0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (3,836 puan) tarafından

bi kac postumda bahsettim kizimin yeme sorunu var. birsey izlemeden yemek yemez onda da asiri seciyor kahvalti yok surekli corba kofte pilav makarna balik seklinde donuyoruz bide muz salata havuc arada elma arada ceviz. mama zaten yemez bibdron vs hic mama kullanmaz sut tuketmiyor. meyve suyu icmez. daha once bi kac kere denedim hic video acmadan yemek yedirmeyi ama bi gun yese ikinci gun yemedi. zaten yedikleri belli basli seyler artik uretemiyorum yeni birsey. bide videodu kestim iki gundur birsey yemiyor yine. beni emiyor arada ama 4 5 aydir tek gogus gidiyor zaten doymaz yani. 

yemek harici de video tv acmam ama onda da icim rahat etmiyor. unutur mu bi kac gune acaba yer mi. surekli hale gelsin istiyorum bu durum. niloya izliyor seviyor bi tek. lalalala deyip duruyor cocuk ya. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zaten kaç gündür vermiyin cnm devam et mutlaka yer yine sevdiği şeyleri yap kaç aylık büyükse birlikte yapın daha güzel olur 
(3,836 puan) tarafından
18 aylik canim. azi disleri patladi cikti sira kopek dislerinde onlarda patliyor o da istahsizlik yapiyor galiba. sevdigi seyleri bile yemek istemiyor bugun. bende kararliyim acmayacam artik. insallah yer. kilosu gercekten az 9500 geliyor daha iki gun oncesi. napicam bilmiyorum. sevmedigi seyleri asla yemiyor malesef.
tarafından
Anlıyorum cnm zor bir süreç rabbim yardımcın olsun
(3,836 puan) tarafından
amin canim insallah
-Reklam-
0 oy
(109 puan) tarafından
Bende verdiğim kahvaltılıkları konuşturuyorum yanına sevdiği Bi oyuncağını alıyor onu yediriyormuş gibi yapıp kızıma yediriyorum masa da el oyunları sevdiği şarkıları dinleyip eşlik ediyoruz kahvaltı da ya da mesela uzun masallar hikayeler uyduruyorum onları dinlerken yerse işte 3 5 lokma. Siz de deneyin. Ne yiyeceğine siz ne kadar yiyeceğine o karar versin diyor doktorlar. Siz yine farklı şeyler de koyun masaya veya uzanıp kendi yiyebileceği yerlere bişeyler koyun öyle kendisi bulduğunu yemeyi daha çok seviyor. 
(3,836 puan) tarafından
asla oyle seylere tav olmaz keske olsa yoksa o dediklerini yaptim ne oyunlar neler neler yaptim tik yok.
kilosu gercekten az yoksa saglikli oldugu surece zorlamam yemek yesin diye
0 oy
(5,721 puan) tarafından
Canım cam kenarına geçip yada balkona beraber çıkıp işte kuşlar kediler köpekler geliyor diyip dikkatini dagit olurmu
(3,836 puan) tarafından
oyle seylere kanmiyor pek canim bayaadir. komsular balkonlardan sesleniyordu oyun yapiyordu yesin diye insanlar bile telef oluyordu camda balkonda benim kizda tik yok yemek konusunda.
surekli dis cikariyormus gibi istah sorunumuz var Allahtam vitaminperi kan degerleri iyi yoksa napardim bilmiyorum. bide alerji sorunumuz malesef o da sikinti cikariyor yavruma
(5,721 puan) tarafından
Canım geçici dönemdeyse yesinde nasıl yerse yesin oluyor insan az su zamanlar geçsin denersin başka şeyler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 140 göst.
29 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Nihalinannesi (1,238 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 193 göst.
31 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,614 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
17 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nazileee (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 286 göst.
19 Mart 2023 Aile kategorisinde Can_annesi_ (82 puan) tarafından soruldu

380,333 soru

11,387,711 cevap

34,890 kullanıcı

...