1 yaşında Gökalp'im. Cuma günü 3 farklı doktor gezdim. Birisi getir hemen yapalım genel anestezi ile dedi. Birisi ben küçükken yapmıyorum yapılması taraftarı olmadığım için ne kendi çocuklarıma küçükken yaptırdım ne de hastalarıma yaparım dedi. Biriside ben yaparım istersen kişinin kendi fikrine kalmış dedi. Neden fikir ayrılığı var hocam siz geldiğim 3. Doktorsunız dedim. Gelişmekte olan bir organı neden keselim dedi. Küçük yaşta sünnet olan çocuklar ileride daha küçük penise, ama büyük yaşta sünnet olanlar ileride daha büyük penise sahip olurlar dedi. Ayrıca küçükken henüz göbek bacak boğumlarındaki etler dururken kesmemiz simetri açısından doğru olmayabiliyor. Büyüdüğünde daha simetrik kesiyoruz dedi. Ne zaman yaptırmalıyız peki dediğimde, bana kalsa 15 yaşa kadar gelişecek dursun o zamana dek derim ama toplum şartlarında mümkün değil 5/6 olabilir o yüzden dedi. 2 yaştan sonra travma oluşuyor diyorlar dedim. Sen çocuğu sünnetle korkutmazsan olmaz. Bakıyoruz travma yaratacak cinsten korkusu varsa yapmıyoruz ileri tarihe öteliyoruz dedi