0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Merhaba, 1 buçuk aylık bebeğim sürekli olarak emiyor memeden ayrilinca uyanıyor ve agliyor doymuyor diye mama da veriyorum yine emmek istiyor emme harici uyumuyor. Sürekli göğsümde tutuyorum gün boyu ne is yapabiliyorum ne bisey. Bi artik yorulunca 4 saat araliksiz uyuyor o kadar. Emzik de tutmuyor. Nasil uyku düzeni oluşur 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kilo alımı nasıl 
(11 puan) tarafından
En son kontrolünde normaldi, günde 4 5 kere de çiş yapıyor
-Reklam-
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Yenidogan zaten doydugunu anlamaz ve emzik tutmadigi icin seni emzik olarak kullaniyor.Avent in emzigini kullanmani oneririm
(11 puan) tarafından
Evet beni emzik olarak kullanıyor ama takatim kalmadi artık ne göğsümde ne belimde ne kolumda
(6,198 puan) tarafından
Bi aventin emzigini deneyin anne meme ucuyla ayni oldugu icin bebekler hemen kavriyor ve gazli bur bebekse prebiyotik+gaz ilaci kullan her gun ayni saatte
(11 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
tarafından
Gaz sancısı felan vardır canım 
(11 puan) tarafından
Gazını çok da güzel çıkarıyor aslında
0 oy
tarafından
Bebek sade e açlıktan emmez ki canim gazi vardır güven sorunu vardır kendini güvende hissetmek için gaz sancısını unutmak için de sürekli emmek ister bebekler biraz yüz üstü yatır dizlerine sırrını sıvazla ayaklarını topuklarına değdir gazını çıkart rahatlayacaktır inşallah 
0 oy
tarafından
Mama doktor tavsiyesi ile mi veriyorsunuz? Emzik kullan. Seni emzik olarak kullanıyor sanırım. Kızım da 1 buçuk aylık. Uyku zamanı beşiğine yatırıp emzikli uyutuyorum. Emziği almak istemediği zamanlar uyumuyordu. Şuan uyuyor.
(11 puan) tarafından
Kendi kafama göre kullandim mama. Emzik de almıyor kesinlikle emzik verince anliyor iyice sinirlenip hircinlasiyor
tarafından
Kafanıza göre mama kullanmanızı anlamadım. Anne sütü en sağlıklı olan besin. Doktor da kullan dememiş. Neyse annesi olarak siz bilirsiniz tabi.
0 oy
tarafından
Dha o açlık tokluk bilmio cnm emzik ver azcik raht edersin bn öyle yaptm rahtladm azcik
tarafından
Aç mı acaba o zaman cnm aç olblr
(11 puan) tarafından
İşte o yüzden mama da  veriyorum ayni yine
tarafından
Bilemdm cnm ya gaz fln dgl dmi kolik bebekde dgl
(11 puan) tarafından
Yok degil
tarafından
Bilmiom cnm ya :/
0 oy
(8 puan) tarafından
Birebir aynı sorunu yaşıyoruz canım 55 günlük erkek bebeğim. Sürekli ağlıyor ortalığı yıkıyor. Altını açıyorum ağlıyor hemde katılırcasına. Ancak memede susuyor. Emiyor mamada veriyorum karnı tok altı temiz gazı çıkmış olmasına rağmen yok durduramıyoruz eşimle ben. Emzik almıyor zorlayınca dahada sinirleniyor. Hiçbir işimi yapamıyorum şuan bile yatırdım 5 dk önce kımıl kımıl uyanmak üzere. Gündüz uykusu hiç yok akşam 21:00 gibi 1 e kadar uyursa 3 saat ancak uyuyor. Ben çözemedim valla. Ne doktorlar bişey anlıyor. Ne başka biri. Hatta yakınlarım geliyor onlar bile şaşırıyor bu çocukta bişey var diye. Hangi doktora götürürsem götürdüm kolik gazı var bilmem ne birsürü bahane. Gazını çıkarıyorum diyorum yok çıkartmıyorsun diyor ne yapacağımı şaşırdım artık çok perişan haldeyim
(11 puan) tarafından
Kimseye derdimi anlatamamak beni daha da yıprattı. Bebektir aglar bebektir meme ister demeleri sinir bozucu. Evet doktora da götürdüm bisey yok. Bende caresiz kaldim gerçekten.
(8 puan) tarafından
Canım merhaba tekrardan 2 gündür sabırla şunu denedim mamayı azalttım. Günde 7-8 biberon veriyordum en fazla 2-3 e düşürdüm. Çocuk biraz rahatladı gibi. 1 kaç güne 1-2 biberona düşüreceğim emzireceğim sık sık. Bu bebeleri bence mama perişan ediyor. Tolere edemiyor çocuklar. Mamayı sık verirken çocuk kusmaktan kendini alamıyordu mama azalınca kusması azaldı. Şimdi sütümü sık veriyorum akşama doğru gözlemledim çocuk rahat gaz yaptı uslu durdu yatakta kımıldamadan uyudu. Bi dene canım ağlıyor diye mamayı verme çocuğa sütüm gelmez diyede endişelenme bol sıvı tüket. Emzirmen arttıkça sütünde artar. Mamayı mümkün oldukça vermemeye çalış canım belki faydası olur
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Cnm bebegin daha ufak seninle iletisime gecmek istiyor onuda emerek yapiyor 3 4 ay olana kdr idare etmelisin
(11 puan) tarafından
Cok yıprandım ama emdikten sonra kucagimda uyusun ona da tamam ama sürekli emdigi icin doğru pozosyonda oturamiyorum yatamiyorum vs. Benimde dinlenmem lazimki iyi bakabileyim bebege
(3,024 puan) tarafından
Cnn intden farkli emme pozisyonlarina bak benim kaynana hep yatarak emziriyodu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
27 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 286 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,468 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 408 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 722 göst.
23 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Eylem ahmet (235 puan) tarafından soruldu

411,216 soru

12,377,858 cevap

42,972 kullanıcı

Kategoriler

...