Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kaynanam.aradi kizlar .. ararsa post acacagimi soylemistim
0
oy
857
göst.
28 Mart 2021
Aile
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Kızlar bu akşam kaynanam aradı beni eve dönmemi istiyormuş eve gel Ayıptır Kaç aydır babanın evindesin milletin lafına bakma falan gibi şeyler söyledi ve ben ona senin oğlum 5 aydır Ben buradayım Bir defa ne çocuklarımı sordum Dedi ihtiyacım var mı diye sordu Nede özür diledi ben o eve gelmem kimse de benim kapımın çalmasını artık dedim bu saate kadar Beni aramadınız sormadınız Bu saatten sonra da aramayayım dedim Yok ben senin kaynananım sen beni arasaydın dedi Ben dedim ben seni niye arayayım Ya zaten bütün şeyler senin altından çıktı 5 yıldır senin evinde oturuyorum bir kere olsun sana bir yanlışım bir terbiyesizliğin olmadı Ne dediysen iki etmedim öyle mi dedim Evet doğru söylüyorsun dedi dedim Benim ne günahım vardı niye oğlunuza kızmadınız dedim senin kocan neden oğluna kızmadı neden sennnasil.arini döversin demedi dedim biz kizdik falan filan dedi Tabii ki inanmadım inanmıyorum dedim evine gel falan dedi Yok gelmeyeceğim dedim. Sem çocukları almışsın kac ay oldu göstermiyorsun dedi .. bende dedim.sen torunlarını çok sevseydin bi kere arardın dersin nasıllar diye sizinki ancak lafta ...bi yandan sen kudret bi yandan oğlum hem.vursun hem küfretsin... oglun özür dileyecek .. babamdan da benden de dedim.kapatyim
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
13
Cevaplar
+1
oy
28 Mart 2021
Sirius76
(
1,319
puan)
tarafından
cevaplandı
Aferim iyi yapmışsın
Gösterme çocuklarını hakkını savun
Yalandan babaanne oluyorlar , ettikleri ortada sonra gelin torunu göstermiyor dilleriniz kopsun göstermez tabi. Allah sabır versin ayrı eve çık barisirsan da kendini mahfetme
28 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya evininayiracak ya da adliye orda gitsin dava açsın dedim . Bubsaatten sonra hiçbiriniz benim.kapimi dahi çakmayın siz benim.hicbirseyim.degiksiniz dedim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
28 Mart 2021
Gizemm
(
8,080
puan)
tarafından
cevaplandı
Telefonda konuşulacak kadar basit değildi keşke açmasaydin seve seve gelcekti ozaman
28 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kaynanam olduguni bilmiyordum canım bi açtım.kaynamin sesi kimisindesin.ben kaynanan dedi . Benim.kaynananm yok dedim.. onlara göre bu kadar başımınlar eve dön diyince ben donucem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mart 2021
Melekkk34
(
6,859
puan)
tarafından
cevaplandı
Aferin en iyisini yapmışsın. Haketmisler
28 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Beş ay oldu beş aydır bi tanesi aramadı nasılsın ne haldesin diye sormadı onlar evine don diyince ben koşarak.giderim.saniyorlar ... ama yol öyle ....
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mart 2021
Suravebebisi
(
2,268
puan)
tarafından
cevaplandı
Affffferin sana müstehak iyi yapmissinnn
28 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben çok alttan altin.kendimi çok.gurursuz yaptım.ama buraya kadar kuzum ... beni aramayın kapımı çakmayın dedim .. sen eve polis getirmişsin dedi tamam.ben kötüyüm madem.git oğluna eve polis getirmeyen bi kadın getir dedim ...
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mart 2021
Dilek6616
(
5,134
puan)
tarafından
cevaplandı
Hem dayak hem küfür varmış özür dileyince döncekmisin
28 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Eşim.bu kadar kötü sert bi insan değildi.. bu sene ne oldu ona bilmiyorum... Bi defa aradiiste mahkeme borç personeller bi yandan borç bi yandan mahkeme bi yandan kafam.yerinde degildi dedi ... .. onlar benim de anne babam.dedi ..
Boşanamam.kuzum babam.izin vermedi mecburen affedicem ama iyi sürünsün bidaha ağzını açacağı zaman iki defa düşünsün...
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mart 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Hem suçlu hemde üste mi çıkıyo kaç ay olmuş insan torunlarını gormeye gelmez mi hiç ya bi yudum suyuna nuhtaç olsunlar hiç açma ardıgında gelsinler kapına kadar mecbur gelicek
28 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Gelecek tabi telefonla olacak şey mi çocuk kandırıyorlar sanki ... neymiş ben çocukları onlara göstermiyorum aylardır senin torunların burda ne haldeler binlere arayıp sorma sonra da kendi ellerimle çocukları veriyim.oldu
28 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Allahım islah etsin onları seninde aileninde yar ve yardımcısı olsun inşallah canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mart 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Sadece bi özürle düzelse keşke her şey ama düzelecek gibi değil
28 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kuzum.esim.o evden çıksa çok.iyi biri olacak adım.kadar eminim ...
Benim.esim i sen öldür o özür dilemez o.ozru dileyecek ve aklını başına alacak yoksa keyfi bilir ben şartlarımı sundum.anlasmali boşanır
29 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Evi ayırır inşallah canım yuvamız yıkılmasın
29 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Inşallah canmm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mart 2021
Yasemin_k
(
1,673
puan)
tarafından
cevaplandı
Eski postlarini da okudum kaynanan sana bogqzinda kalsin yediklerin 5 koca dayanmaz sana falan diyormus kocan babani dovmeye kalkmis bu yasadiklarin cok agir ozurle donecek misin tekrar ayni seyleri yasamayacaginin garantisi var mi kaynanan buyu de yapmis ayrilmaniz icin bosandiginda alacagin nafaķayi mi duydu acaba da boyle donus yapiyor bence iyice dusun kocanla tekrar bir araya gelebilecek misin yuz yuze bakabilecek misin abinin dugunune bile gelmemis adam seni de aileni de onemsemiyor belli
29 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Ailemle üç yıl oldu konusmuyirlar onyuzdenndugune gelmemişlerdi...boşanmalarda razı değiller.. kaynanam.hala söylüyor sen benim kızımsın ben dilime hakim.olamiyirum.teknsana değil evlatlarına da söylüyorum sadece dilimde var benim diyor ... Ama bem dedim beni ne arayın ne kapımı calmayinndedim 5 aydır aramadınız bu saatten sonra da aramayın dedim...kuzum.bosanma davasını açmama babam izin vermedi boşanma dedi davayı sen açma dedi ... eşim evi ayırsa ayninseyleri yaşamayız bunu çok iyi biliyorum.. yok boşanma davası açmadım daha nafakayı duymuş olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mart 2021
Emine91
(
615
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok güzel cevap vermişsin. Ama vurmuş falan ya özür dilerse dönecek misin yani??
29 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Evet canım döneceğim... boşanamıyorum zaten mecburen döneceğim.. ve oğlum bana sürekli anne baba senden özür dilesin eve gidelim diyor kıyamıyorum.... . En son aradığımda aklım basında değildi binyamdan personeller bi yandan mahkeme bi yandan borç bi yandan iki dükkan arasında git gel kafam.yerinde değildi diyor ...
29 Mart 2021
Emine91
(
615
puan)
tarafından
yorumlandı
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. İnşallah aklı başına tam anlamıyla gelmiştir de tekrar bu durumu yaşamazsınız.
30 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Amin min.inseallah ama şuan dönmeye hiç niyetim yok tamamen pişman olduğundan emin oluncaya kadar donmem
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
28 Mart 2021
&THE NoW!
(
3,167
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok iyi yapmışsın cnm allah yardımcın olsun inşallah
29 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Amin canım allahbrazi olsn
29 Mart 2021
&THE NoW!
(
3,167
puan)
tarafından
yorumlandı
Cümlemizden inşallah cnm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Mart 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Özür dilese barisacak misin bence barisma
29 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Kuzum boşanamıyorum... evli bi kadın olarak nereye kadar babamın evinde kalabilirim ki ...
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Mart 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Aferim iyi yapmışsın cnm
29 Mart 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Evine dön gel dedi benim.ortada bi evim.yok o eve de gelmem al hepsi senin olsunndwdim beni da aramayın artık dedim ..
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
5
cevap
186
göst.