim sonu güzel olmuş Rabbim yardım etsin tüm yavrucaklara❤️❤️ Allahım çocuklara çok üzülüyorum
tarafından
Teşekkür ederim cnm ❤️ Muğla Ortaca'da yım kuzum buyur gel beklerim
(81 puan) tarafından
Allah razı olsun canm benim ♥️ sende buyur gel özelden yazacağım sana❤️
tarafından
Tabi cnm yaz bekliyorum
0 oy
(388 puan) tarafından
Maşallah . Rabbim huzurunuzu daim etsin. Kardeşimize noldu pki. Rabbim herkesi iyi insanlarla karsilastirsin
tarafından
Sağol canım benim okudu öğretmen şimdi benim eşimle evlenmem ikimizi de olumlu yönde etkiledi
(388 puan) tarafından
Ne güzel canim. Rabbim hiçbir zaman kötülerle karsilastirmasin.
tarafından
Amin cnm cümlemizi inşallah
0 oy
(4,293 puan) tarafından
Canim hemsehrim benim bende tavasliyim biliyor musun? Senin adına o kadar çok sevindim ki harika bi insansin
tarafından
Çok teşekkür ederim cnm ❤️❤️ konuşmuştuk bilmiyorum ❤️

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 554 göst.
14 Aralık 2021 Aile kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 485 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,143 göst.
16 Ağustos 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu