0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (85 puan) tarafından
Kızlar sallanmayi nasıl bırakırz 15 aylık oğlum resmen zulüm gibi geliyor artık. Ayakta sallanma istemiyor zaten bı beşikte sallanma huyu var

2 Cevaplar

0 oy
(1,455 puan) tarafından
Benimde kızım 15 aylık ısrarla ayakta salıyacam
(536 puan) tarafından
Sen naptın kız eşinle
(85 puan) tarafından
Ben hamileyim bide canım 31 haftalık
(1,455 puan) tarafından
Valla allah sabır versin canım
Seda konusuyoruz işte 1 mayıs da gelecek şehir dışında şuanda bakalım ozaman ev filan bakalım tutalim dedik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla 11 ay cektım uyku egıtımı vererek bıraktırdım 
(85 puan) tarafından
Ben de verdim ama fayda etmedi bı  zaman sonra yine başladı ya
tarafından
Egıtmen le verdım ben canım
(85 puan) tarafından
Bende canım ama 1 ay sonra falan yine eskiye döndük tekrar da yazamadım eğitimene
tarafından
Canim nasıl dondu ki bir yer de yanlıs yapmıs olmalısın cunkı kolay kolay bozulmuyor ki zaten 1 ay kısa sure oturması 3 ayı bılıyor keske tekrar sallamasaydın
(85 puan) tarafından
Ahh ahh çok pişmanım gerçekten o kadar rahattım ki eğitim de şimdi çok zor
tarafından
Canim sen bozmus sun ana egıtımı neden sabretmedın tekrar salladın tamamen oturması zaman alıyor zaten 1 sene oldu ben vereli ama asla pes etmedim
(153 puan) tarafından
Uyku eğitimini nasl yaptn canım benim daha cok erken bazen sallamiyorm ama büyüdüğünde alssn istemiyorm.
tarafından
21 gun surdu canım hazırlanan programa uydum zorlukları da oldu ama sonucu mukemmel odasını da ayırdım
(153 puan) tarafından
Banada anlatrmsn benim bebegim 2 bucuk aylk besikte salliyorum bi yere gidince zor olur diye braktrmak istiyorm
tarafından
Canım anlayarak olacak birsey degil baya uzun bir programdı ama ayına gore degısır ınstagramdan ırlandalı anneyi takip et o saatleri VS paylasıyor

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 373 göst.
0 oy
24 cevap 736 göst.
+1 oy
1 cevap 108 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Asyemurrr6333 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 287 göst.

413,576 soru

12,450,295 cevap