0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Haftaya 4 aylık olacak inşallah. Zaten meme reddi var çoook zor emziriyorum sürekli kafasını geri atıyo bi tek uyurken emiyor diyebilirim. Şimdi yine uyuttum öyle emzirdim. Uyurken bile 5 dk emdi yine geri attı kendini emmiyo. Doyar mı ki yaa 5 dk ile. 

5 Cevaplar

0 oy
(1,429 puan) tarafından
Doymaz yorulur göğsünde beklet alır geri o
tarafından
Çok denedim ya yok asla almıyor öyle bi kafayı atıyo ki geriye. Ama göğüsü boşaltıyor 5 dk içinde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çene yorulduğu için bebk emmiyodur seni
tarafından
Meme reddi olduktan sonra bu süre kısaldı eskiden daha uzun emerdi. Şimdi uyanıkken emzirmek mümkün değil asla emmiyo ne zaman geçecek bu dönem çok zor ya
tarafından
Rahatlatıcı dua ac göz teması kur ve gergin olma bebgin hissediyo ve severek emzir emmek istemese bile severek seslen emicek seni
tarafından
Çok şükür sakin bi bebek. Zaten gözünün içine baktığım için emmiyo. Sürekli güldüğü için emmiyo gibi
0 oy
(11,803 puan) tarafından
Ya benşm kide oyle 5 d emiyo zart uyuyo ama günde dün saydım 18 kere emiyor 5 dk 5 dk. Benşm oglan diyetisyen olacak galba sık sık az az yiyo =D
tarafından
Benim de 24 saat içinde 10-12 defa emiyor ama bu aralar çook zor emiyor sürekli gülüyo gülmekten emmiyo :)
(11,803 puan) tarafından
Kız benim sabah 10 dan aksam 7 e kadar o 18 kere
tarafından
Hadi cannım :)) maşallah e kilosu nasıl. Benim bebeğim sürekli kusuyo çok fazla var kusması
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Benim kızım şuan 5 buçuk aylık yaklaşık 3. Ayından beri oda öyleydi 4 . Ayında sofira sıfır kilo almıştı hiç emmiyor kafasını çekiyor sanaki dovmusuz gibi ağlıyordu sdc uyurken beş DKK emiyordu doktor mama yazdı şimdi biberon tutmuyor bizde kaşıkla besliyoruz hala bile zar zor uyurken emiyor sdc birazcık aldı bu ay oda mamalar sayesinde haatta bir iki cici bebe ye su ekleyip onuda veriyorum kaşıkla günde bir sefer o şekilde birde mama veriyorum bir sefer birde azikcik emiyor şuan 6 kilo faln
tarafından
Ya bizimki ağlamıyo aksine gülüyo o yüzden emmiyo. Kilo alımı şükür iyi
0 oy
(11 puan) tarafından
Emme gücü fazladir belki 5 dk da emiyor olabilir
tarafından
Öyle galiba ya yoksa huzursuz olur dimi doymasa
(11 puan) tarafından
Evet benim kizim hep 5 dk emer kilo alimi iyiye dert etme
tarafından
Tamam canım sağol

İlgili sorular