İkimizde bebikler uyuyoruz
Cok şükür ikimizde horlamiyoruz.
Ama babam bir horlar ev inler o derecede anneme Allah yardım etsin
VAlla eşim horlar sanki evdr 10 adam yatıyor. Oğlun aramızda uyuyor elimi uzatamıyorun ayağımla tekme vuruyrun 10 dan geçiyo tekrar başlıyo yaaa dün gece duramadın burnunu sıktım adamın
Birgün bir horluyor bir horluyor gece uyku semesine tekmeyi bi koymuşum sıçıkkk gibi yapışmış yere bi kalkdım bakdım bana bakıyo dik dik valla büyük kavga çıkacakdı sonunda yasdığını aldı gitti odaya bende hiç yok çok şükür öyle bişey çok büyük tartışma oldu aramızda bu yüzden uyku kalitem alt üst oldu doktora gitti şimdi gece yatacak hastanede uyku apnesi varmış bakalım duracak mı horlaması
Eşim çok yorgunsa horlar. Ben de 25 ci haftada beslarim kükremeye. Astimim zorlaya başlar
Ayy geceleri sinir kirizi geciriyorum yan yat diye duz yatinca horluyor eskiden hic horlamazdi 6 aylik hamileyim 6 aydir horluyo adam bilerek yapiyor gibi delirmek uzreyim
Ben aşırı horluyorum burnunda et ve astimim var. Gecen esim kaldırdı sağ tarafına yat diye. Sabah sordum cok mu horladim diye işi parkeci rüyamda parke makinesi çalışıyordu bi uyandım senmissin diyor
Eşim horlar hemde nasil
Sırayla horluyoruz hahahaha daha doğrusu ben çok yorgun olunca horluyorum ama benim horlama onunkinin yanında sinek vızıldaması eşimde bu aralar horlamayı kesti
1,486,718 soru
24,305,341 cevap
344,356 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın