0 oy
1,051 göst.
Diğer kategorisinde (281 puan) tarafından
Meraba kızlar ben gebelik bölümüne uyeyim ama burayıda hep takip ediyorum yakında doğum yapacağım inş annem rahatsız olduğundan doğumda yanımda olamayacak Kayinvalidem gelecekti bakmaya ama sürekli erteliyor bu gidişle gelmeyecek gibi ve benim ilk gebeliğim biraz tedirginim benim gibi olupta bebeğine tek bakan var mı? Merak ediyorum galiba birazda morale ihtiyacım var....

24 Cevaplar

0 oy
(1,353 puan) tarafından

Bakarsın canım merak etme benim annem 5 gün yanımda kaldı sonra çalıştığı icin o kadar izin alabilmişti gitti kayinvalidem vardi 20 günlük olana kadar ama oda rahatsız zaten bacaklardan pek hareket edemiyor yani bi faydası olmadi bana sonra hep bebeğimle yanlizdim  çokta güzel baktım :D

-Reklam-
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Bakarsin tabikide bnm yanima geldiler ama sadece yemek flan yaptilar bebegimle hep ben ilgilendim
0 oy
(1,934 puan) tarafından
Canım benim annem baya uzakta ben Mustayim o Balıkesir  Edremit te bende ilk önce tedirgin olmuştum ilk cocugumda sonra kendi kendime dedimki küçükken bebeğimiz oynarmis gibi dusuneyim hem eğlenceli hemde kolay olur diye Rabbim güç kuvvet verdi aynen böyle yaptım sende dene canim
0 oy
(6 puan) tarafından
Canm ınankı Allah yardımcı oluyo ben bide 2 tane emelyat üst usde geçirdim hastaneden geldım hep yanlız oldum her seyinde yalnızdim. Şimdi 5 aylık şükürler olsun alisdik bir birmize sezaryandan bide kiseyede ihtiyaç duymadım valla iyikide kimse olmamış ınankı lohusa kafasıyla kimseyi çekemedim)

İlgili sorular

0 oy
149 cevap 2,089 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde EceAtlas (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 184 göst.
25 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Fatma3400 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
23 Mart 2023 Aile kategorisinde balporsugumom (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 653 göst.