0 oy
1,485 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (311 puan) tarafından
Kızlar benim 8 senelik Bi arkadaşım var kankamdi yediğim içtiğim ayrı gitmezdi 8 senelik evli ve çocugu olmadı geçen yıl tip bebek ile kucağına aldı şuan 5 aylık fakat arkadaşım hamileligimde çok değişti bide 8 senedir eşiyle anlaşamıyor eşi alkol alır. Gece gündüz çalışmaz eve para getirmez yaptığı işi batırır ayrıca eşimin çocukluk arkadaşı kocası ve bu 7 senedir biz hep biryere lee giderdik gezerdik herzman birlikteydik ama son bu 1 senede hamileligimde sayarsak 2.sene Bi değişti bizi yemeye başladılar parasal olarak eşim arkadaşına kendi parasıyla giyimi dükkanı açtı ona verdi ama. Tabi paramızı aldık ortaktır ortaklıktan çıktık eşime karşı sanki yakın davranma bakışma konuşmaya çalışma şakalar. Falan yapmaya başladı 1 senedir daha çok hissettim ben geçen sene bu aydan sonra hicc evine gidip gelemedim oda 2 3 defa geldi gozmu deydi sözümü deydi bilmiyorum o gelip gittikten sonra biz kötü olmaya başladık eşime çekici bakmalarını gördüm bana sürekli aranız çok iyi seni seviyor çok ii Bi koca. Sana VS şeyler söylemeye başladı 1 senedir en son geçen hafta bugün bize geldi ve annelerde vardı eşimde öğlen yemeğe geldi sofra başındayken eşime karşı çok dik çekici bakıyormuş Bn fark etmedim annem ve erkek kardeşim fark etmiş annem ogun yemekten yarıda kalktı mutfağa gitti ve sinirlenmiş annem zoruna gitmiş eşim gidene kadar uzun uzun bakmış hep bnim 1 senem eşimle kötü geçti çok kötü şeyler yaşadım boşanma kararları bile aldım ama şuan çok şükür düzeldik çok iyiyiz bana karşı baya düzeldi  evlendiğimde beri kaynanam tarafı ve benim tarafım herkes bana o kadıni sevmiyorum onda tuhaf biseylee var ilerleyen zamanlar da çıkar senin eşine sana karşı bakışlarını beğenmiyorum sizinlr paranız için görüşüyorlar o kadın pek tekin Bi kadına benzemiyor VS şeyler söyledi ller ama bnde arkadaşlığımı zi kıskanıyorlar istemiyorlar diye böyle söylüyorlar sandım ama bunları söyleyenler arkadaşımı tanımıyorlar sadece 1 kere aynı ortama denk geldiklerinde sonra söylediler en başta kaynanmm gil hiç sevmedi beni çok uyardılar yuvam yıkılır uzak. Dur onlardan diye ama kaynanam gil arkadaşlik gibi şeyleri hiç sevmezler istemezler benimde sevmiyorlar aramızda ii değil ya oyuzden onlarda istemiyor diye de böyle söylüyorlar diye düşündüm fakat ben artık onunla görüşmek istemiyorum. Arkadslimi bitirmek istiyorum nasıl bu konuşma yapmalıyımne olursa olsun  kırmadan incitmeden bitirmek istiyorum..  Sonuçta yuzyuze davnranilan kötü bisey geçmedi aramızda 

32 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
Korona oldum de doktor uzun bi süre geçemeyecek demiş de bidaha görüşmeyelim de:))))
-Reklam-
+8 oy
(136,676 puan) tarafından
neyini kirmiycan kocani ayartsa ne yapcan 
(2,320 puan) tarafından
+++ Allah uzak tutsun öyle arkadaşı.
(781 puan) tarafından
+++Öyle bakıyorsa belkide ayartti sevda bilemeyizki
(826 puan) tarafından
Ben yazıcaktım yaa ne incinmemesi yaaa hemde öyle bir kırarımki kalbini deöil bi yerleini hemde
+3 oy
(52,247 puan) tarafından
usenmedim hepsini okudum. hem diyosun kocama kötü bakiyo hem diyosun kirmiym kır gitsin ne olacak
(5,724 puan) tarafından
Kuzum♥️♥️ canım
(7,479 puan) tarafından
Dogru soze ne denir ikbalim. Kirmayim diye dusnurken kadinin kocani ayarlar ozaman ah kafam dersin canim. Arar acma gel der gitme afedersin oda bir olur iki olur esek degilse anlar:))
Bu arada sibelim aynurum ikbalim tum guzellikler bir yorumda birlesmis ayrintiyi yazmasam olmazdi☺☺❤ seviliyorsunuz canlar❤❤
(2,320 puan) tarafından
Hilalcim o senin güzelliğin canımın içi ❤️❤️☺️ ikboşuma da ❤️❤️
Aynuru da yorumlarda görüyordum ama ismini şimdi öğrendim ❤️❤️☺️
(5,724 puan) tarafından
Nihanim çok teşekkür ederim. Eksk olmayın. İkbal bende çok sevindim tanıdığıma sizleri♥️
(52,247 puan) tarafından
hepinize gunaydinn❤️❤️❤️❤️ cansiniz ❤️❤️❤️hilosum :*
+2 oy
tarafından
Canım kırmaya gerek yok görüşme sen arama o da 1 arar 2 arar 3 aramaz. Gelmek isterse bahane bul kabul etme siz gitmeyin zamanla zaten iyice aranız açılır görüşmezsiniz olur biter. 
+2 oy
tarafından
Bı açıklama yapman gerekmiyor aradığında açma mesajını görme evine gitme sana gelmek istediğinde müsait olma neden acmadin yazmadın deyince çok isim vardı de biter zaten 
0 oy
(7,935 puan) tarafından
Bu kadar uzun olduguna göre kesinn haklisin bencede arkadasligini kes:))
(311 puan) tarafından
:)))) işte kırmadan incitmeden nasıl Bi konuşma. Yapmalıyım msj ataca. Kendisine çok kötü biseylee. Geçmedi hiç tartışma kavga. Olamadı eşime karşı davranışlarından huylandim bitirmek. İstiyorum belki eşimde kocasıyla alakayı. Keser
0 oy
(89 puan) tarafından
Sen kırmadan incitmeden söylesen bile eğer bahsedildiği gibi bir insansa o seni kırar zaten. Illa ki kötü olursunuz. Ne yaptim sana yaziklar olsun vs diyerek girer kesin. O yüzden nasıl söyleyeceğini pek bir önemi yok ama en iyisi artık görüşmek istemiyorum eskisi gibi değiliz ve beraberken iyi hissetmitorum sana karşı da ikiyüzlü davranmak istemiyorum demen olur
0 oy
tarafından
Ay ben olsam çatlarım valla ya mesajlarına cevao vermemeye başla evine gelmej isterse müsait değiliz de falan bir daha asla alma.evine belli olmaz belki.muska da yapar snaa dikkat et
(311 puan) tarafından
Haklısın ondan çok korkarım işte evime geleceği zaman bni aramıyor ki bigun zilim caliyo sabah 10 baktım camdan kendisi haberim yok anisizim eşimi arayıp sormuş evde olup olmadımi yada kocasına aratıyor eşimi beni soruyi evdemiyim değilmişim diye çok uyardım kendisini beni ara Bn biryere gidebilirim esm gidecemi. Unutabilir. Dalgınlığıma gelip sana evde. Öldümü söyleyebilir dedim ama anlamiyoki ama bu 1 senede 4 kere böyle yaptı
tarafından
Oha ya insan insanın evine habersiz gider mi ya vallahi billahi ayıp ya nasık kurtulabilirsin bilmiyorum ki soğuk davran desem ondan da anlayacak birine benzemiyor
(311 puan) tarafından
Anlamaz daha soğuk davranıyorum  noldu diye daha çok gelir  daha çok arar msj atar yüzsüz Çnku
tarafından
Anaaa vallla buna atacak bir mesaj bulman lazım
0 oy
(3,873 puan) tarafından
Kesinlikli uzaklas direk arama sorma ne oldu derse gelmek isterse bahane uret ama eve alma sakin
(311 puan) tarafından
Aniden sormadan gemiyi evime bigun zilim caliyo sabah 10 baktım camdan kendisi ne sordu ne etti eşimi arayıp sormuş evde olup olmadığımı beni bile değil oyuzden tamamen bitirmek için msj atacam en azından böyle habersiz gelmelerine olamaz. Eşimd aha gelmedi eve gelsin onunlada konuşacak tlf engellicem eşimde. Arayamaz
(3,873 puan) tarafından
Aynen konus uzaklastirin kirma filan dusunme bunlari direk ihtibati kesinn
0 oy
(952 puan) tarafından
Kırmak istemiyorum ne yaaa yol versin gitsin namussuz
0 oy
tarafından
Valla dediğin gibiyse ne evine al ne evine git çok duydum bu şekilde koca ayartan başkasının kocasından hamile kalan bile ne kırmamasi arasın açma gelicem desin müsait değilim de ne dersen de yeterki uzak tut
0 oy
(921 puan) tarafından
Kocandan degerlimi heryerden engelle gitsin zaman sonra anlar zaten bosver 
0 oy
(2,320 puan) tarafından
Konuşmayı kes ararsa bahane uydur kapat zaten ***** değilse anlar.. 
0 oy
(912 puan) tarafından
Arama sorma o arayincada acma konusma yapmana bile gerek yok. İllede cok ararsa konusmak görüşmek istemiyorum artik dersin olur biter. Bu saatten onra kirilmasini dusunecek durumun kalmamış.
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Canım uzun uzun okuyamadım yukarı kısımları okudum bir arkadaş niye arkadaş olur biliyor musun ? 

Ya paran var diye 

Ya seni kullanmak için 

Ya da kocani almak için benim yaşam deneyimlerim ve şimdi hiç arkadaşım yok kafam rahat  
(311 puan) tarafından
Haklısın canm aynende öyle oldu
0 oy
(12,768 puan) tarafından
Ararsa açma müsait değilim de gelmek isterse kabul etme neden boylesin dediğinde geven geldin eşime acayip bakmışsın annem çok rahatsız olmuş insan dolayı istemiyorum mesafeli duralım de geç 
tarafından
:D :D :D cok deyip gecilincek bisey ya ilahi tugba ya basit bi olaya indirgemissin boyle buyuk bir olayi
(311 puan) tarafından
Haber etmeden ansızın geliyor evime camdan baktığımda görüyorum yada 4.kata evimin kapisina kadar geldinde giruyorum
(12,768 puan) tarafından
Yani yüz göz olmaya gerek yok belki niyeti adamı ayartmak değildir gözümle görmeden ben bı şey diyemem hal ve hareketi rahatsız ise keserim direk muhabbeti yanlışını o an gördü isem o an yapardım kapıma gelirse içeri alamam derim
Bu biraz da iftira ya da girebilir büyükler doğru söylüyordur elbet ama gözümle görmeden kızı hemen koca avcısı ilan edemem saygili seviyeli şekilde hallederim
0 oy
(1,725 puan) tarafından
Kendini bu kadar yipratcagina o yipransin. Biraz bencil ol ve bam bam bi mesaj at bitit arkadaşligi.

Insanin başina ne gelirse merhametten geliyo. Esin ailen daha değerli.  Ona goz dikeninde gözünü oymak gerekir.
(311 puan) tarafından
Haklısın valla eniyisu engelleyeyim eşimden de engelli anlar ozaman
(1,725 puan) tarafından
Kesinlikle bi sen farketsen kuruntu derdim ama herkes farkettiyse  uzatmanin anlami yok.
(311 puan) tarafından
Aynen öyle işte eşimin tarafında kimsenin arkadaş ayağı olmadığından millet bend e görünce sandimki benimdm böyle Bi şeylerim olmasın kimseye gidip gelim istemiyorlar diye düşündüm ama anladım doğru soyluyolarmis
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Numarasini felan engelle aciklama yapmak zorunda degilsin ki her yerden engelle gorusmek istemiyorum der gecersin insanlari kırmayayım diye kendimiz kırılıyoruz 
(311 puan) tarafından
Haklısın valla çok merhametliyim ondna böyle oluyo ://
(1,239 puan) tarafından
Etme engelle gitsin
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Sen onu kırmayayım diye çabalarken, siz kendinizi parçalayacakmıssiniz az kalsın.
(311 puan) tarafından
Ewt merhametinden böyle oluyorum ah ahh ://
(5,724 puan) tarafından
Sana diyorum ama bende hep iyi niyetimden kaybettim. Arama sorma uzaklaş..her hata tolerans edilir ama dediğin gibiyse dostlukta olmaz öyle şey
0 oy
(843 puan) tarafından
Eşin ne diordu peki
(311 puan) tarafından
Eşime daha bahsetmedim henüz gelmedi gelsin onunlada konuşacam anlaticam tamamen bitircem. Eşim bakmaz ona konuşurken bile kafası yerde konuşur hatta bizde olduklarında bile arkadaşımın kocası geç gelir yemeğe eşim eve bile gelmez kocası gelene kadar sorun kadında işte
(843 puan) tarafından
Böyle kadınlardan nefret ediorm bi tane de bizde vardı eşimle çok kavga ediyorduk onun yüzünden sonra ben irtibatı kestim mesajına karsılık vermedim aramadım evine gidip gelmedim bi süre sonra koptu bagımız şükür şimdi eşimle aram düzeldi o gelince bize bi hallet oluyordu hep kavgalı oluyordk
(311 puan) tarafından
Aynn valla bizde öyle olduk geç oldu ama anladım Allah bana gösterdi şükür bitirmek istiyorum bağımı
(843 puan) tarafından
Yani en iyisi yararı yok zararı çok boşver yol ver gitsin

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 245 göst.
0 oy
14 cevap 555 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 871 göst.
2 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sevgim04 (382 puan) tarafından soruldu
0 oy