0 oy
420 göst.
Diğer kategorisinde (2,020 puan) tarafından
Kizlar oglum 6 bucuk aylik 1 bucuj aydir ek gida aliyor. Yumurta sarisini tek yemedi hic. Bende pekmez ve kendi yaptığım cici bebeyle karistirip veriyorumcok guzel yiyor. Ama sorum şu ki hep boyle mi alışır  baska nasil yedirebilirim. 

9 Cevaplar

0 oy
(3,210 puan) tarafından
Çeşitlendirsen iyi olur canım çünkü hep aynı şeyi yemekten sıkılıyorlar omlet falan yapabilirsin. Avokado ile karıştırabilirsin labne ile karıştırabilirsin. Ne kadar seçeneğin olsa o kadar iyi. 
(3,210 puan) tarafından
Canım yumurta sarısını ayır içine bir tatlı kaşığı yoğurt bir tatlı kaşığı un koy evde varsa yulaf veya tam buğday unu daha sağlıklı olur. Tavayı zeytinyağı ile yağla. Rica ederim sağlıkla büyüsün bebişin.
(2,020 puan) tarafından
Canimbenim cok sagol yarin bu sekilde deneyecegim :*
(3,210 puan) tarafından
Inşallah sever kuzu :)
(3,210 puan) tarafından
Bunun içine peynir muz ekleyebilirsin bide pekmeze batırıp yedirebilirsin canım
(2,020 puan) tarafından
Insallah canim :)
-Reklam-
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Yumurtayı seviyo genelde bebekler canım yumurtanın sarisini ve labne peynir ayrı ayrı verebilirsin minicik minicik kopar ver ağzına labne peynir de ver o şekilde de yer ben öyle veriyorum bazen karışım yapıyorum şuan 8 aylık olduk yada yumurta labne peynir pekmez karışım da verebilirsin değişiklik olsun istersen şifa olsun kuzuya ☺️❤️
(2,020 puan) tarafından
Cok sagol canimn tesekkur ederimm , labneyihazir versem bir sorun olur mu kuzum, bi de su kullanarak pankek yapip kucuk kucuk koparıp versem yiyebilir mi acaba 1 tane disi var şimdilik
(1,862 puan) tarafından
Ohh maşallah bizim daha dişler çıkmadı evet ben hazır kullanıyorum canım arada azcik ekmekte veriyorum yedirken minnacık hem tok tutar hemde yutmayı öğrenir ☺️
(1,862 puan) tarafından
Labne yumurta pekmez böyle karıştır öylede seviyorlar canım ❤️
(2,020 puan) tarafından
Tamamcanim cok tesekkur ederim ❤
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Canım omlet olur pankek olur Alışana kadar dediğin kahvaltıda verebilirsin yesin diye az yemesi geliştikçe cesitlendirirsin. Kendi yaptığın lor peyniri katarsin içine olur yani
(2,020 puan) tarafından
Tamam canim cok tesekkur ederimm
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Pnakek yumurta haşlama   yapıp sütle yumuşatıp verebilirsin  omlet peynirli zeytinli  yapabilirsin
(2,020 puan) tarafından
Tamam canim tesekkur ederimmm ,
(5,331 puan) tarafından
Rica ederim kuxum
0 oy
tarafından
Bide labne ile dene canım onuda sever bence sevmesede yapacak bi şey yok bebekler bir dönem bazı tatlara takıyorlar sürekli yiyorlar sonra bırakıyorlar 
(2,020 puan) tarafından
Canim labneyi hazir versem bi sorun olur mu
tarafından
Yo bir sorun olmaz canım
0 oy
(13,536 puan) tarafından
Labne ile lor ile karıştır canım yavaş yavaş arada sade olandan ver 
(2,020 puan) tarafından
Tamam canimm
0 oy
tarafından
Benimki hep böyle yiyor.. Nadirdir değişik değişik yediği 15 aylık 
(2,020 puan) tarafından
Anladim canim tesekkur ederim
0 oy
(11,942 puan) tarafından
Ben labne ile karıstırıp veriyordum pek yiyiyor Du kızım
(2,020 puan) tarafından
Sadece labne ve yumurta sarisi karisimimi kuzum peki labneyi hazir kullansan bi sorun olur mu
(11,942 puan) tarafından
Ben hazır aldım hep birsey de olmadı
0 oy
tarafından
Peynir felan da katıp yedierebilirsin canım peynir içine biraz ekmek içi yumurta sarı 
(2,020 puan) tarafından
Aa taman canimm sagolasin
tarafından
Lor peyniri veya tuzlu peynirin varsa suda beklet Bi gece önceden sabah kahvaltıda ver
(2,020 puan) tarafından
Tamam canimm

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 354 göst.
0 oy
7 cevap 287 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 225 göst.
18 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy