Merhaba kızlar sabah post paylaşmışdım görümcem gelecek diye Sabahdan temizlik yaptım he yeri sildim süpürdüm görümcem geldi Kendini beyenmişin teki Gökçe nasılsın ay çok kilo almışsın Ya kadın bir ayakkıbını çıkar sonra söyle Ay ev tozun içinde hiç bu eve bakmıyorsun Dedim hamileyim dediki Aa gerçektenmi karnın niye yok yoksa benim saf kardeşimi kandırıyorsun Tamam tamam geç dedim geçti sonra dedi sana öyle hediyyeler aldım öyle hediyyeler aldım
Şekerbura çay verdim diyor Ee yemeye ne var Söyledimki doktor diyor çok ayakta durma Kadın hiç brj şey demiyor Börekden getirdin diyor Ayy pişmemiş sanki Başım ağrıyor diyorum Hiç bir şey demedi Sonra oturduk diyorki kardeşim bu halıya ne kadar para verdi ama hiç temizlemiyorsun Eşimde dedi zaman ben banyodan temizlik eşyalarını getiriyim sen temizle bizde görelim Görümcem dedi Ama ben misafirim Eşimde ama o hamile
Neyse sustu Sonra hediyeleri çıkardı Bir tane buluz çıkardı Sonra dedi Ay keşke daha büyük bedenini alsaydım sen buna sığamazsınki Obur tavuk olmuşsun
Bende artık dözmeyib:TAMAM TURŞU YAPMAKDAN İYİDİR DEDİM BAZILARI KAÇ YILDIR TURŞU YAPIYOR
Sonra dedim ben duş alıcam sonra eşimin arkadaşının doğum gününe gidicez geldiyin için sağ ol gittiyin için minnettarım (Artık onu duydu bilmiyorum)Sonra buluzu giydim Allah'ım nefes alamadım şimdi fotoğrafını koyucam
Bu aldığı buluz
Birde düğünümüze gelmemişdi diye Altın kolye aldı onuda vererken KARDEŞİM İÇİN VERİYORUM DEDİ
Bbuda Aldığı hediyye
Tamam çok teşekkür ederim ama o buluz ağrıma gitti sanki benle alay etti KİLO ALMIŞSIN,KARNIN YOK,BODUR TAVUK
GERÇEKTEN GİTTİ ÜSTÜMDEN BÜYÜK YÜK KALKDI