0 oy
473 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (4,724 puan) tarafından

Önereceğiniz birseyler var mı neler yapmam lazım, birde bebek arabasıni uçağa kadar götürebiliyor muyum onlar uçaktan inince mi veriyorlar?

16 aylık kızım

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bilmiyorum ama hayırlı yolculuklar :) 

(4,724 puan) tarafından
Sağol canım benim :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uçağa kadar goturebiliyosun canım uçaktan inişte Bebek arabasını hemen alıp valizlerini almaya gidebilirsin
(4,724 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(707 puan) tarafından
Ekstra bişey yapmana gerek yok 1 yaşından küçükse kalkış ve inişte emzik ver.bebebk arabasını da götürebilirisin inerken hostese  sorarsın nerden alabilirim diye bazen valiz kısmında veriyorlar 
(4,724 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
(707 puan) tarafından
Pandemi kuralları hep değişmiş yanında kabin bagajında alabiliyorsun ayrıca
0 oy
tarafından
Yok canim yanına alcan posetleyip yanında goturebiliyorsun  normal bi misafirliğe gider gibi dusun ben oyle gittim 
(4,724 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim ☺️
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Valla normalde getiriyorsun ama pandemi dolayısıyla alirlar mi bilmiyorum bitek cantani yanina alabiliyorsun pandemi dolayisiyla basucu icin hic biseye izin vermiyorlar diye biliyorum gisede bilet kestirirken yardimci olurlar soylersin 
(4,724 puan) tarafından
Himmm belki virüsten sonra değişiklik olabilir, teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Arabayı uçağa kadar götürüyon ama içeri girerken senden alıyolar inerken veriyorlar.. Bilet kestirirken bebek araban olduğunu belirt sana poşet veriyorlar etiketli.. ekstra bişeye gerek yok sadece basınçtan etkilenmesin istersen inerken ve kalkarken emzik ver ağzına.. Sıvı kısıtlaması var bebeğin uçakta kullanacağı içecekler(mama,süt,su gibi) uçarken kullanacağı kadarını alabilrsin fazlasına izin verilmiyor.. Kendin için hiç alamıyorsun sıvı ayrı ayrı her paket 100 ml olmak üzere 1 lt alabilirsin kendin için onlarda kilitli poşette olması gerekli paketlerin..  anne bebek çantanı alabilirsin ama dediklerim dışında sıvı bişey alma dökerler..
(4,724 puan) tarafından
Teşekkürler canım dikkat edicem
tarafından
Rica ederim canım 1 yıldır ayrıldım işten ama meslek aşkı uzun yazdım :)
0 oy
tarafından
Bebek arabasını valizlerini verirken orada kğ bilet kesen çalışana söyle poşet veriyorlar uçağın kağıdıma kadar götürüyorsun onlar alıyor zaten inerken ve kalkarken emzir kulak basıncı olmasın emziyorsa koltuk seçerken belirt cam tarfından bilet verirler 
(4,724 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(8,580 puan) tarafından
Hayırlı yolculuklar
(4,724 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
tarafından
Goturebiliyorsun canim benim ki dort aylikti ucakta termos falan goturdum mama icin baya zorlandim simdi buyudu cok aukur bense beklim bir ay sonra mwmwlketw gidicem
(4,724 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Bende bayramda gidicem inşallah ondan öncede gittik geldik bebek arabasını uçagın kapısına kadar götürebiliyorsun ama bilet kesenlere söyle inişte te aşagıda hazır oluyor 

İniş kalkışta emzik verebilirim basınçtan dolayı gayet rahat oluyor Endişelenme
(4,724 puan) tarafından
0 oy
(16,543 puan) tarafından
Kızım 12 aylik uçağa bindik dikkatini çekebileceği oyuncak aldık gerçi kucakta oturmadı babasının kucağında ayakta etrafa bakındı hep 

Uçağa kadar bebek arabasını götürüyorsun görevli alıyor bir kağıt veriyor çıkarken de aşağıya getiriyorlar bebek arabasını 
(4,724 puan) tarafından
Teşekkürler canım
0 oy
tarafından
Uçağa kadar git canım orda alıyorlar senden inince geri veriyorlar sevdiği oyuncakları götür yanında atıştırmalık bişeyler de al 
(4,724 puan) tarafından

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 360 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde mutsuzkz (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,580 göst.
6 Şubat 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Nur.06 (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 275 göst.
10 Ekim 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Gamzeakarsu (1,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 373 göst.
13 Haziran 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Halime tonka (184 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,501,813 soru

24,521,929 cevap

359,547 kullanıcı

...