0 oy
539 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından
Kızlar benim ikitane çocuğum var 3.cü bebeğime 23 haftalık hamileyim ve 4 yıl ara verdim. Ara vermemin sebebi normal doğum yapmak istiyorum. Aranızda sezaryan dan sonra normal doğum yapan varmı varsa beni bilgilendirin çünkü bu defa normal yapmayı düşünüyorum. Çok istekliyim nasip olursa doktorum son haftalara kadar bekleriz sancın olursa açılman olursa sana destek olurum dedi. 

14 Cevaplar

+1 oy
(10,754 puan) tarafından
Neden illa normal doğum diye diretiyosun hayırlısını iste normal doğum öyle çokta kolay değildir.

Ben 2 normal doğum dan sonra sezertan oldum ve hayatımın pişmanlığını yaşadım 

Keşke ilk 2 doğumunda sezeryan olsaydı diye
(50 puan) tarafından
Ben normal doğum diye diretmiyorım ayrıca sizin doğumu zor diye benim ki zor geçecek diye bir şey yok benim diğer bebeklerim de normal geldi ama son dakikada amalyata alındım. Bana amalyat daha zor geliyor ilk ki güzel her geçen sezaryan daha zor oluyor. Her insanın bünyesi bir değil sonuçta dediğim gibi ben zorlanıyorum Allah tan hayırlısını diliyorum. Buraya ssvd olan varmı diye merak ettiğim için yazdım
(10,754 puan) tarafından
Neyse pardon
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Betül cüğüm var ssvd sareslemom görürse mutlaka yazar güzelde hikayesi vardı ")) 

Bende ilk sezsryenimi zorunlu oldum iki sene sonra ikinciye gebe kaldım çok istedim normal doğum yapmayı ama sağlığım el vermedi umarım andın gönlüne göre olur herşey ") 
tarafından
Oh afiyet seker olsun canım benim cok tesekkur ederim ❤❤❤⚘⚘⚘ =* =*
(12,522 puan) tarafından
Tesekkürler canım❤️❤️❤️❤️❤️
(50 puan) tarafından
Tekrar anne Çokk teşekkür ederim canım benim.
tarafından
Rica ederim canım benim
(50 puan) tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(12,798 puan) tarafından
Biri vardı bursa ssvd olan inşallah görür postunu
(50 puan) tarafından
Öylemi inşallah görür canım
0 oy
(723 puan) tarafından
Genelde zaman da fazla olduğu için yaparsın diye tahmin ediyom canım.bi tanıdığım vardı 5 yıl ara sonra normal dogum yaptıydı gayette iyiydi .allah gönlüne gore versin inşallah 
(50 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim teşekkür ederim yorumun için bu arda yakını kaç sezaryan dan sonra normal doğum yaptı
(723 puan) tarafından
1 doğumdan sonra
(50 puan) tarafından
Anladım canım teşekü ederim ❤️
0 oy
tarafından
Bilgim yok cnm rabbim bir avazda kurtarsın seni inşallah
(50 puan) tarafından
Çok Teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
tarafından
Hiç zorlama bence. Ben mecburi sezeryan oldum acilmam olmadı suni verdiler keşke suniyi kabul etmeden önce sezeryan isteseydim 
(50 puan) tarafından
Yok tabiki zorlamam rabbim hayırlısını nasip etsin
0 oy
(8,110 puan) tarafından
Bunu doktora danışman gerekiyor. Her doktor yapmıyor canım
(50 puan) tarafından
Doktorum destekliyor canım bakalım hayırlısı olsun inşallah
(8,110 puan) tarafından
O zaman korkma Allah'ın izniyle güzel bir doğumun olur
(50 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(11,926 puan) tarafından
Dr desteklemesi cok guzel benım 2 dogum arası 5.5 yıl Dr direk sezeryan dedi
(50 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Doktorun eger destekliyorsa durumunda uygunsa tabi ki yapabilirsin. Çevremde çok var yapan. İkisinide tatmış olursun ne güzel :)
(50 puan) tarafından
İnşallah canım kısmet deniyecem bakalım inşallah olur
0 oy
(1,806 puan) tarafından
Ablamin  ilk bebegi normal 2. Sezeryan suan 3. Ye hamile 6 yil var arada doktor normal dogum  yapabileceğini  söyledi  ama tabi  o istemio
(50 puan) tarafından
Anladım canım hayırlısı olsun
0 oy
(12,522 puan) tarafından

Ben yaptım destekleyen Dr ile uygun şartlar gerçekleşirse yapabilirsin canım neden olmasın :) benimkiler arası 3 yaş 3 ay

Smdi 3.ye hamileyim kücükle arasında 23 ay olacak insallah aksilik olmazsa yine normal doğum istiyorum :) 

(50 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(105 puan) tarafından
Birçok doktor hamilelik takibine başlarken ben ssvedyi destekliyorum diye başlıyorlar. Sona doğru ilerleyen haftalarda kilo aldığını bebeğin 3 kiloyu geçtiğini rahmin hala hazır olmadığını vs söylüyorlar. İnan çok rast geldim adanada bütün arkadaşlarım ssvd için çabaladı ve hepsi de 2. Sezaryenini oldu maalesef. Bir arkadaşım hariç o ssvd destekleyen özel bir ebe ile görüştü. Doğumunun her anında onunlaydı masalar yaptı doktor bir şey söylediğinde kendisi de bilgili olduğu için hemen sezaryene aldırmadı vs. Evde suda doğum vs de yaptırıyor ama ssvdyi sadece hastanede yaptırıyor. https://instagram.com/ebesenayyazici?igshid=1ipp40jccrn2r bir göz at derim 
(50 puan) tarafından
Anladım canım bakalım kısmet olursa düşünüyorum
0 oy
(5,712 puan) tarafından
Benim kaynanam öyle yapmış 
(50 puan) tarafından
Ne güzel canım
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Helal olsun doktoruna zaten bizkm doktorlarin isine gelmedkgi icin heemen sezeryan yapıyorlar. Benim gorumcem yurt disinsa burda sezeryandan sonra hemen hamile kalanlar bile normal doguruyor turkiyede niye oyle sasiyorum dedi. Onlae farkli kadin degil ya sonucta. Ama bizm ülkemizde en kolay yol tercih ediliyor. Neymis dikis patlarmis. Hic sezeryandan sonra normal dogurup olen birini duymuyoruz degilmi. Rabbim sorsun hakkımızı. 
(50 puan) tarafından
Aynen canım çok haklısın kısmet olursa düşünüyorum doktorum bir sıkıntı çıkmazsa neden olmasın dedi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 335 göst.
0 oy
7 cevap 452 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Bedia (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
19 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eylul56 (1 puan) tarafından soruldu