0 oy
1,525 göst.
Diğer kategorisinde (2,770 puan) tarafından
https://photos.app.goo.gl/eio3Ks9n2KP7aVEV9

https://photos.app.goo.gl/G2EsjZLM7uv8SjFG8

https://photos.app.goo.gl/NEM6BQkdC7UGgb7r5

Daha tam yerlesemedim yerlestigim kadariyla benim de isime geliyor aslinda cunki esim pazar gunune kadar geceleri ise gidicek bidahaki hafta gunduze geciyor o zamana kadar tamamen yerlesriz eaimde gece yanimda olur boylelikle

Linclemeye gelenlerin agzinin payini veririm artik yeter 

44 Cevaplar

0 oy
(2,039 puan) tarafından
Yerlesirsin yavaş yavaş acele etme bi ucundan başla arkası gelir nasıl olsa Allah yardımcın olsun 
(2,770 puan) tarafından
Ben mutfagi yapiyorum zaten sadice o bile yetiyor esimde buyuk esyalari hallediyor yavas yavas bitircez insAllah
-Reklam-
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Genis genis ne guzel canim. Hele bahce kocaman oraya bir el atsan ne guzel bir bahce olur oh mis. Gule gule oturun agiz tadiyla insallah 
(2,770 puan) tarafından
Mutlaka canim bahceyi ciceklerle donatcam minik bir bolumede sebzelik yer yapicam
(2,265 puan) tarafından
Oh en dogalindan afiyet olsun:)
(2,770 puan) tarafından
Sagol canim
0 oy
tarafından
Güle güle huzurla otur canım rabbim ağzının tadını bozmasın
(2,770 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
tarafından
Bahçeye bayıldım
(2,770 puan) tarafından
Gel canim birlikte biseyler yapalim bahcede
0 oy
(14,522 puan) tarafından
Kim ne diue lincleyecek ki Güle güle otur canım
(2,770 puan) tarafından
Daha onceki postlarimda niye evini atiyon biz senin evini gormek zorundamiyiz gibisinden soyleyenler oldu canim o yuzden dedim izlemek istemeyen girmesin posta
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Bahçene bayıldım canım ne güzel çocukların rahat rahat oyun oynar piknik yaparsınız evinizde çok güzel maşallah güle güle oturun inşallah nice lüks evler var içinde aile yok huzur yok 
(2,770 puan) tarafından
Coook aktivite var canim evde insAllah herseyi yavas yavas duzene sokup rahatliycam
0 oy
(3,997 puan) tarafından
gulegule oturun , esyalari toparlayinca cok guzel olur . bahceyi de kullanirsiniz , cocugun buyuyunce bahce de cok guzel oynar 
(2,770 puan) tarafından
Evet canim en cokda zeyneble eymene yariycak ev bahcesiyle falan
0 oy
(12,900 puan) tarafından
Ben çok ev değiştim canım hepsi de iyi evlerdi ama ya sesten ya gürültüden ya siteden hep şikayet ettim,eşimi bile bıktırdım. Ama senin şu tavrın inan ders gibi ben cidden mutlu olmayı bilen bir kadın değilmişim 33 yaşında sanırım ablan Olurum ancak bana bir kusurumu gösterdin. Tebrik ederim seni huzurun eksik olmasın yuvanda. 
(2,770 puan) tarafından
Oyle deme canim illaki vardir bi baska sebebin cikmak icin  aslinda ne eve ne esyaya ne dunyaya hiic heveslenmedim rabbim oyle bir insan olmamida asla nasip etmesin insAllah seninde hep boyle olur canim
0 oy
(7,485 puan) tarafından
Diger evine goe cook guzel canim mutfak dolaplari falan düzenli bir yerleşimi miss gibi olur hele yaz geldi bahce iyice yeserecek cocuklar icin harika alan. Rabbim huzurunu daim etsin insaAllah bidahi taşınman kendi evine olsun insaAllah❤
(2,770 puan) tarafından
Mutfagi bitirdim canim tamamen dolablar full dolu bir yerler ufak tefek esyalarin toplanmasi flan kaldi iste
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Ben izleyemedim ya açılmıyor nedenki
(2,770 puan) tarafından
Choromeden ac canim
0 oy
(2,509 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım 
(2,770 puan) tarafından
Sagol canim benim
0 oy
(707 puan) tarafından
Güle güle otur.Rabbim daha güzellerini nasip etsin.İnsallah iyi güzel bir ev sahibi olursun.Allah yardımcın olsun.
(2,770 puan) tarafından
Amin canim insAllah
0 oy
(441 puan) tarafından
Gule gule otur canim. Allah yuvandan  huzuru eksik etmesin. Yavas yavas yerlesirsin.  Esyalari içine atmışsın ya gerisi kolay. Hamilesin kendini yorma. Yardim edecek birileri yokmu
(2,770 puan) tarafından
Esyalari bir gun icinde o evden topladim esimde ogleden sonra ayni gun burya koydu isde bu yuzden ben gec kaldim yerlesmede cunki ev temizlenmedi esyalar hep ayni yerlere koyuldu
(441 puan) tarafından
Yapılır canim stres yapma. Hepimiz gectik bu yollardan. İstiyoruz ki anında hersey olsun ama maalesef bu mümkün degil
0 oy
(260 puan) tarafından
Bahçe çok güzel keşke benimde böyle bir evim olsa ya güya köyde yaşıyoruz bahçe falan yok orada yazın ne eylenceler olur ama güle güle oturun neresi burası İstanbul içi mi acaba kira ne kadar bide yerler beton heralde çok dikkat et vallla çocuk bu hemen hasta olur mümkünse eski halin varsa onuda alttan ser sobada benim içinde çay demle iç 
(2,770 puan) tarafından
Yere musamba serdik canim uc tane hali alicaz kisin o odayi full hali sericez tamamen
(2,770 puan) tarafından
Eskisehirdeyim canim ben onceki ev 250 kiraydi adam 300 yapinca o evden cikdik bu evde 350 kira
(260 puan) tarafından
Güle güle oturun valla çok imrendim inşallah bizde böyle ev buluruz ya ne diyim
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Güle güle otur canım cocuklarin çok şanslı böyle bahçeli bir eve sahip oldukları için bizim çocuklar beton yığını içinde büyüyor 
(2,770 puan) tarafından
Sukur canim bahcesiz ev istemiyroum ya bajce oldumu o insandan daha lüksu olmuyor
(7,441 puan) tarafından
Kesinlikle haklısın canım hayalimiz bir bahçeli evimiz olsun
0 oy
(44,924 puan) tarafından
Ağız tadıyla huzurla güle güle otur canım ❤️
(2,770 puan) tarafından
Amin canim sagol
0 oy
tarafından
Nerede oturuyorsunuz kız ne güzelmiş öyle bahçeli felan. Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah 
(2,770 puan) tarafından
Eskisehirdeyim canim sukur butun evler boyle bahceli
0 oy
tarafından
Kaç yıllık evlisin canım 
(2,770 puan) tarafından
6 yil oldu canim agustosda 7 olucak insAllah
tarafından
Öyle mi maşallah nice yollarınız olsun keşke benimde böyle bahçeli müstakil bı evim olsa
0 oy
tarafından
Ah o bahçeye ömür verilir yazın köşeye domates biber ekiceksin bir iki de ağaç çocuklara salıncak kurarsın gönüllerince gezer oynarlar hatta ben olsam bahçenin bir köşesine çadır gibi kullanmadığım çarşafı falan gererim alta da bir minder oynasınlar sabah akşam. Ev çok çok güzel şimdi hangi ev böyle ki? Hepimiz siteler de apartmanlar da sıkışıp kaldık. Gönlümüzce hareket bile edemiyoruz. Bu evle en doğru kararı vermişsin. Benim eşim de hep böyle bir yer istiyor ama kısmet olmadı bize. Rabbim sağlık sihhatle bolluk bereketle huzur mutlulukla oturmak nasip etsin ♥️♥️
(2,770 puan) tarafından
Bir koseye kumes bir koseye minik bahce agaca bir salincak masa sandalye yaninada cay semazeni pencere önlerine de minik menekseler nergisler koyucam insAllah
tarafından
Ohhh ne güzel vallahi kıskandım sanki birazcık :))
0 oy
(445 puan) tarafından
Linçlemeye gelenler emin ol senden daha kötüdür ne kadar kira veriyosun canım
(2,770 puan) tarafından
350 kira canim onceki ev 250 idi 300 yaptilar bizde cikdik ordan cok kotuydu bu gene iyi sukur
(445 puan) tarafından
Özele gelirmisin kuzum

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 1,684 göst.
12 Ekim 2023 Aile kategorisinde Zxcvbnm09 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 826 göst.
4 Şubat 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 475 göst.
12 Eylül 2022 Aile kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu