0 oy
630 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15,102 puan) tarafından
Selsm kızlar eşim 15 günlüğüne Aydın a çalışmaya gitmşti ve işleri erken bitti 9 günde geldi 

Bu 9 gün içinde haynanam ne aradı ne çocukları sordu ne bi ihtiyacınız varmı eksiğiniz varmı alıyim dedi küçük oğlum hastaydı haberi bile olmadı aramadığı için . Eşim cumartesi akşamı geldi ve hiç anne babasını görmeye gitmedi defalarca git deneme rağmen 

Eşim gelirken 5 kilo zeytin 5 kiloda kuru incir getirmişti bunlar arabayı kaynanamın kapısına park ettiği için kaynanam bunları eşimden almış şimdi ben ne yapıyim eşimi zorlada olsa kaynanamlara götüreyim bana akıl verin

14 Cevaplar

0 oy
(2,564 puan) tarafından
Esin istesin sonucta ona getirmemis amaan varya nefret ediyorum yakin oturmaktan
(15,102 puan) tarafından
Zeytininde değilim eşim gitmedi yaa kaynanam demezki ben onlara gmz kulak olnadım oğlumda gücenmiş demez srnra izin vermedi diyecekler
(2,564 puan) tarafından
Açıkca söyleyecek boşver gitmesin daha iyi değil mi eşin arkandaysa ne mutlu sana
-Reklam-
0 oy
(17,445 puan) tarafından
Esin istesin evine aldım ben diyerek 
(15,102 puan) tarafından
Ben daha çok  eşim anne babasını görmeye gitmesi için ısrar edeyim mi diye sordum
0 oy
tarafından
Annesinin evine ugrasin en azindan yarisini alsin gelsin
(15,102 puan) tarafından
Bende dedim olsun ben herşeyin üstesinden geldim boşver git diyeyim mi
tarafından
Cnm birlikte ugrayin 5 dk oturun yarisini alin gelin
(15,102 puan) tarafından
Akşam yine konulutum hastaymış ben bşrazdan çıkıcam bi uğrayayım eşiöide akşam gitsin
0 oy
tarafından
Zorla almamıştır eşin vermiştir ama kaynanan sana da gönderir bence hem eşim sadece senin adına mi almış yoksa annesine de mi 
(15,102 puan) tarafından
Kız ben onu istemiyırum gönderir göndermez ilhilenmiyırum ailesini görmeye gitmedi yaa Allah var içten iöe çok srvinfim ana gitme demedim hit diye usrar ettim gitmedi sonra Semra göndermedi olacak
0 oy
(390 puan) tarafından
Aynen eşin istesin canım sonuçta eşin size almış yani sen istersen ayıp olur ama oğlu isterse olmaz
(15,102 puan) tarafından
Eşim istemez artık ona kalmış bende tenezzül etme
0 oy
tarafından
Ayy bnmki bn demesem ne arar ne gider  damat sanki :D amn götür götür sonra gelin istemio herhalde gelmesini der 
(15,102 puan) tarafından
Bende ondan korkuyorum
0 oy
tarafından
Giderim kapısına bi gün olsun öldünüz mü kaldınız mı diye sormadın oğlum hastalandı haberin bile olmadı şimdi utanmadan kocamın bize getirdiklerine mi el koyuyorsun ver onları senin hakkın değiller der önce onları alırım sonra da oğlun bu ilgisizliğin ve yüzsüzlüğün için git dememe rağmen sizi görmeye gelmek istemiyor git oğlunun gönlünü al ana oğul arasına giremem ama lütfen rica edicim benden ve bnm rızkımdan uzak dur der dönerim.. Gelin göndermedi mi diyecekler aman desinler oğlunuz kılıbıksa ben napıyım der güler geçerim :))))
tarafından
Ha bide sen barıştırırsın yine sen kötü olursun o yüzden tavsiye etmem girme aralarına tecrübe ile sabit..
(15,102 puan) tarafından
Yok kız ne yaptın kaynanam kalpten gider  yazık kaynanamın huyunu biliyorum
tarafından
Valla sessiz kaldıkça da üstüne geliyolar önceki gün bende görümcemi bi haşladım 2 gündür sesi soluğu çıkmıyor zaten içlerinde bi en küçük görümcem medeniyet görmüş geri kalanı kara cahil ve senin kaynana gibi gelene el koyma peşinde cingan gibi
0 oy
tarafından

Sen git normalde de gidiyorsan eğer eşini de işte zeytin incir almış sizdeymiş diye sanada veriyim istersen anne de :D fenalık öyle olmaz böyle olur valla hiç çekinme direk böyle de

(15,102 puan) tarafından
Şimdi gittim geldim hastaydı üzüldüm
0 oy
(410 puan) tarafından
Israr etme sen diyecegini demissin belliki sevmedigi yonleri var arayip sormadigina gore anneside oyle bosver
(15,102 puan) tarafından
Eşime diyeceğimi dedim artık kendi bilir ben oğlumu yatırıp ayak üstü gidip geldim hastaydı
0 oy
tarafından
Bacım dertsiz başına dert atıyon bırak gitmesin adam haklı bi kere olsun arar sorar insan
(15,102 puan) tarafından
İnsan sorar ama kaynanam sormadı bile
tarafından
İşte oğlu da ondan gitmek istemiyo olabilir boşver gönderme zorla. Kendi isterse gifer
0 oy
tarafından
Ayyy nefret ediyorum böyle kadınlardan nasil sormadan alıyor ya belki başkasına getirmiştir 
(15,102 puan) tarafından
Öykedir kaynanam maalesef
0 oy
(16,304 puan) tarafından
Bence gidin ama lafını da söyle 
(15,102 puan) tarafından
Gidip geldim bile
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Sonuçta sen git demişsin. Israr etmenin bir anlamı yok canım. Erkeği zorla ailesine göndermek de saçma. İsterse gider zaten. Bence hiç bir şey yapma gitmek isterse gitsin. Sen ne git de ne gitme de. Giderse de surat asmazsın böylece mesele de olmaz. 
(15,102 puan) tarafından
Kız dayanamadım oğlumu uyutup gittim hastaydı
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Götürme bırak ne çektiğini sen bilirsin ne demek arayıp sormamak meraktan bile olsa gelmesi gerek. Boşver ısrar etme eşine sen pişman olursun
(15,102 puan) tarafından
Brn gidip geldim hastaydı çok üzüldüm akşam rşime söylicem ana ısrar etmicem
(2,127 puan) tarafından
Aynen bosver

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,034 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,222 göst.
0 oy
15 cevap 1,032 göst.